Професионални серии за коса 134

• 43 449
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, има намаления 30% в Рибката. Аз закупих PK Extreme еластисайзър - 150 мл за 38,40лв. Не съм ползвала тази версия и това е последния шанс, който давам на този продукт. Дано този път има ефект.
Ето и другите намалени продукти:
https://www.zlatnaribka.com/zdravey-april?sort=p.price&order=ASC
Редакция: "предложението важи до 24:00 ч. на 1 април" (това го пише в имейла).
И аз току що поръчах, въпреки че косата ми не е третирана и не знам как ще се отрази. Защо му даваш последен шанс?

# 736
Ira7373, ползвала съм обикновен еластисайзър (не помня вече с кой аромат) и ефект не видях. Сега ще видя най-силната версия на този продукт как ще се отрази. Ако не видя полза просто не бих купила повече.
Има много харесвани продукти, които не се сработват с косата ми. Това не ги прави лоши, а просто неподходящи. Един от тях е олиото на Morroccanoil - незаменим за едни, за мен много леко и недостатъчно.
Предлагам в следващата тема да покажем какви уреди/четки използваме в грижата и оформянето на косата. И какви други планираме да купим или имаме интерес.

# 737
За новата тема предлагам да обсъдим опит с някоя определена марка.

# 738

Бих добавила като предложение, сега след като повечето сме предимно вкъщи и имаме повече време за глезене - каква по-специална грижа полагате, за която преди не сте имали достатъчно време, на какви продукти наблягате?

П.с. само аз ли съм луднала в нас и само ровя в сайтовете и се чудя какво да поръчам Flushed ?

# 739

Бих добавила като предложение, сега след като повечето сме предимно вкъщи и имаме повече време за глезене - каква по-специална грижа полагате, за която преди не сте имали достатъчно време, на какви продукти наблягате?

П.с. само аз ли съм луднала в нас и само ровя в сайтовете и се чудя какво да поръчам Flushed ?
И аз съм така и вече не мога да се понасям. Постоянно нещо поръчвам и съм се затрупала в нас.. 😀 Имам чувството, че се е превърнало в мания това постоянно пазаруване.

# 740
Аз все още нищо не съм поръчвала, но подозирам, че скоро ще избухна с нещо  Grinning Много ме блазни серията Генезис

# 741

Ако това те успокоява - не си само ти! Миналата седмица в един и същи ден имах 4 пратки. Тази съм по-скромна - само 2...

Някой беше писал за сроковете на годност на продуктите на Show. Мойте ги получих преди десетина дни,но не се бях сетила да погледна за срокове. Днес огледах шишенцата,но не открих. Може би са на кутиите,които изхвърлих. Иначе язък за хубавите шишенца - аромата не мога да го изтърпя. Луксозна опаковка,а мирише на нишесте. Ако бяха докарали аромат като на Dark олиото например,щеше да е друго. Аз взех хидратиращата серия на марката (шампоан и балсам). Харесват ми продуктите.

# 742
Anelia, аз също взех Ш и М хидратиращ Шоу, даже и един еликсир забърсах. Сроковете, както писах по-рано, не ги откривам изобщо. Няма да ги търся повече, защото много ми хареса косата след тях, напоена, жива. Иначе ароматът не е моят - един такъв изкуствен - като на захарен памук и бонбон, ама изветрели, все едно са стояли на панаир на Цветница много дълго време... не знам дали ме разбрахте Grinning Но пък косата е 6 точки Simple Smile
И аз се отчетох в ЗР днес - Еластисайзър, Ш Напура за контрол на себума и Серум на Епруваж.

# 743
  • Някъде там
И аз съм от тези които поръчват онлайн.
Най вече за децата играчки и материали за обучение Simple Smile
Вчера ми приттигна маската Генезис.
На аромат ми мирише нещо ботаническо.
Днес ще я изпробвам .
На няколко поредни измивания използвам термото за суха коса на Керастаз ,определено ми харесва повече от това за дълга коса.
Очаквам и хидратиращата маска на КМ,терапията за суха и цъфтяща коса която възстановява връзките и служи  и като термо защита отново на КМ .

# 744
Момичета, използвали ли сте тези продукти:

За балсама, мисля да го използвам за запечатване след протеинова маска. А маската на Меди да я слагам докато си клеча с маска за дължините и без това все нищо не слагам по скалпа...
Ще се радвам да споделите мнение Simple Smile

# 745
Момичета,
Някоя от вас има ли опит с продуктите на LEBEL. Рускините много ги харесват. Сега ги потърсих - ами сериозен ценови клас са си, би трябвало да са хубави. Някой попадал ли е ?
https://www.amazon.co.uk/s?k=lebel+cosmetics&rh=n%3A66469031 … ef=nb_sb_ss_i_1_4

# 746
Аз имам питане за Pro Longer - в официалния сайт пише че големия концентрат (за салонна употреба) се нанася преди миене, а ампулите (домашна грижа) са след шампоана вместо маска. Вие кое сте ползвали и с еднакъв ефект ли са двата концентрата (ако има разлика между тях де)?
И двете са еднакви,разлика няма.Според мен това с големия концентрат си е чиста маркетинг стратегия,за да накарат хората да посещават салоните и да харчат луди пари за терапии,които могат да си направят в къщи без да оставят пари за едноседмичен пазар например.Има много жени около мен,които се връзват на подобни глупости и не биха си купили такъв продукт за домашна употреба защото е "само за салонна употреба".Има и друго,една ампула струва 4-5 Евро за 15мл,пак не са на загуба
Големият концентрат излиза много по-изгодно,аз бих препоръчала него
https://www.friseurtotal.de/produkt/loreal-se-pro-longer-concentrat-400ml-16256

# 747
bonibon_,

с много от продуктите на тази марка са ме правили в салон. Въобще не ми харесват и не бих си взела нищо за домашна грижа с тях.

# 748
Взех си от моята фризьорка ампулите на Милк шейк с папая. Много ми хареса резултата. Дори без маска след ампулата, косата е подредена и много мека.
Отворих да видя в рибата каква е цената - 10лв. А фризьорката ми,която също си е сложила надценка,дистрибутора - също, ми я даде за 6лв..... Оставам без коментар...

# 749
  • Бургас
Милк шейк е една от любимите ми марки за грижа за косата.Шампоаните им са невероятно нежни към скалпа, сметаната им е божествена!

Общи условия

Активация на акаунт