Щъркелът лети към нас, НОЕМВРИйче 2❤️2❤️ чакам аз - Тема 1

• 41 381
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Хайде и тук да споделя. Вече малко по-спокойна.
В 6+0г.с. съм, чух пулс 💕. Засега всичко е наред. След 2 седмици пак ще се видим с доктора, за да обсъдим изследвания и микробиология. В сряда ще пускам коагулация, за да следим дали терапията ми е ок.
Най-вероятно имам гъбична инфекция и не знам как ще я борим. Докторът изглеждаше спокоен, та и на мен ми въздейства така. Много надежди възлагам на него. Той беше единственият, който обърна внимание на тромбофилията.

# 91
Борнче, ти с какви мутации си? Радвам се, че си по-спокойна вече. ❤

# 92
Диди, с нашите мутации е;)
Борнче, страхотни новини , бравос. Надявам се сега ти е по-леко на душата и можеш малко да отдъхнеш.

# 93
Един „прост” хетерозигот по PAI и хетерозигот MTHFR.
Повечето отричат да е нужна терапия, но засега съм на правилен път - сигурна съм.
Мислех да пускам още някои фактори, но щом доки е „за” фраксито, ще го бия и ще следим показателите. Ако има изменения, ще реагираме. Та, на този етап, не мисля, че е нужно.
Ако и гъбите изтрепем, няма да има по-спокойна бъдеща мама от мен.💕

# 94
Пфу, обаче всяко второ момиче си носи мутациите обаче. Айде ние с Кийпчето сме чернобилско поколение, ама Борнчето е по-малка. Мн лошо мутират гените на хората...

# 95
Здравейте и от мен бъдещи мами! Най- накрая се престраших да се включа и аз. На 30г. съм - бременна по календар 6+0г.с. Това ми втора бременност, като първата беше преди година и в 8г.с. ембрионът спря да се развива без видими симптоми. Имам Хашимото и сравнително скоро открита тромбофилия. От днес започнах с инжекциите. За съжаление първият ми преглед и при мен беше отменен и май се очаква чак началото на април да отида. Това неведение може да те побърка, но се надявам всичко да е наред този път. Успех на всички!

# 96
Аз съм с F5 Laiden, с дъщеря ми се следях при проф.Паскалева и до 24седмица биех 0,4 клексан след това до края 0,6. Но сега не записва часове заради корона вируса и ми казаха да звънна в началото на Април Sad
Разбира се от деня на трансфера бия клексан от 0,4 . Дано всичко да е наред 🙏

# 97
Ivanamar, а колко често ходеше при професорката и предполагам всеки път ти е пускала кръвни, за да прецени дали има нужда да промени дозата?
Сега като не приема аз съм в дилема какво да правя..
Клексана можа ли да ми навреди, да разреди прекалено кръвта?

# 98
MrsAlwayssRight аз съм с хетерозиготен 4G/5G за PAI; хетерозиготен R506Q; хомозиготен (MTHFR) и след установяването им посетих проф. Паскалева. Тя ми каза при бъдеща бременност в 6-7г.с. да започна с клексан 0,4мл и към 10-12г.с. да отида за изследване. И сега ще се движа по този план.

# 99
Нещо не разбрах кои прегледи са ви отменили? Първи за установяване, или втори вече за проследяване? Още не съм минала първия преглед, щеше ми се да поизчакам и го записах за 19ти(беше преди извънредните мерки). Вчера позвъних да попитам, дали прегледът ще се състои-отговорът беше, че първият преглед се води неотложен и няма да бъде преместен. Часът ми е в Надежда.Та нали, недай си Боже, ако не всичко е както трябва е хубаво да се види навреме.

# 100
Нещо не разбрах кои прегледи са ви отменили? Първи за установяване, или втори вече за проследяване? Още не съм минала първия преглед, щеше ми се да поизчакам и го записах за 19ти(беше преди извънредните мерки). Вчера позвъних да попитам, дали прегледът ще се състои-отговорът беше, че първият преглед се води неотложен и няма да бъде преместен. Часът ми е в Надежда.Та нали, недай си Боже, ако не всичко е както трябва е хубаво да се види навреме.

И моя първи трябваше да е в Надежда при д-р Стаменов , но го отмениха Sad

# 101
Здравейте.Да се представя и аз на 29 г. съм след първи опит инвитро процедура ,на 27.02 ми беше пункцията а на 2.03 трансфер на 2 ембриончета.Имам направени 2 уринарни и 2 кръвни положителни теста.Като вчера ми излезе резултата на ЧХГ-1318.Много съм щастлива,а сега чакаме да ни дойде деня за първи преглед при док.😘😊

# 102

И моя първи трябваше да е в Надежда при д-р Стаменов , но го отмениха Sad

Това е много странно. Часът ми е при д-р Христова. Странно ми стана, че преди операторката да ми каже остава ли часът, или не, провери при кой лекар съм. Да, в тази ситуация е рисковано, но пък бременността също неотложно трябва да бъде установена. На твое място бих се обадила и бих опитала отново да запиша час. В коя седмица си?

# 103
Точно това ме притеснява мен, първи преглед за потвърждаване ми отмениха на мен, поне вече с това гадене съм сигурна, че съм. Аз също поизчаках с прегледа за да може да се види хубаво, а сега ме е яд.. надявам се всичко да е ок, пия витамини за да избегна вирусите и грипа още преди да видя теста, предполагам че те няма да навредят на бебето.

# 104
Здравейте! Аз съм на 27 и съм в 5 г.с, първа бременност Simple Smile Да попитам някоя от вас има ли болки в корема ниско долу и мислите ли че е нещо сериозно?

Общи условия

Активация на акаунт