Щъркелът лети към нас, НОЕМВРИйче 2❤️2❤️ чакам аз - Тема 1

• 41 401
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Извинявам се, че не представих. Казвам се Надя, на 33 години, с тромбофилия. След дълги 5 години опити, през 2018г.се роди моята принцеса, а сега едно човече или две, незнам все още, ни изненада. Изненада защото от 2013 до 2017 нищо не ставаше, какви ли не изследвания една инсе и нищо, стана случайно. Бях приела факта за осиновяване. Но ето, че имам една принцеса и изведнъж в епидемия, БАМмммм, може би две. Ще видя другата седмуца. ММ е удерен с мокър парцал, треска го тресе за всичко: здраве, епидемия, криза, пари, как ще се оправим. Да ви кажа и аз съм се попритеснила, с тази тромбофилия, а от секциото получих и херния(тя се прибра но...).

# 136
Не знаех дали да се включвам, защото не знам къде ще се развият нещата, но ето ме и мен с въпроси към вас. На 27 години съм, приятелят ми е на 31 години. На 16.03.2020г. видях двете чертички, но те милите толко бледи, че се наложи на другия ден да бягам към лаборатория за кръвен тест. А той кръвният беше положителен също. Няколко дена след това - повишаващо се ЧХГ.

Според приложенията на телефона ми съм в 5 г.с. и с термин 27.11.2020г.

Още не съм отишла на преглед, мисля да е другата седмица. Но не знам какво е положението с прегледите и дали изобщо ги правят. Точно и затова пиша тук, за да попитам тези от вас, които са в София, къде успяха да се вредят за установяване на бременност?

# 137
Мизи, прегледите за установяване на бременност са сред позволените официално. Аз питах в Шейново и ми казаха, че преглеждат. Но все пак по-добре да се обадиш предварително да попиташ.

Честита и лека бременност Simple Smile

# 138
Хора, как е положението при вас?
При мен започна едно гадене, повръщане... От седмица съм така, повръщам по веднъж, два пъти на ден, не е много, но е много неприятно. С първата ми бременност не съм повръщала нито веднъж, не ми се е гадело, освен киселини от 4ти- 5ти месец друго не съм имала. Знам, че няма еднакви бременности, но открихте ли някакъв лек за това повръщане?

# 139
Аз съм така от една седмица, но и постоянно ми е лошо. Чувствам се човек, само когато повърна за малко и след няколко часа пак се почва. Лек май няма, ще търпим. Wink

# 140
От няколко дни и аз съм с гадене, почти целодневно, но предимно 2-3 часа, след като стана от сън, та до вечерта ми държи. Следобед май е най-зле. Много се надявам да отшуми скоро.
ММ има проблеми с намирането на някои добавки. С дефицит на Д и Б12 съм и обикаля аптеките сега. Биозин мама също липсва и се притеснявам много. Фраксипарин поне си намирам лесно.

И нещо друго щях да казвам, но забравих.

# 141
Диди, по цял ден ли ти се гади?

Борнче, от кой град си?
Аз пиех биозин мама след като родих, докато кърмех, че бях болна през месец, но ефект нямаше...

# 142
И аз съм с ужасно гадене и повръщане по 1 най-много 2 пъти на ден Sad
Безкрайна умора , безумен глад на всеки 2 часа и така ми се спи , че не знам къде съм .
Витамини има в сайта на Здравис!

# 143
Мама, по цял ден е. Нещо ужасно, особено сега като съм хоум офис се отпускам и съвсем. Верно някои дни са по-добре, но някои като днес е нещо страшно.

# 144
Днес и аз най накрая бях на преглед, всичко е наред поуспокоих се. В 7г.с. съм чухме и сърчицето.
Някоя мама, която е раждала да има обърната матка, че аз явно съм със такава и не знам дали има някакво значение за после, поне да съм запозната.
И аз съм с гадене по цял ден, добре че поради тази ситуация в момента "работя" от нас и мога да си поспивам малко на обяд, което ми помага.
Днес лекарката ми каза за едно хапче за смучене Емил, обиколих цяла Варна и не намерих, в интернет видях, че е внос от Италия, което май значи че и скоро няма да има... късмет.
Иначе чак след 2 седмици ми казаха да се обадя за преглед.

# 145
Днес и аз най накрая бях на преглед, всичко е наред поуспокоих се. В 7г.с. съм чухме и сърчицето.
Някоя мама, която е раждала да има обърната матка, че аз явно съм със такава и не знам дали има някакво значение за после, поне да съм запозната.
И аз съм с гадене по цял ден, добре че поради тази ситуация в момента "работя" от нас и мога да си поспивам малко на обяд, което ми помага.
Днес лекарката ми каза за едно хапче за смучене Емил, обиколих цяла Варна и не намерих, в интернет видях, че е внос от Италия, което май значи че и скоро няма да има... късмет.
Иначе чак след 2 седмици ми казаха да се обадя за преглед.

Аз съм с обърната матка. Това няма значение за бременността и раждането, защото като се уголеми и особено накрая, когато бебето вече е голямо матката застава в правилна позиция. Единствено е по- трудно с коремен да се види в началото. Тук нямаш повод за притеснения Simple Smile

Диди, четох, че в края на първия триместър в повечето случаи гаденето изчезва.

# 146
Емил съм пила и имам от бременността с дъщеря ми , но изобщо не помага.
Казват , че гаденето и повръщането минава след 3тия месец, но предишната бременност повръщат до 22ра седмица , надявам се сега да не е така .

# 147
Мами, а според вас нормално ли е да ги няма тези симптоми? Започнах малко да се притеснявам. С 2 седмици закъснение съм и другата седмица ще ходя на лекар, но до сега само болезнени и напрегнати гърди и толкоз. Още 4 дни до прегледа ще се побъркам! До сега правих само две ЧХГ на 3 и 5 дни закъснение, беше окей (1200-2800) и все пак се притеснявам всичко наред ли ще е.

# 148
Мами, а според вас нормално ли е да ги няма тези симптоми? Започнах малко да се притеснявам. С 2 седмици закъснение съм и другата седмица ще ходя на лекар, но до сега само болезнени и напрегнати гърди и толкоз. Още 4 дни до прегледа ще се побъркам! До сега правих само две ЧХГ на 3 и 5 дни закъснение, беше окей (1200-2800) и все пак се притеснявам всичко наред ли ще е.

С първата ми бременност нямах симптоми до 3ти месец. Сега гаденето започна от края на 6 г.с. Даже като отидох на първия преглед в 5+4г.с. и гърдите не ми бяха напрегнати. Това не трябва да те притеснява.

# 149
Хаха, LifI, радвай се, докато нямаш:)
И аз така се тюхках, че не се чувствам бременна, но от няколко дни и мен ме стисна за гърлото гаденето. Сутрин след ставане 2-3 часа ме държи, после и вечерта. Не съм повръщала , но е въпрос на време:D Изолацията вкъщи ме кара да се чувствам по-зле. Днес се разходих до по-далечен Лидл и даже ми се прияде .

Не знам за мерките, обаче за нас е вредно да се залежаваме, особено тези от нас с мутации.

Вземат ли ми и природата , откачам.

Общи условия

Активация на акаунт