Професионални серии за коса 134

• 43 527
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Hristo Mihailov, при изправяне не използвам някакъв специален продукт за задържане на права коса, а по-скоро се фокусирам върху термозащита, за да предпазят косата. На мокра коса слагам Маракеш за връхчета, върху него обикновено термика за дълга коса. После на суха, преди преса слагам термото на Напура( смотах го някъде обаче и от около 2 седмици не мога да го намеря). Таа после изправям с пресата.
Отскоро обаче издухам повече с четка и сешоар.

# 706
Хора, дойде ми Шоу поръчката от ЗР, обаче никъде не намирам срок на годност. Ако на някой му е пристигнала, може ли да ме упъти къде да го търся тоя срок.
От този Денсифик  на втория ден ми се прокрадват малки пърхутчета тук там и това ме притеснява. Мажа скалпа преди това с масла, да не би този пърхут да е от маслата...?

# 707
Здравейте,

Може ли да помоля за един съвет, т.к. от прочетеното до тук не можах да намеря сходен на моя проблем.
Краищата на косата ми от около една година насам, на втория ден след къпане започват да се огъват. Когато се изкъпя и изсуша изполвам термозащитата на Alfapharf и първия ден е идеално гладка (ползвам сешоар само). На втория ден вече краищата са загубили форма и седят начупено. Според фризьорката ми самата коса започва да старее - за справка, на 36г. съм и съм с естесвен цвят на косата, никога досега не е била боядисвана, третирана силно и т.н.
Моля ако някой може да ме насочи към подходящ/и продукт/и, които биха могли да ми помогнат.

Много благодаря.

# 708
И при мен се получава същото нещо, на 28г съм, все си мисля, че ми е рано да ми старее косата Grinning
Не съм намерила и аз решение на проблема.

# 709
  • София
Преди 2-3 страници имаше жена със сходен проблем, бяха я посъветвали да вкара малко протеин

# 710
  • София
Според фризьорката ми самата коса започва да старее - за справка, на 36г. съм и съм с естесвен цвят на косата, никога досега не е била боядисвана, третирана силно и т.н.

Не искам да казвам какво мисля за фризьорката ви Simple Smile

Стареенето на косата се свързва с изтъняване на косъма /целия - не само части от него Simple Smile/, промяна в цвета - по-блед, косъм с неравна структура, изредяване на косата - не свързан с типичен косопад.
Начупването на крайчетата си е просто механично увреждане. Дори може да е заради триенето на косата от дрехите през зимата. Това, че не я боядисвате или третирате не я прави неуязвима.
Трябват ви серуми за връхчета. Термозащитата на Алфапарф не е достатъчна, а и не е нещо кой знае какво за предпазване на косата.
Момичетата харесват серума за връхчета на Маракеш.

Мъжът ми ме боядиса вкъщи с Вела новия Колестон 1:2 с оксидант 12%. Много ме беше страх, защото това е страшно силна боя, сложих Колорплекс и се получи отлично. Не съв вярвала, че ще изляза като от любимата ми фризьорка и приятелка. Дори тя се шашна от уменията му, защото косата ми е дълга почти до кръста и гъста. Посъветва ни как точно да процедираме и се получи. Страхувах се да не ми не накъса косата, но не виждам. Чакам с нетърпение да си ходя на фризьор, а не да треперя вкъщи дали няма да си изгоря косата.

А, мъжете не са за подценяване Simple Smile Сестра ми също се боядисва ниво 12 и като беше момиче още /тоест преди да се отдели да живее само/ живееше с баща ми и той редовно я боядисваше. Много старателно Simple Smile

-----------------------------------------------------

Само да кажа, че ето тази пудра на Генезис ми е интересна. https://www.friseurtotal.de/produkt/kerastase-genesis-poudre-detox-30x2gr-15574
И много се чудя на Концентрата на Генезис. https://www.friseurtotal.de/produkt/kerastase-fusio-dose-booster … nesis-120ml-15575 Имам такъв на Денсифик, но бавно се харчи Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 14:10 от Мagnollia

# 711
Здравейте момичета! Искам да споделя с вас впечатленията си от шампоан с маска на Керастаз /Генезис. Косата ми е дълга почти до кръста, гъста, с плътен и дебел косъм, но последните няколко месеца започна да цъфти и да се къса по краищата. Стана много суха и видно много увредена, но само по краищата. Дължината и скалпа  си останаха ок. Та, взех си тези продукти и ефекта е очарователен, още от първото измиване. Чувството за сухота изчезна веднага, косата ми стана подредена, жива и много лъскава. За обем не мога да споделя, тъй като винаги я изправям с четка и сешоар, а след това минавам и с преса, тъй като не искам обем:) Сега молбата ми към вас е, дали  може да ме насочите какво да комбинирам с тези продукти като термозащита и олио след баня, тъй като чета, че неподходящо смесените продукти са с кофти резултати. Simple Smile Благодаря Ви!

# 712
Нотино убиха с цена на маската Генезис - 72.90лв. Dizzy Face

# 713
Има ли кодове за намаление в Нотино? Обърках се кое от къде да си купувам вече..
Или изобщо из сайтовете кодове. Иска ми се да пробвам нови за мен марки и съм си харесала това онова.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 20:14 от Desislava Georgieva 650586

# 714
Благодаря за съветите!
А от коя маска, или друг продукт, против косопада сте доволни? Родих преди 4 месеца и сега съм със засилен косопад. Първоначално не му обърнах внимание, но той не спира. Ужас е. По време на бременността ми падахапо няколко косъма на ден, а сега цяла шепа. По принцип ми е гъста косата, дълга е. Преди да забременея пак ми падаше и ме спаси с един шампоан от аптеката.. Сега ми се иска да вкарам и повече грижа, че този шампоан много ми изсушава косата.
Още се чудя на тези SHOW..
Всички мнения и съвети за ми ценни!
Май много искам - хем да ми не е изтощена косата, хем да не пада, а пък и хубаво оформени къдрици хаха.

# 715
Нотино убиха с цена на маската Генезис - 72.90лв. Dizzy Face

krystal93,
Вчера я поръчах от Арлен на цена 51,85 лв.

# 716
В нотино постоянно променят цените. Едната седмица са твърде високи, на следващата нереално ниски. В момента например много от козметиката на Dior е с цени 50-60лв., а доскоро бяха само 70+. Мисля че код за 5% отстъпка може да получиш, ако се абонираш за имейл известия от тях.

Последна редакция: пн, 30 мар 2020, 15:25 от Анонимен

# 717
  • София
Ихнотино и Парфимо постоянно променят цените. Ежедневно. Плачат за солени глоби, цащото цените не може така да се променят. Всяко намаление на цената трбва да е фиксирано, да е посочено за какъв период от време се отнася, като на цената от който се намалява трябва да е била цена на продукта за последния месец.
Просто си правят каквото си искат. На продукт, който има търсене веднага качват цената. Няма логика примерно в петък ампулите на Генезис да са 64 лева, а няколко дни по-късно да са 71 лева. Липса на всякаква логика е това. Просто са видяли, че се купуват и веднага са реагирали.

# 718
Ихнотино и Парфимо постоянно променят цените. Ежедневно. Плачат за солени глоби, цащото цените не може така да се променят. Всяко намаление на цената трбва да е фиксирано, да е посочено за какъв период от време се отнася, като на цената от който се намалява трябва да е била цена на продукта за последния месец.
Просто си правят каквото си искат. На продукт, който има търсене веднага качват цената. Няма логика примерно в петък ампулите на Генезис да са 64 лева, а няколко дни по-късно да са 71 лева. Липса на всякаква логика е това. Просто са видяли, че се купуват и веднага са реагирали.

В сайта на makeup.bg правят абсолютно същото. Поръчах си продукти на Oribe в 2 поръчки и след 2 дни вдигнаха цените с по 10-15 лева на продукт...

# 719
  • Варна
В парфюмната тема редовно се нищи тоя казус. И трите магазина както и Елинор и Брасти са със складове извън БГ.Цените им ги определя софтуер явно точно на принципа обем продажби.  Понякога се променят по 5- пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт