Професионални серии за коса 134

• 44 187
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Мисля си,че балсамът ще дойде по-протеинов от маската..... Пробвай,лично не съм тествала балсама и не мога да съм сигурна.

# 451
Мерси🤗

# 452
Принцеса,
 Какво мислиш за ампула Олиосета като приуош?

# 453
  • Варна
Ампулата е откровен протеин ползвала съм я харесвам я,но по стандартния начин. Не мисля,че ще свърши някаква работа като преуош най-малкото е хубаво да се нанесе на да речем измита с ДПШ коса. Ако ти е хард смеси я с някакво масло или малко маска.....После измий веднъж с лек шампоан. Така ще направиш  терапия с почти обратно миене.

# 454
Благодаря ти  Simple Smile

# 455
Дами, в коса.бг има -10% на Genesis, за тези, които още не са се запасили Simple Smile

# 456
  • Варна
Той в Арлен  FNL10 си действа за всичко тъй,че да се отпуснат повече Grinning.

# 457
Привет момичета и от мен! Изключително много ви се радвам и адмирирам всички Вас, които вече сте изградили и имате мнение за професионалната козметика! Аз съм все още начинаеща и бих била благодарна, ако ми дадете съвет или насока за моят проблем! По принцип косата, която имах до преди 2-3 месеца беше накратко казано уникална и завидна, без никакви специални грижи! Дълга тъмна почти до кръста, много гъста, дебел и твърд косъм, чуплива и винаги подредена перфектно. Трудно се омазнява, а и дори това да се случи не си личи, но от няколко месеца насам, всичко излезна извън контрол, по необясними за мен причини. Косата ми стана толкова  суха по краищата, че с леко опъване се къса, косъма в краищата е толкова сух, че се чупи като суха клечка, нацъфтяла е и неподредена. Това е нехарактерно за мен и реших, че проблема ми, може би идва от вътре, направих изследвания - пълна биохимия. Всички показатели са наред, явно е дошло време за полагане на повече грижи. От прочетеното тук, оставам с мн добри впечатления за Керастас. Но все още не мога да подбера типа, който е за мен - протеинови или хидратиращи продукти? Чета, че протеиновите изсушават още повече, като моя тип коса , ph също е важно. Моля, упътете ме към кое и какво бих могла да се насоча от професионалната козметика! Отворена съм за съвети и комбинации от продукти! Благодаря Ви!

# 458
Принцеса, може ли професионално мнение и от теб Simple Smile Благодаря!

# 459
  • Варна
Чак професионално мнение Grinning-далеко съм от такива претенции, но щом си решила да скачаш на Керастаз тогава еднозначно казвам Extentioniste шампоан,маска и термокрема. Балансирана серия с голям превес на хидратацията-мисля,че ще се харесате. Можеш да вземеш и една две ампули лалга и да правиш терапии от време на време. И все пак при такава видима промяна за кратко време си мисля,че има причина. Понякога изследванията не хващан някой неща.
 Мисля си,че опаковка Допълхер комплекс за красота няма да навреди. Ефтинджос са и определено работят.

# 460
Благодаря! А не смяташ ли, че тази серия на Керастаз би била доста "агресивна", както се изказват момичетата, за моя тип коса, тъй като четох някъде, че ефекта може да е обратен и да я изсуши още повече? А иначе и аз за сега се насочвам към нея и Олео. Към Олео заради това, че е по - лека или поне така четох. В момента използвам цялата възстановяваща серия на Шварцкопф, но от нея не само, че няма никакъв ефект, но дори наблюдавам обратен. За такъв проблем протеинови или хидратиращи продукти препоръчваш?

# 461
  • Варна
Препоръчвам ти балансирана серия с превес на хидратацията  все пак си има малко протеини и за голяма коса/както си описала твоята/ е идеална. Лично аз не харесвам шампоана от серията,но повечето момичета са на друго мнение. Категорично няма да ти изсуши допълнително. Може да си вземеш и един малък еластисайзър и да го ползваш понякога. Умишлено не искам да препоръчвам много продукти. Ако си решила да нагазиш в нашето блато Grinning ще го направиш сама и постепенно .

# 462
Благодаря! Улесни ме в избора! Може би ще пробвам серията, която ми препоръчваш и ще пиша допълнително за резултатите от нея! Simple Smile
Препоръчвам ти балансирана серия с превес на хидратацията  все пак си има малко протеини и за голяма коса/както си описала твоята/ е идеална. Лично аз не харесвам шампоана от серията,но повечето момичета са на друго мнение. Категорично няма да ти изсуши допълнително. Може да си вземеш и един малък еластисайзър и да го ползваш понякога. Умишлено не искам да препоръчвам много продукти. Ако си решила да нагазиш в нашето блато Grinning ще го направиш сама и постепенно .

# 463
Здравейте момичета,

Писах в миналата тема, че имам намерение да си взема продуктите от серията за боядисана коса на
Marrakesh, както и маската чудо. Пробвах ги няколко пъти и съм доволна от крайния резултат, но имам малък проблем със шампоана - изобщо не става на пияна и с моята коса до под кръста ми се налага да използвам огромно количество продукт, за да мога да измия добре косата си.
Моля ви за препоръка с какъв шампоан да го заменя или комбинирам.

# 464
Направих си аз един фокус-мокус с балсама на Genesis.
Поканих първо дядо му балсам преди шампоан Therapiste, после чичо му шампоан Architecte, но без лелята-маска. Пуснах го за финал абитуриента по пързалката и много приятно парти стана. И накрая, взех че прекалих и с още един протеин за краищата...

Страхотно изпълнение се получи. Готова съм за асистентка.

ПетяПетя,

ако искаш пяна - с Marrakesh трудно ще ти се получи. А и въобще с шампоани без сулфати. Особено с по-малко количество и еднократно нанасяне.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 12:07 от Аня Филипова 649504

Общи условия

Активация на акаунт