Щъркелът лети към нас, НОЕМВРИйче 2❤️2❤️ чакам аз - Тема 1

• 41 646
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте от мен! Да се включа и аз с инфо за бебо. Днес ме прегледаха. Мъничето се развива добре. Вече сме 5см и го видях как си обърна сладкото дупе. Видяха му органите, кръвотока и измериха нухалната гънка. Казаха, че съм с нисък риск, но в понеделник съм на БХС и пак ще го погледнат. Днес ще ходя за направление за ЖК.

Диди радвам се, че всичко е наред  и с твоите мъници Simple Smile Надявам се и аз в понеделник да разбера пола на бебчо.

rave клинчетата и сутиените ме изкушават. Wink

# 646
  • Варна

Здравей Summer__ извинявай, но аз имам един малко тъп въпрос... 😁
Понеже и аз съм в 10г.с. и 2 дни и моят термин и по калкулатори и от доктори е на 16.11 та реших да питам с късна овулация ли си била че термина ти е толкова късно?
Питам защото аз съм била с късна овулация и реално бебето върви една седмица назад и доктора ми каза че обикновено с напредването на бременността тази разлика се наваксва, но дори и да не се навакса ще ми изместят термина с 1 седмица напред - за 23.11  
Та не разбирам как и двете сме в началото на 10 г.с. и моят термин е на 16.11 а твоят на 27.11 🤷🏻♀

Въпросът ти не е тъп, NtmasdomGrinning
Има 3 причини за тази разлика: аз карам 10.седмица, конкретно съм 9+1. А ти реално вече караш 11.седмица- от тук идва основното объркване.
Причина 2: овулацията ми наистина е късна, 3-4 дни по-късно от стандартната. И трето, терминът ми се измести от 25.на 27., та ето ти още 2 дни в допълнение.Hug

Съмърче, с тебе вървим заедно. И аз съм точно 9+1 днес с термин 27.11. Друг е въпросът, че бебето върви с няколко дни по-напред и според лекарите го очакваме на 24.11. Относно Щерев, и аз се следя там. Но исках да попитам, тъй като Д-р Милчева нищо не каза по въпроса, как става записването на ЖК там. На мен не ми се ще да плащам пакет честно казано, затова питам.
И аааз съм с вас момичета ,в 9 г.с съм с термин 27.11. 😊 Днес бях на преглед и всичко е наред.Живот и здраве на 08.05 ще се запиша на ЖК и сутринта започваме с изследванията.

# 647
Оо Рейви, мерси за инфото, от кога ги дебна Лидл. Клин и сутиен със сигурност:)

# 648
И аз бях днес, терминът ми е на 21 ноември, 9+6 и 9+5 сме. Вчера много се паникьосах, защото по погрешка пих от чаша със старо мляко и прекарах деня да се тръшкам вкъщи. Докторът каза да не го мисля. Много емоционална се оказва бременността 😄
Даде ни информация за пренатални тестове в Германия, та сега разучавам различните опции.
Иначе и аз ще инвестирам много в клинове, и може би някакви широки поли/рокли за лятото

# 649
Ох то има и една възглавница в Lidl, аз много се чудя за нея. Почнах да не мога да спя вече и да не ми е удобно. А още е толкова рано Neutral Face

# 650
И аз съм се нагледала на клинове (после и рокли за лятото) и си мсиля, че уцелихме много подходящ период от тази гледна точка Simple Smile
Ще мина в понеделник през Лидл и се надявам да смогна, защото трябва да пътувам дълго за преглед, а преди 10.30 не мога, заради ограниченията на щаба.
Диди, аз си купих вече възглавница U-образна. Много дискомфорт имах в кръста и май тя ми помага.
Ето такава. Май е П-образна, зависи как я гледаш 😁

# 651
  • София
Да, и аз я загледах.
Ама някак много мижава ми се струва, в сравнение с другите, които се предлагат... Просто дали ще върши изобщо някаква работа, се чудя. Rolling Eyes

Това, което показва Борн, е съвсем друго... Много добре изглежда !

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 16:05 от rave

# 652
Борнче, таман ги разглеждам. Твоята изглежда много по-удобна. Ще се поръчва значи Simple Smile

# 653
  • София
Искам да ви кажа, че от сега съм сигурна, че ще е много по-удобно да се бременее по това време на годината.
Предния път бях много бременна посред зима и беше много сложно откъм дрехи. И ходех бааавно, бавно, като охлюв, да не се пребия някъде по ледовете...
Сега може да си взема от тези къси панталонки, макар че аз съм с по-голямо бедро и не знам дали няма да наедрее още по-натам... Иначе някоя друга по-разкроена лятна рокличка, къси панталонки и поли с ниска талия и сме готови Simple Smile
Аз си записах часовете, на 4 съм на преглед, после 18 на ФМ и след това се прехвърлям в Токуда при моята си лекарка.
Започнах да осъзнавам вече какво ме чака и ми е една идея по-спокойно, въпреки че не мога да свикна с това гадене, едвам ям и имам нужда от движение, кооето с работата вкъщи трудно се постига. Сега излизам малко навън да обиколя квартала.

# 654
Ейй, за гаденето щях да пиша, Рози ме подсеща.
Беше спряло за няклоко дни, ама днес пак се появи, а така се надявах да е изчезнало напълно. Мрън!

# 655
  • София
На мен една приятелка ми даде възглавница с С-форма, първата седмица голяма борба беше, все едно нов човек в леглото. Ама май вече свикнах, помага ми да успявам да спя по корем все още, а и добре подпира гърба, за като му дойде времето да не трябва да спим по гръб. Също може да се използва за кърмене по-нататък. Ей такава подобна е:

Та тази лидълската ако можеш да си я нагънеш около себе си, може би ще е доста удобна.

# 656
И аз се включвам след днешния преглед, дадох кръв за БХС измериха бебока 5,24 см, има ностна кухина, а за нухалната транслуценция ми пише 0,5 мм (мисля нормата беше до 2,5-3 мм, а има ли минимум? ). Много беше сладко този път не спеше и подскачаше, видях го как маха с ръчички. Според лекарката всичко е в норми, да видим и резултатите другата седмица. Регистрирах се, още не мога да осъзная, че тези 5 см ще станат моето бебче.

Момичета как се справяте с тези маски, на мен ми става много лошо, днес докато мине едно второ трето направо щях да се задуша, започна да ми се гади как не припаднах не знам.

Аз мисля от лидл 2 клинчета да взема после ще му мусля лятото, кое ще ми става и кое не. А евентуално 1 размер по голям да можа и септември да ги нося, пък после стават за пижама Grinning

# 657
Аз също не мога да нося маска - на 2 мин и съм пред припадък от задушаване. Започнах да нося шал вместо маска и положението е много по-добре.

# 658
Влизам да пиша за Лидлското предложение в понеделник и що да видя?! Вече има списък с желани продукти Grinning Много хубави новини прочетох и искрено се радвам за всяка една от вас. Сега и аз да се оплача Confused Имах няколко добри дни... Но вчера беше кошмар от сутринта. А днес следобед така ме заболя главата, за капак вече ми се и връща поръчката Disappointed Апетит имам не за двама, а за минус двама. Все се надявах, че вече ще съм по-добре, но не... Иначе след два дни влизам в 12 седмица...

# 659
Здравейте мами, искам да попитам дали случайно някой си води консултациите в Селена Пловдив. И дали е запознат с цените на ФМ и БХС? Аз съм в 11г.с и на 04.05 ще съм на преглед. Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт