Професионални серии за коса 134

• 44 198
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
Поръчах си балсам на show без отмиване.Дано не ме отежни тънката косица.
Препоръчайте ми маска която докарва до лигавост косата  обира фриза.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 07:54 от Искрица

# 436
  • Варна
Магнолия ще ми е интересно да прочета ревюто ти на Генезис. Далеко са от Хроноложист поне за моята коса. Дооста по-протеинови,но пък ароматът е десет пъти по-добър и се задържа.

# 437
Magnolia,благодаря за ревюто! ❤

# 438
Eликисирът, балсамът без изплакване и кремът за къдрици на SHOW са най-доброто от сериите им. Особено първото няма аналог и лично аз не мога да го сравня с нито един подобен продукт.

Термозащитата също е много, много добра. Сухият им шампоан е уникален (не ползвам и не харесвам сухи шампоани, но има дами, които залагат на тях).

Стилизантите им също са хубави. Най-добре се държи кремът за уплътняване на коса.
Спреят и кремът за обем от корена са по-подходящи за фини коси (особено спреят).
Текстуриращият им спрей е по-добър от лака за коса.

# 439
Жалко, че не могат да се ползват точките от картата на ЗР през онлайн магазина, сега бих си взела продукт на тази марка с тях.

Май споменах вече това за НОТИНО безплатна доставка но НАЛОЖЕН платеж има 4 лв.

# 440
По-нагоре е писано, че ако се плати онлайн е безплатна.

# 441
Някой ползвал ли е този спрей? Ако да-сплесква ли косатс и става ли твърда? Ползвала съм само един спрей за плажни къдрици и косата ми стана на клечки, а не искам този ефект. 😀

# 442
  • Някъде там
Някой ползвал ли е този спрей? Ако да-сплесква ли косатс и става ли твърда? Ползвала съм само един спрей за плажни къдрици и косата ми стана на клечки, а не искам този ефект. 😀
Имам морски спрей на Алтерна.С божествен аромат,но също изсушава косата .Това е моето спрейче
Caviar са по скъпи и по добри от bamboo ,но предполагам и те изсушават .

# 443
Вилислава Николова 621077,

не сплесква, нито оставя косата в лош вид. Цялата серия е хубава. Спреят е ок за боядисани, плътни коси. Кремът от серията също.

# 444
Magnollia, благодаря много! Simple Smile Взех еликсира, както и хидратиращи Ш и М на Show , тъй като нямам нищо хидратиращо в колекцията си освен Еластисайзър.
Може ли някой да сподели с мен страницата на Magnollia?

# 445
Мagnollia
Здравей, коя е страницата, където пишеш? Много ще се радвам да мога да чета☺️

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 13:47 от bubanka

# 446
Ех, Магнолия, толкова е хубаво, че си тук, дори за малко да е!
Преди години започнах да чета темата заради теб и още няколко момичета, които вече не пишат.

# 447
А защо е за малко? 😇

# 448
Казах го в смисъл, че скоро не се е включвала Simple Smile
За да не е спам: Купих си масло от репей и съм си намазала корените с масаж, скоро ще вляза да мия вече с противокосопаден ш-н и после може би балсам Алтерна мойсчър.

# 449
Момичета, дали ще е удачно да съчетая шампоан и балсам на Genesis с маска extentioniste?

Общи условия

Активация на акаунт