Професионални серии за коса 134

• 44 200
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
Сега писах на Рибката и отговориха, че Show са до изчерпване, повече няма да се предлагат. Поръчах парфюма и елексира, който е с доста положителни ревюта. Имах интерес и към серията за обем, но явно ще се поръчва от lookfantastic.

# 421
ако платиш с карта е безплатна.

# 422
  • Пловдив
Направих и аз поръчка на show
Възстановяващ и хидратиращ Ш, балсам без изплакване  еликсира. Много съм доволна ще успях.
Пробвах Б без отмиване и много ми хареса, поръчах да имам резерва, че и на мен преди няколко дни ЗР ми писаха, че марката няма да се предлага повече, което е жалко, защото много ми харесва.

# 423
  • Някъде там
Направих и аз поръчка на show
Възстановяващ и хидратиращ Ш, балсам без изплакване  еликсира. Много съм доволна ще успях.
Пробвах Б без отмиване и много ми хареса, поръчах да имам резерва, че и на мен преди няколко дни ЗР ми писаха, че марката няма да се предлага повече, което е жалко, защото много ми харесва.
Кой от двата балсама без омиване този за хидратация или регенериращ. И също така слагаш ли термозащита като използваш балсам без отмиване?

# 424
  • Пловдив
Той е само един.
Не ползвам термозащита, защото рядко ползвам сешоар. Имах нектар термика, но с кеф го подарих на племенницата, че много зле ми се отразяване.

# 425
Този еликсир на Шоу хидратация или протеин е?

# 426
Решила съм да се боядисам след като премине кризата с вируса.
Някой мнение за боята за коса на Ланза- Боя за 3 вида боядисване на косата LANZA Healing Color?
Има хуабви цветове и по описание е щадяща. Има и положителни мнения в Агора. Дойде ми и имейл, че ще е намалена

# 427
Здравейте!
Поръчах възстановящите шампоан и балсам на Show и се чудя дали да не отменя поръчката. Четя,че в някои коментири сравняват марката с Lalga,която косата ми обожава.
Някой с мнение?
Също се чудех на разните стилизиращи кремчета на марката.

# 428
Момичета, последно от Нотино сега правят ли доставки до България или не правят?

# 429
Момичета, последно от Нотино сега правят ли доставки до България или не правят?

Правят. От 3 до 5 дни бил срока за доставка. Онзи ден говорих с консултант,че чакам един фон дьо тен.

# 430
Момичета, някой може ли да ми обясни защо ампулите Genesis в Нотино са 65 лв, а в Рибата 115 лв? Thinking Thinking
Скрит текст:
*ъпдейт - Писах им да ги питам защо при тях цената е двойна, в сравнение с друго място и те върнаха в отговор, че това е обявена цена от официален вносител и попитаха къде съм видяла толкова ниска цена. Не знам кой е прав и кой е крив в ситуацията, но за мен е некоректно да има такива драстични разлики.

Доста надуват цените в златна рибка... да не ви казвам продуктите на Мароканоил колко струват в действителност, че лошо ще ви стане.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 10:01 от Анонимен

# 431
  • Варна
36 евра са ампулите в Испания тъй,че повредата не е в Нотино определено.

# 432
  • София
Този еликсир на Шоу хидратация или протеин е?
Той е масло, ако питаш за този https://www.zlatnaribka.com/show-beauty/stilizanti-show/naturale … eatment-oil-60-ml и съответно не може да се каже, че е протеин. По-скоро хидратация, действа като олио за коса. Не съм го ползвала, но като му гледам състава - това ми е мнението.

Аз имам две серии на SHOW и двете много ми харесват - Шампоани и маски от сериите Пюр Мойсчър и Сублим Репеър. Купих ги преди нова година от HQHAIR. Единственото, което не ми допада е ароматът - много сладникав и леко изкуствен. И при двете серии. Не съм взимала серията за обем, защото с обема нямам проблем отдавна. Е, има случаи да ми се смачка косата, но е изключение и то рядко.

Понеже сайта ми за ревюта за косата HairHolic още не е готов и ще отнеме повече време, реших докато стане готов да ползвам страницата, която направих за него, за да мога да си публикувам писанията. Там съм подготвила повече подробности , но тук поне накратко да кажа.
Като цяло SHOW Pure Moisture не е типична хидратация, каквато повечето момичета си представят - лигава коса, гладка... Основната съставка, която се води хидратация е Маслото от Карите /Шеа/, няколко хидратиращи
 /омекотяващи/ алкохоли, които не са вредни, а напротив - действат кондициониращо, както и други добри съставки. Но също така имат и два протеина - от соя и от грах, както и малко хайвер. Малко, защото е накрая на състава, което значи минимално количество. И двата протеина действат омекотяващо.
Шампоаните на марката са в много добре изолиран флакон, който е с помпа и по този начин изолира продукта от въздуха и го пази. Маската е в масивен стъклен флакон. Тежи доста Wink При измиването с шапоана косата се усеща сякаш не си доизмил масло. Пробвах серията с различен вид вода - и по-мека, и по-твърда и констатирах, че усещането и начина, по който се държи косата след тази серия е един и същ. Въпреки лекото маслено усещане, косата е добре измита. Маската е богата, гъста, кремава на цвят. Както казах аромата не ми допада, но това е индивидуално. Косата след това е напоена, жилава, има лека твърдост, но не и сухота.
Другата серия SHOW Sublime Repair също не е точно протеин. Това, че е за изтощена коса  не значи, че протеинова. Съставките на двете маски са доста подобни, но има и разлики. Освен грахов протеин има и протеин от киноа, както и масло от Карите /Шеа/. Хайвера и тук е на една от последните позиции, така че е пренебрежимо малко. И този шампоан е с помпа, маската в огромен масивен стъклен буркан Simple Smile Аромата същия. Цвета също. След измиване с шампоана усещането си е доста протеиново. Косата е твърда - въобще не правих опит за разресване. Аз оставам косата да изсъхва сама, та след тази серия скоро след изсушаването й косата е доста твърда и има фриз по краищата.Има плътност и обем. След часове косата сякаш леко омеква, фриза се укотява и косата е просто плътна и обемна.
И след двете серии ми харесва косата, дори много. Аромата, слава Богу не се усеща така и не е дразнещ.
Това са луксозни серии, добре направени и опаковани.

Да спомена, че получих мейл от Агора, че  са намалили боята на Ланза. Код LANZACOLOR ви дава 25% ОТСТЪПКА на всички налични бои LANZA Healing Color и директни пигменти LANZA Vibes до неделя, включително!
Момичета, възползвайте се от престоя в къщи и дайте почивка на косата си, ползвайте маски и преуош. поглезенте се Simple Smile

Допълвам се за да не пускам поредни постове - поръчах от Арлен шампоан и маска на Kerastase Genesis, а от Нотино ампулите. Ще ми е супер любопитно какъв тип са продуктите, като залагам на усещане Хроноложист.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 00:05 от Мagnollia

# 433
Охо, тъкмо и двете енциклопедии по темата сте тук, а и другите - ако имат предположения:
Да питам: за моята косица (тъничка, редичка, склонна към цъфтене, и още по-склонна към накъсване и експлозии, нетретирана) - мога ли ампулите на Олиосета да ги ползвам като преуош? Да намажа хубаво една ампула, да поседя известно време, и да измия с Фолигейн на Меди? И после маска Макадамия - дийп рипеър?
Косата ми е мека, много мека, затова и мисля, че й трябва протеин.

П.П. Първия и последен път, в който сложих от тези ампули, и то - не цяла, на измита коса, стана много суха и твърда като усещане. В същото време леката маска на Лакме - дийп кеър, ми правеше косата пригладена и прекрасна.
(но това - старата формула. За мен новата е много различна, и никак не ми харесва)

# 434
Magnollia нямаме търпение да започнеш да качваш в страницата!

Luchia - аз имам същото впечатление от ампулата, затова не я повторих. Употребих остатъка като капвах малко в Дисциплин термика и отгоре финиш олио. Като преуош може би ще и се загуби съвсем ефекта, но ако се ползва като ампула с отмиване, може би ще е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт