Професионални серии за коса 134

• 44 208
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
Shiny, благодаря за отговора! Мислех си, че не може, че трябва да се редуват през миене. Например сряда като мия слагам 2 минутния, после в неделя след шампоана хидратираща маска.

# 406
Момичета, някой ползва ли и има ли впечатления от Insight? Преди години се сещам, че ползвах Анти-грижа балсам и бях доволна, но косата ми беше съвсем различна тогава.
Аз само при фризьор съм ползвала от тази марка и съм с добри впечатления и намерения, когато разчистя продукти да си купя. Имай предвид, че са без сулфати, което според мен е добре и няма да изсушават скалпа. Но са и без силикони, аз лично харесвам силиконите.

# 407
  • Lost in a fairytale ...
Shiny, благодаря за отговора! Мислех си, че не може, че трябва да се редуват през миене. Например сряда като мия слагам 2 минутния, после в неделя след шампоана хидратираща маска.
Ами, всъщност какъв ти е шампоана? Един ли ползваш?
Виж как ще ти е косата, ако не ти е ОК така, продължавай както досега. Може да редуваш реконструктор и маска и само маска. Аз лично предпочитам да го запечатам с хидратиращ балсам.

# 408
  • Някъде там
Чудя е за серума на Керастаз Генезис,
Наскоро си взех Епроуваж и Боди Мас на КМ .
Може би само шампоан и маска ще е идеално .

# 409
И аз му се чудя, обаче в спиди ме чака кутия ампули Лореал Аминексил и си казах първо да изразходя тях и тогава да продължа с нещо ново, че така става мазало и не знам от кое има ефект точно.

Вие как процедирате с ампулите специално за косопад, само след миене или по-често?

# 410
Ами за съжаление само с един шампоан мия сега, ето този за пърхот на Лореал https://www.arlen.bg/product/47/shampoan-protiv-parhot-l-oreal-p … -pure-300-ml.html
Имам ужасна себорея, нищо не помага, дори и Flacky Itchy на Philip Kingsley не ми помогна. Отначало добре, после след 3-4 използвания пак същото. Едвам го изхабих.

# 411
  • Варна
Ако ще се бори косопад делиш една на две и слагаш сутрин и вечер. Ако е само лек косопад може и само след миене.
Друго се чудя аз.....Керастаз препоръчват нанасяне ежедневно на 4 пипети серум Генезис,а това повярвайте ми е огромно количество. Пипетата е грамаданска. Слагам една и то само след миене и за месец преполових шишето.

# 412
В описанието на ампулите генезис в Рибата пише да се ползват всеки ден в продължение на 6 седмици. С тяхната тарифа по тази схема инвестицията ще е над 500 лв, което е нелепо. Предписанията им малко ме съмняват. За тези пари по-добре да се направи PRP или мезотерапия или филър за коса, все процедури с доказан ефект...

# 413
  • Пловдив
Момичета, ще съм Ви благодарна за препоръка за суха, дълга, чуплива коса, за която целя изглаждане и намаляване на фреза, измежду тези продукти:
Matrix Total Results Moisture Me Rich
Matrix Total Results Mega Sleek
L'oreal professionnel liss unlimited
Предварително благодаря!

# 414
Има ли код за kosa.bg?

# 415
# 416
  • Варна
50% на ShowBeauty в Рибката, ако някой е пропуснал, сега публикуваха:
zlatnaribka.com
14 mins ·
За вас ❤️ Ексклузивно!
- 50 % на SHOW BEAUTY
https://www.zlatnaribka.com/show-beauty

# 417
А защо не намалят нещо хубаво /Медисютикълс, Ф. Кингсли, Наши/ на 50%? Innocent

# 418
  • София
Или напура? На напура не съм виждала намаление от доооста време....

# 419
Notino голяма реклама за безплатна доставка а най-накрая :
Наложен платеж 4,00 лв.
Плащането се извършва директно на куриера при доставка.

Общи условия

Активация на акаунт