Професионални серии за коса 134

• 45 092
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
  • Някъде там
Днес ми пристигна гребена на ikoo ,четката и скраба за коса на ФК.
Гребена не е лош ,но 17 лева са му твърде много Simple Smile

# 211
Вземи си тоника за растеж на Ф. Кингсли и Меди Биокленз. Simple Smile

И двете присъстват на снимката Simple Smile Меди ползвам от месец и нещо почти всеки ден, но не виждам да помага с косопада...

# 212
Записвам се със закъснение. Мерси за темата Sparkling Heart

Eто я и моята скромна колекцийка :

Скрит текст:

Да си споделя мъката, че скоро не съм писала...
Имам проблем с косопада отново, въпреки че до скоро пиех добавки и не съм спирала с Меди спрея - мислех че той ще е превенция, но уви не. Поръчах Аминексил ампулите на Лореал, помня добри отзиви за тях.

Супер колекция, на мен по-малкото и отбрани продукти са ми много интересни, защото има някаква последователност, а не безразборно купуване и трупане (guilty😌). За косопад горещо ти препоръчвам да пробваш нещо на Napura. Не съм ползвала серията им против косопад, но при мен дори само сериите им за растеж имат видим ефект. Накъсването може да се е появило вследствие на прекаляване с протеина. Може би ако пробваш с дълбоко подхранване с някоя силно хидратираща маска ще има баланс. Лятото бях по същия начин и след 2 хидратиращи терапии косата спря да пада и да се къса. На мен ми беше доста трудно да разбера косопад ли имам или косъма се къса, та се оказа, че съм прекалила с протеиновите продукти.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 20:41 от Анонимен

# 213
И аз не мисля, че има нужда от големи колекции,  а само от такива, които адресират личните нужди на косите ни. Мен любопитството ме убива, как иначе да разбера дали един хидратиращ шампоан е много по-хубав от друг, като нямам форум с който да си разменям продукти. Но за сметка на това без всякакъв свян връщам продукти, които не ми харесват - като ще плащам искам да ме радва!
В този ред на мисли за мен е важно и return policy-то на сайта/магазина, откъдето купувам, защото държа да имам опция да върна, ако не ми харесва продукт, дори това да означава, че се налага да платя малко повече.

# 214
PeachHoney, гледам, гледам и не мога да видя Меди Биокленз на снимката, а тоника ти не го разпознах понеже моите и малка и голяма опаковка са в бели шишенца!
За косопада не знам дали помагат, но за растеж помагат на 100%.
Късмет! ❤

# 215
  • Някъде там
Понеже не съм пробвала тази термозащита Може ли да я сравните с тази за дълга коса.
Ефекта един и същи ли е ?

# 216
Цитат на: A. Peneva
[url
https://d10qoa1dy3vloz.cloudfront.net/slots-img/orb/orb045_oribe … 60x1960-s5idw.jpg[/url]
Има ли някой, който е използвал този крем на Oribe?

Този е за по-плътна коса. Има от същата серия Light версия, която е за фина коса. И двата са страхотни.

И ето, че нещо хубаво се случи. Пуснаха всички продукти на Oribe в makeup.bg на значително по-ниски цени от нотино и английските сайтове. Tada Поръчах си Light версията на кремът за блясък (по-горе в цитата). По принцип имам изрусена тънка коса, но да се надяваме, че ще е достатъчно подхранващ. Heart Eyes

# 217
Но за сметка на това без всякакъв свян връщам продукти, които не ми харесват - като ще плащам искам да ме радва!
Никога не съм се възползвала от такава опция, и ми е много интересно да споделят тези които са в БГ правили ли са го, как става.
За щатите ясно, там и носени дрехи си връщат  Simple Smile

Понеже не съм пробвала тази термозащита
Скрит текст:
Може ли да я сравните с тази за дълга коса.Ефекта един и същи ли е ?
За мен не е. Нектар термика ми е любимият термо-продукт ( сменили са му опаковката май ) при моята коса е много омекотяващ продукт, това което аз търся. Сякаш я подхранва даже. При този за дълга коса стои някакси по суха.
Скрит текст:
Косата ми е боядисана, с балеаж, суха

# 218
  • София
И за мен термика за дълга коса е разочарование, на мен любим ми е Нектар Термика - страхотно приглажда иначе острата ми и твърда коса, прави я витална, Дисциплина също харесвам, но само за прическа ( къдрене със сешоар и четка), държи буклите по-стегнато, но той за разлика от Нектара изисква по-хубаво и старателно изсушаване поне при мен.
Много мисля Color wow dream coat, май ще поръчам да мирясам.

# 219
Понеже не съм пробвала тази термозащита Може ли да я сравните с тази за дълга коса.
Ефекта един и същи ли е ?
Голямото хвалене на термика за дълга коса.. Нектара е в пъти по-добър. Екстеншъна при редовно прилагане прави косата твърда слама и не, това не е уплътняване, а изсушаване. Нектара задържа влагата.

# 220
При мен екстеншъниста е супер, косата ми е черна, средна гъстота.
При нанасяне косата става някак по-твърда, а след изсушаване става супер мека и подвижна! 💛

# 221
  • на земята
Kerastase Nectar Thermique,къде го има на добра цена?Някой ако има инфо ,ще се радвам да пише.Искам да си поръчам.

# 222
Аз получих доволен обем от керастас шампоана за дълга коса и маската, която мислех за ужасна денсифик. Ползвах я преди, но с шампоан денсифик и такава слама стана че, и птиците ми за видяха 😁

# 223
Да се намърдам в дискусията, днес ми бяха пратили това Понеже интересът към color wow значително нарастна напоследък 😊 До скоро доставката им за Англия между др си беше напълно безплатна, сега са я направили след 35 паунда, надявам се да имат готина промоция

# 224
  • Стара Загора
Kerastase Nectar Thermique,къде го има на добра цена?Някой ако има инфо ,ще се радвам да пише.Искам да си поръчам.

https://www.notino.bg/kerastase/nutritive-izglazhdassho-i-podkhr … ko-za-sukha-kosa/

Общи условия

Активация на акаунт