Щъркелът лети към нас, НОЕМВРИйче 2❤️2❤️ чакам аз - Тема 1

• 41 383
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Нещо не разбрах кои прегледи са ви отменили? Първи за установяване, или втори вече за проследяване? Още не съм минала първия преглед, щеше ми се да поизчакам и го записах за 19ти(беше преди извънредните мерки). Вчера позвъних да попитам, дали прегледът ще се състои-отговорът беше, че първият преглед се води неотложен и няма да бъде преместен. Часът ми е в Надежда.Та нали, недай си Боже, ако не всичко е както трябва е хубаво да се види навреме.
Точно това ме притеснява мен, първи преглед за потвърждаване ми отмениха на мен, поне вече с това гадене съм сигурна, че съм. Аз също поизчаках с прегледа за да може да се види хубаво, а сега ме е яд.. надявам се всичко да е ок, пия витамини за да избегна вирусите и грипа още преди да видя теста, предполагам че те няма да навредят на бебето.
Никакви сиптоми нямам... От време на време ме придърпва я отдясно, я отляво, но това е. От два дни сякаш гърдите ме понаболяват, но други оплаквания нямам. Странно ми е, защото с предишните ми бременности ми беше доста зле, но то и една с една бременност няма еднакви. Ще попитам като отида в четвъртък на преглед как трябва да процедирате в такъв случай... Пък дано ми кажат какво да ви посъветвам.
Здравейте! Аз съм на 27 и съм в 5 г.с, първа бременност Simple Smile Да попитам някоя от вас има ли болки в корема ниско долу и мислите ли че е нещо сериозно?
И мен ме понаболява, но това е нормално. Ако ме заболи повечко си взимам но-шпа. Знам го от предишните си бременности. Аз, разбира се, не съм лекар и не ти казвам, че е хубаво и ти да пиеш, но знам, че се изписва на бременните при дискомфорт. Определено помага. По-скоро, ако имаш телефона на някой гинеколог се обади и попитай, дали е удачно да го пиеш и ти, или за някоя друга препоръка. Матката още от самото начало започва постепенно да се разтяга и неминуемо създава лек дискомфорт, но ако се притесняваш и имаш възможност, наистина се допитай до вещо лице. Леко бременеене. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 13:09 от AnMary

# 106
Имам уговорка , че на 18ти ще ми се обадят от клиниката за да ми кажат кога ще е прегледа . Иначе съм в 6с и 2дни

# 107
Имам уговорка , че на 18ти ще ми се обадят от клиниката за да ми кажат кога ще е прегледа . Иначе съм в 6с и 2дни

Тъкмо за преглед, хем и сърчицето може да се види. Преди малко ми се обадиха, че отлагат прегледа ми, защото д-р Христова нямало да преглежда в четвъртък, но ги помолих за друга дата и лекар, та утре ще ме видят. Според мен, опитай и ти за час, ако не си за конкретен доктор... Дано скоро се случат нещата! От все сърце го желая на всички ни!

# 108
Здравейте момичета! С голямо удоволствие се записвам при вас. С някои от вас вече се знаем, с други не. Та да се представя на кратко, на 27г. съм и след 9 месеца неуспешни опити, най-сетне щъркелът и при мен дойде с пратка 😂
Имам лек проблем с изчисляването на гестационните седмици, благодарение на ужасно дългия ми цикъл от 40 дни! Но въпреки всичко, последно лелката ме навести на 29.01. Овулация - 21.02 и положителен тест на 2.03 (трябваше да ми дойде на 07.03). На преглед съм на 26.03 и се надявам да видим сърчице с 19 дни закъснение ❤
Иначе поне според приложението ми, съм 7+0 г.с.
Та това е от мен. Поздравления на всичко бъдещи мами!

# 109
Здравейте момичета! С голямо удоволствие се записвам при вас. С някои от вас вече се знаем, с други не. Та да се представя на кратко, на 27г. съм и след 9 месеца неуспешни опити, най-сетне щъркелът и при мен дойде с пратка 😂
Имам лек проблем с изчисляването на гестационните седмици, благодарение на ужасно дългия ми цикъл от 40 дни! Но въпреки всичко, последно лелката ме навести на 29.01. Овулация - 21.02 и положителен тест на 2.03 (трябваше да ми дойде на 07.03). На преглед съм на 26.03 и се надявам да видим сърчице с 19 дни закъснение ❤
Иначе поне според приложението ми, съм 7+0 г.с.
Та това е от мен. Поздравления на всичко бъдещи мами!
Честито и леко бременеене! С теб се движим май еднакво Simple Smile Моята О беше на 20-21.02. Първи тест направих на 03.03 (трябваше да ми дойде на 8ми), но ми изчислява, че съм 5 г.с. и 2 дни. Но ми вдъхва надежда, че може утре да видим и сърчице....

# 110
Дааа, заедно се движим, само дето твоята седмица е по-реалистична от моята 😂 Аз съм на 26 на преглед. Надявам се и сърчице да чуем, да не е твърде рано Sad

# 111
Здравейте, момичета, как сте? Аз по календар съм 6+6, но попринцип съм с дълъг цикъл и сигурно съм няколко дена назад. Все още не съм била на преглед, а и нямам особени симптоми, та все още не осъзнавам съвсем, че съм бременна😄 надявам се всичко да е наред този път с бебето и в 8 седмица да чуя сърчицето и аз най-накрая. Нас ни пуснаха от работа и като знам колко бавно минаваха досега дните, си представям като съм по цял ден вкъщи, как ще се побъркам, докато дойде прегледът.

# 112
Дааа, заедно се движим, само дето твоята седмица е по-реалистична от моята 😂 Аз съм на 26 на преглед. Надявам се и сърчице да чуем, да не е твърде рано Sad

Бях на преглед днес. Оказва се, че има плоден сак в матката, отговарящ на 6г.с.1ден, но не видя ембрион в него. Каза, че според него е твърде рано да се види каквото и да е било и да отида след 10дни. Факт е, че целият преглед с УЗ беше около 1 мин, та... Не го и огледахме от всички страни, т.е. според мен можеше и да се види нещо, но уви. Т.е. ако приемем действително, че О са ни били по едно и също време, то на твоят преглед със сигурност трябва да се види Simple Smile И аз тогава пак на преглед Simple Smile

# 113
Момичета, да ви кажа моят втори преглед е на 25 март, обадих се днес да попитам дали си остава и ми казаха, че ДА, остава, но да съм с маска.

# 114
Здравей 🙂
И аз съм 6 седмица и 6 дни
Аз днес бях за пръв пут на преглед. И също като теб нямам никакви симптоми и усещания.
Лека бременност

Здравейте, момичета, как сте? Аз по календар съм 6+6, но попринцип съм с дълъг цикъл и сигурно съм няколко дена назад. Все още не съм била на преглед, а и нямам особени симптоми, та все още не осъзнавам съвсем, че съм бременна😄 надявам се всичко да е наред този път с бебето и в 8 седмица да чуя сърчицето и аз най-накрая. Нас ни пуснаха от работа и като знам колко бавно минаваха досега дните, си представям като съм по цял ден вкъщи, как ще се побъркам, докато дойде прегледът.

# 115
Тони, а как мина прегледът, всичко наред ли е, видяхте ли сърчице? Това би ме поуспокоило донякъде за липсата на симптоми. 😄

# 116
Ооо мина всичко супер.
Видях го, чух му сърчицето, размерите са нормални

Тони, а как мина прегледът, всичко наред ли е, видяхте ли сърчице? Това би ме поуспокоило донякъде за липсата на симптоми. 😄

# 117
Тони, това е чудесно, честито! Вдъхваш ми малко надежда. При мен проблемът е, че миналия път бебчето беше спряло да се развива още 5-6 седмица, а аз разбрах чак 9-10.. И понеже тук преглед ти се полага чак 12-14 седмица, дотогава стоиш в неведение какво се случва. Ужасно е, затова този път ще отида на частно, не е гаранция, че след това всичко ще е наред, но пак малко да се поуспокоя. Ужасно е, когато си имал загуба, не можеш после да се зарадваш и наслаждаваш на бременността, поне до втория триместър. Пожелавам на всички момичета тук здрави и пухкави бебчета!

# 118
Бъди спокойна, мисли позитивно и всичко ще бъде наред.
Тази коледа ще сме с най-хубавия подарък. сигурна съм ❤

Тони, това е чудесно, честито! Вдъхваш ми малко надежда. При мен проблемът е, че миналия път бебчето беше спряло да се развива още 5-6 седмица, а аз разбрах чак 9-10.. И понеже тук преглед ти се полага чак 12-14 седмица, дотогава стоиш в неведение какво се случва. Ужасно е, затова този път ще отида на частно, не е гаранция, че след това всичко ще е наред, но пак малко да се поуспокоя. Ужасно е, когато си имал загуба, не можеш после да се зарадваш и наслаждаваш на бременността, поне до втория триместър. Пожелавам на всички момичета тук здрави и пухкави бебчета!

# 119
Здравейте момичета Simple Smile Аз съм Тони на 26 години и в момента съм в 5 г.с. и 3 дни. За първи път съм бременна и вълнението е много силно. На 11.03, 12.03 и 15.03 си направих тест за бременност и всичките са положителни ( първите два бяха с бледа втора черта, но следващия беше с наситена). Във вторник (когато ще съм 6г.с.) ще отида на преглед за първи път и се надявам всичко да е наред. Simple Smile иначе се чувствам много добре, само главоболие от време на време ме мъчи и съм доста сънлива и гладна Stuck Out Tongue пожелавам на всички лека бременност! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт