Професионални серии за коса 134

• 43 477
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Някой с мнение за OROFLUIDO BEAUTY ELIXIR олио и маска?

# 721
Чудя се между хидратиращата серия на Матрикс или на Мароканоил.. Коя от двете има по-лигав ефект?
Все повече си мисля, че едно на ръка, че си разказах играта на косата със изсветляване както аз си мога, но освен това ползвам от както се помня само протеинова козметика, винаги търсех терапии за третирана, изтощена коса, винаги най-силното. Сега ползвам ш и б на Филип Кингсли и ми е много меко и подредено, което си е много рядък ефект. Подстригах бая целия горен слой, който се самонакъсваше все по - високо и сега мисля да наблягам на хидратация с малко протеин, не обратното.
Тук съм ш и б на Филип Кингсли, преди това еластайзър екстрийм, малко чисто арганово масло след това и някой друг серум и кристали, лис ултим също. Ако си поиграя със сешоар или преса, ще има доволен ефект.

# 722
  • София
Сайтът на friseurtotal.de няма ли версия на английски език? Грам не се оправям на немски 😁 Нито мога регистрация да си направя, нито да видя условията за доставка 🙈🙈

# 723
  • Варна
Не няма Grinning. Немците са шовинисти. Поръчките над 35 евро са с безплатна доставка до немски адрес. Международна доставка мисля нямат.

Gutschein: 27C7B35546

код за 2.50 евро отстъпка. почти покрива доставката с превозвач и таксата на спиди Grinning

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 16:16 от prinzesata

# 724
Сайтът на friseurtotal.de няма ли версия на английски език? Грам не се оправям на немски 😁 Нито мога регистрация да си направя, нито да видя условията за доставка 🙈🙈
Отворете го с chrome и накарайте Google да ви го преведе на английски.

# 725
Момичета, след като родих хормоните ми много се объркаха. Не съм си правила изследвания, но забелязах, че косата ми почна да пада доста и се появяват много бели косми,може и от ген да си е това с побеляването, не са супер много още, но са с много странна пигментация ту русо, ту бяло . По принцип съм със средно светла руса коса, а както казах си намирам и бели и дори ЧЕРНИ. 😮Направо не знам какви се случва с мен и тялото ми.😀 Та някой, ако е бил в същата ситуация бихте ли ми препоръчали нещо. Витамини, продукти, всичко каквото ви е помогнало. Ще поръчам рибено масло, че четох че помага. Само да отбележа, че кърмя.

# 726
Промяна в цвета нямах, но другото е както го описваш. Падаше с шепи. След консултация ми казаха да изчакам с противокосопадните продукти, защото и аз кърмех. Единствено си вземи хубави витамини (бях доволна от прегнакеър за кърмене).
Когато малкия стана на около 6 месеца косопада намаля много. След като спрях да кърмя преди три месеца си взех и продукти с такава насоченост и в момента цялата глава ми в е нови растежи. Ще отмине, от хормоните е. Всичко ще бъде наред.

# 727
Момичета, забелязвали ли сте засилен косопад след боядисване/изрусяване или може би се дължи на смяната на сезоните, тъй като обикновено имам повече косопад есента и пролетта? Thinking

# 728
Нормално е , пролетта и есента винаги пада повече коса .

# 729
Момичета, много се изкушава от термото Генезис. Някой сдоби ли се с него вече?

# 730
Аз го имам от около седмица. Ползвала съм го 2 пъти вече и съм доволна. Със сешоар си изсуших косата и стана мека и гладка.Косата не стои бухнала след сушенето. За защитата ще видя с времето как се отразява на косата.

# 731
Това допринася за моето позитивно решение Grinning
Благодаря

# 732
Момичета, има намаления 30% в Рибката. Аз закупих PK Extreme еластисайзър - 150 мл за 38,40лв. Не съм ползвала тази версия и това е последния шанс, който давам на този продукт. Дано този път има ефект.
Ето и другите намалени продукти:
https://www.zlatnaribka.com/zdravey-april?sort=p.price&order=ASC
Редакция: "предложението важи до 24:00 ч. на 1 април" (това го пише в имейла).

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 23:02 от atom4e

# 733
Здравейте. Косата ми цъфти по средата на косъма. Имате ли представа, защо е така?

# 734
  • София
Някой с мнение за OROFLUIDO BEAUTY ELIXIR олио и маска?
?

Общи условия

Активация на акаунт