Професионални серии за коса 134

• 43 596
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
  • На изток от Рая
Момичета, имате страхотни колекции, завиждам ви благородно.
Аз съм начинаеща в профи продуктите, но ви следя и много ви се радвам.

Може ли да препоръчате хубава маска за тънка и боядисана коса, без обем? Спрях се на марката Alfaparf, но съм отворена за други предложения.

# 166
И двата продукта, които вие сте си купили се активират от топлина и ще имате нужда от сешоар (а с преса е още по-фрапантен резултата!) за да получите резултатите, които търсите. Но така, както го бяхте написали излизаше, че всички продукти на тази фирма се активират от топлина, което не е вярно.

Първо на влажна, но не мокра коса се слага коктейла, след това WOW Coat и се суши с четка - трябва да има tension (опъване) на косата докато се суши. Може да завършите с преса.

# 167
И двата продукта, които вие сте си купили се активират от топлина и ще имате нужда от сешоар (а с преса е още по-фрапантен резултата!) за да получите резултатите, които търсите. Но така, както го бяхте написали излизаше, че всички продукти на тази фирма се активират от топлина, което не е вярно.

Първо на влажна, но не мокра коса се слага коктейла, след това WOW Coat и се суши с четка - трябва да има tension (опъване) на косата докато се суши. Може да завършите с преса.

Моя е грешката. Имах предвид за тези продукти, които съм си закупила. Simple Smile Благодаря ви все пак!

# 168
Обещах си, че спирам да си купувам продукти, но тази вечер в 22ч в рибата ще има 50% на избрани продукти. Нападайте! Satisfied

# 169
Дръжте фронта ! За Бога, дами, не купувайте ! 😄

# 170
Аааа я кажете с маската дийп кеър на Лакме кой шампоан върви, че не мога да разбера. Чета ви, записки водя, в таблици записвам ама..... Не мога да ви стигна😃Виж да ме питате за био козметика-топ съм. Леко чуплива, гъста, но с тънък косъм. Начупвям я със океанска мъгла на Rodolphe&co.... Но май ще е по-лесно да я изправя със сешоар, но незнам какво, се ползва.

# 171
Не е честно това с намаленията Grinning Animal Bee

# 172
  • Пловдив
А обявени ли са някъде, защото не ги виждам и е много вероятно грешката да е в моя телевизор
 Flushed

# 173
А обявени ли са някъде, защото не ги виждам и е много вероятно грешката да е в моя телевизор
 Flushed

Да, на фейсбук страницата им.

# 174
Лара, не е обявено какво ще бъде намалено.

# 175
Дръжте фронта ! За Бога, дами, не купувайте ! 😄

Ох, така се смях на този призив!
Предизвестен е резултатът, всички знаем...

# 176
Тъпня промоция. Лягайте си 🤣🤣

# 177
  • на земята
Отворих сайта,ами нищо не намирам и аз.Къде е това намаление,ако може да даде линк?Мерси

# 178
Отворих сайта,ами нищо не намирам и аз.Къде е това намаление,ако може да даде линк?Мерси

https://www.zlatnaribka.com/noshtna-promotsiya

# 179
Падащото меню горе, вляво, най-отдолу в менюто пише нощна промоция

Общи условия

Активация на акаунт