Професионални серии за коса 134

• 43 635
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Какво беше това сега? Някаква шега ли?
Изобщо не ми хареса "промоцията"! 👎👎👎

# 181
Толкова тъпа промоция, че ми се обезсмисли призива

# 182
  • на земята
Благодаря

# 183
Някой използвал ли е 3-минутната маска за изтощена коса на Aussie? Thinking

# 184
  • Перник
С какво комбинирате 2-минутния реконструктор на Афоджи, слагате ли след него балсам?
Снощи измих косата с шампоан на Меди, след това сложих реконструктора и след него хидратиращ балсам на Маракеш за запечатване. Правилно ли е?
Косата ми стана доста пригладена и мека.

# 185
  • Варна
Правилно е. След протеинова терапия и аз слагам хидратиращ балсам.

# 186
Здравейте,моля за препоръка за добра термозащита за преса.

# 187
  • Варна
Напура май е единственото,което ползвам напоследък за преса. То не,че особено често я ползвам де Grinning.
Все не мога да се престраша и си ходя къдрава.Grinning. Който се е борил с изгорена коса знае за какъв страх иде реч.

Понеже се заговорихме последните страници за Себастиян,а от пробване на нови неща човек забравя за стари любими и работещи такива ....
Днес след еластисайзър екстрийм за час измих с Лалга Ш и М стандартно
За финиши сложих две помпи маракеш за връхчета,две помпи Sebastian Professional Potion 9,малко термик за дълга коса,духнах със сешоара и на полусуха коса намачках с Дарк олиото.
Е няма такова косище-плътно,обемно,с текстурирани къдрици,блясък...а как ухае само пустото олио Heart. Ароматът му е точно за сега. Лятото ми идва тежък.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 10:07 от prinzesata

# 188
Моята гори най-вече в краищата, но е разбираемо, там най-много опъвам. Използвам Екстеншънист термика на мокра коса Yellow Heart , а на суха Напура и GHD - супер резултат и аромат от GHD.

# 189
Здравейте момичета,поръчах си тези продукти за коса.

И шампоан и балсам за блясък за боядисана коса на същата марка.Опитвам се да се боря с червения пигмент, който избива постоянно.Отделно искам полека да изсветля косата си от ниво 3 до 6 , но с боя за да не я съсипя.Косата ми е дълга и гъста и с леко фризи. Вече мина едно боядисване и падна един тон.
Досега съм ползвала масовата серия на лореал за боядисана коса и много си я харесвах, но реших да опитам и професионални продукти .
Та въпроса ми е как точно да ги използвам във времето- четох че особено тези против червените оттенъци не бива да се ползват всяко миене, защото пресушавали. Какво ще ме посъветвате? През миене? Два пъти в месеца и да редувам с другата серия за боядисана коса?
 Благодаря предварително Simple Smile

# 190
На майтап бях помолила Рибите за тестер на маската на Лалга при поръчката онзи ден и днес какво да видя - те наистина взели, че ми изпратили, не знам как им се е откъснала от сърцето😁😁 сега нямам търпение да я изпробвам. Според вас ще се комбинира ли добре с Меди Bioclenz?

# 191
Аз още се развеселявам като се сетя за среднощната промоция в Рибата. Големи са купонджии 🤣🤣🤣🤣

# 192
  • Варна
То пък една промоция......Нищо съществено. Израдвах се като видях 25% на Анаген-викам си тия са намалили Напура-Грънци.

MissMcCandless да добре се комбинират Биокленз и Лалга.

crazykitty не познавам продуктите на Мейтрикс,но тониращ шампоан да речем веднъж седмично е ОК. Лично аз предпочитам балсами и маски за целта,но за тониране на корен са си на-подходящи шампоаните все пак.

# 193
  • Варна
Те си знаят,но си е факт,че Рибата са по-атрактивни ако сравняваме БГ магазини иначе Немците са ме спечелили отдавна Grinning .  За Напура обаче нямам алтернатива ако някой открие такава да свирка.

# 194
Аз се възползвах от Маракеш ш. че моя тъкмо свърши и отдавна се каня на Меди ДПШ и него поръчах, нищо че не беше в промоцията.

Общи условия

Активация на акаунт