Професионални серии за коса 134

• 44 210
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде там
Kerastase Genesis от утре и в Златна рибка💇‍♀️
Дано я пуснат с промоция .

# 391
Някой ползвал ли е Alterna Invisible roller spray? Има най-ниската степен на фиксация, прави ли обем и може ли да държи къдрици от права коса?

# 392
Момичета, които ползвате Oway боя.
Гледам им каталога в Арлен, аз се боядисвам на ниво 6, но изглеждат много по-светли. Отговарят ли си цветовете?

# 393
Айде и рибите с безплатна доставка над 29лв., как се дебнат само. Smiley

# 394
MissChanandlerBong,

Alterna Caviar Invisible Roller не е точно с най-слаба фиксация. Дава много хубав обем и блясък. Зависи как и с какво са направени къдриците, но по-скоро е надежден стилизант.

# 395
  • Някъде там
Идеално и утре да сложат едни 20 % на Керастаз генезис.
Искам серум,шампоан и балсам .
Мислех да поръчам от нотино,но ще изчакам да сравня цените

# 396
Имам код за - 10%, валиден до 24 март за BeautyMall.bg и ако представлява интерес за някого, ще го изпратя. Не важи за продукти в промоция.

# 397
Идеално и утре да сложат едни 20 % на Керастаз генезис.
Искам серум,шампоан и балсам .
Мислех да поръчам от нотино,но ще изчакам да сравня цените
Много ми се вижда за нов продукт, но да видим. Grinning

# 398
Еее много съм доволна!
Ще има и концентрат, и ампула на генезис! 😊😊

# 399
Момичета, някой може ли да ми обясни защо ампулите Genesis в Нотино са 65 лв, а в Рибата 115 лв? Thinking Thinking

*ъпдейт - Писах им да ги питам защо при тях цената е двойна, в сравнение с друго място и те върнаха в отговор, че това е обявена цена от официален вносител и попитаха къде съм видяла толкова ниска цена. Не знам кой е прав и кой е крив в ситуацията, но за мен е некоректно да има такива драстични разлики.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 17:29 от PeachHoney

# 400
  • Варна
Въобще не се стряскам вече от цените в БГ магазините.....Тоатална лудница е тук. Нотино не регистриран в БГ тъй,че по принцип не е зависим от Керастаз България. Но и там цените са си солени.

# 401
Само да кажа .. днес бях с Еластисайзър 2 часа, измих се с Денсифик(хвалихте го хвалихте го и аз поръчах 500мл Grinning) , после маска Aрхитект и накрая балсам Денсифик да запечатам маската, Маракеш за краища. Доста добре се получи - плътна, лъскава, здрава коса, има и обемче, но я оставям да съхне сама докато съм си в нас 2 седмици. Ще видя как е със сешоар след време. Доволна съм!
1. Тоя Маракеш не мога да му свикна с миризмата. Твърде силно мирише.
2. Сега съм на фаза определяне кой продукт дали е протеинов или хидратиращ и т.н. Четох съставките сравянвах с обяснения в интернет... Дали има линк или обяснение в някоя тема кои съставки са 100% хидратиращи и кои протеинови? Искам да не нарушавам правилото кое след кое трябва да се ползва. Ама преди това трябва да разбера какво съм си купила по принцип Grinning

# 402
  • Варна
Денсифиците са протеин,архитект също,маракешкия серум и той. Еластисайзъра е дълбока хидратация. С други думи си направила дълбока хидратация с последващо мощно напротеинчване Grinning.Бих те посъветвала обаче в дългосрочен план да докопаш някоя хидратираща термозащита. Примерно нектар термик или термото на Олиесета като по-бюджетно и да запечатваш с него цялата дандания,за да не ти пресуши косата маракеш. Има го тоя навик когато косата се пренасити.

# 403
Здравейте, аз да попитам може ли на едно миене да сложа 2 минутния реконструктор на Афоджи и след него хидратираща маска?

# 404
  • Lost in a fairytale ...
Можеш, да. Даже е препоръчително Simple Smile
Н
Момичета, някой ползва ли и има ли впечатления от Insight? Преди години се сещам, че ползвах Анти-грижа балсам и бях доволна, но косата ми беше съвсем различна тогава.

Общи условия

Активация на акаунт