Щъркелът лети към нас, НОЕМВРИйче 2❤️2❤️ чакам аз - Тема 1

• 41 457
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Frederika13, все още не съм ходила на преглед, все го отлагам, за да не се налага да ходя пак след 1 седмица, ако е рано още за пулс или пък да ми кажат да чакам чак 11-13 г.с. за задължителния преглед.
И аз вече не знам какво ми казва 6-то чувсто от чудене. Сякаш и аз повече клоня да не отлагам с още седмица.

Диди, сигурно с близанчета е още по-вълнуващо! Стискам палци постепенно обстановката да се подобрява и всичко да си влезне в нормалния ритъм! Hands V

# 226
  • Варна
Здравейте бъдещи мами 😊
Днес бях на преглед и видяхме сякче и мехурче,отговарящо на 5г.с и 1 ден. На преглед отново ме викат на 10.04. Надявам се до тогава всичко да е наред.
Днес пуснах и ТСХ,защото съм с ИР и Хашимото и на 01.04 ще отида на ендокринолог.
Изписаха ми да пия освен фолиевата киселина и Иногинол. Някоя мама дали го е пила?

# 227
Здравейте, момичета, моя преглед мина... За съжаление аз няма да бъда от ноемврийските майки тази година.  На вас пожелавам леки и успешни бременности. Прегръдки!

# 228
Здравейте, момичета, моя преглед мина... За съжаление аз няма да бъда от ноемврийските майки тази година.  На вас пожелавам леки и успешни бременности. Прегръдки!

Много съжалявам, Шефмама! Хиляди прегръдки и не забравяй, че може да не е сега, но ти ще бъдеш мама! Не унивай, момиче! ❤

Амииии иначе за мен. Днес беше първият преглед. Има сакче, на мястото си е, 13 мм милото, отговаря на 5 г.с и 3 дни. Мен това доста ме очуди, защото имах разминаване с приложението на телефона. Викат ме на 13.04. за сърце.

Искам да ви попитам нещичко. Изписаха ми утрогестан на сляпо, профилактично, 2 по 1 таблетка. Понеже съм си куковица, се замислих редно ли е да го пия, без да съм пуснала прогестерон поне. И сега дъм в чуденка да се доверявам ли на лекаря изцяло или да пусна един прогестерон и тогава да го пия тоя утрогестан. Вие какво мислите по въпроса?

# 229
Мама, съжалявам! Дано следващия път ти е на късмет! Heart

# 230
  • Sofia

Миличка, съчувствам ти много. Не унивай! Вярвай, че скоро ще си пак бременна и този път всичко ще е наред. Прегръдки. 💗💗💗

# 231
  • Варна
Chef-mama .. много съжалявам, ще стискам палци и вярвам,че съвсем скоро всичко ще е наред ❤❤❤

И на мен ми е изписан утрогестан 2х1 , ще се доверя на лекарката и ще се надявам всичко да е както трябва.И да пусна изследване не разбирам.

# 232
И аз се връщам от преглед , днес съм 7с и 4д . На едното близначе сърцето е спряло Sad , другото се развива добре и отговаря на 7 с и 6 дни
Стана ми тъпо , но се надявам да е за добро защото съм с конизация на шийката. И се моля всичко да е наред с другото бебче и да продължава да си расте 🙏

# 233
Много съжалявам
Надявам се в най -скоро време да видиш двете чертички и така до финал!
Ивамар често се случва така при близнаци ,знам че не е утеха .Всичко ще е  наред с другото ембрионче

# 234
  • Варна
И аз се връщам от преглед , днес съм 7с и 4д . На едното близначе сърцето е спряло Sad , другото се развива добре и отговаря на 7 с и 6 дни
Стана ми тъпо , но се надявам да е за добро защото съм с конизация на шийката. И се моля всичко да е наред с другото бебче и да продължава да си расте 🙏
Ох милата,сърцето ми се скъса като го прочетох. Не се натъжавай явно не е било здраво... Стискам палци другото юначе да расте и мама да го гушка след няколко месеца 🤗

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 20:33 от mimsito_86

# 235
Здравейте, аз съм от Варна. Направих си тест на 24ти и беше положителен. Предният ми цикъл беше някъде около 18.02. Не мога да изчисля в коя седмица съм, принципно цикълът ми е много редовен, идва на 28-9 дни. Не съм ходила още на преглед, ще пробвам да запиша, но изобщо не знам дали ще успея да се вредя. Принципно предния път раждах при д-р Славчев в Окръжна болница.
Ориентирам се, че съм на ноемврийската група, но не съм твърде сигурна, докато не мина преглед.
Имам няколко въпроса - понеже бременността ми не е планирана, не съм се подготвяла предварително със спиране на цигари и т.н. Отделно повече от година бях на нисковъглехидратен режим, а от две години съм спряла ориз и хлебни, поради здравословни причини. Приемах от година фолиева киселина, магнезий и вит.Д на хапчета. Сега да ги продължавам ли? И ако някой може да ми препоръча добър специалист за хранителен режим, защото аз се чувствам страхотно, изследванията ми също са чудесни, хранейки се по този начин последните две години, но ен съм убедена, че е подходящ за периода на бременността.
Благодаря и успех на всички!

# 236
Здравейте, аз съм от Варна. Направих си тест на 24ти и беше положителен. Предният ми цикъл беше някъде около 18.02. Не мога да изчисля в коя седмица съм, принципно цикълът ми е много редовен, идва на 28-9 дни. Не съм ходила още на преглед, ще пробвам да запиша, но изобщо не знам дали ще успея да се вредя. Принципно предния път раждах при д-р Славчев в Окръжна болница.
Ориентирам се, че съм на ноемврийската група, но не съм твърде сигурна, докато не мина преглед.
Имам няколко въпроса - понеже бременността ми не е планирана, не съм се подготвяла предварително със спиране на цигари и т.н. Отделно повече от година бях на нисковъглехидратен режим, а от две години съм спряла ориз и хлебни, поради здравословни причини. Приемах от година фолиева киселина, магнезий и вит.Д на хапчета. Сега да ги продължавам ли? И ако някой може да ми препоръча добър специалист за хранителен режим, защото аз се чувствам страхотно, изследванията ми също са чудесни, хранейки се по този начин последните две години, но ен съм убедена, че е подходящ за периода на бременността.
Благодаря и успех на всички!
честито! Мога да ти помогна с няколко неща - моите дати са същите, така че смятах че съм в 5гс плюс 4-5 дни. Продължавай с фолиевата киселина задължително! Аз взимам Фолио Форте, като гледам в него освен фолиевата киселина има и витамин Д, Б12 и йод

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 08:53 от Eva_jenny

# 237
Здравей! Аз също съм с хашимото и ИР, във 6г.с. +6 дни съм. Да те питам за ИР приемаш ли нещо в момента?  Аз също предстои да направя контрола, дано да е през следващатаседмица.
Не живея в България,  и е малко по сложно със записването на лекар,  а и впредвид ситуацията..... Лека бременност Hug
Здравейте бъдещи мами 😊
Днес бях на преглед и видяхме сякче и мехурче,отговарящо на 5г.с и 1 ден. На преглед отново ме викат на 10.04. Надявам се до тогава всичко да е наред.
Днес пуснах и ТСХ,защото съм с ИР и Хашимото и на 01.04 ще отида на ендокринолог.
Изписаха ми да пия освен фолиевата киселина и Иногинол. Някоя мама дали го е пила?

# 238
  • Sofia
Здравейте, бъдещи мами. Около  седмица и нещо се скъсах да повръщам, постоянно ми беше лошо и от няколко дена се чувствам изненадващо добре. Чак почвам да се плаша, че нямам неразположения... сигурно психясвам. Вие имате ли такива моменти? Възможно ли е само седмица и нещо да ми е бил периода на гадене/повръщане? Съжалявам, че ви занимавам, но като споделя с другите, естествено, ми казват, че говоря глупости. Confused

# 239
  • Варна
Nelina 90 благодаря ти,надявам се на всички ни да е такава.
Пиех Метфоргама,но гинеколожката ми каза да го спра и ми изписа Иногинол,който е на билкова основа.На 01.04 съм на ендокринолог и ще разпитам по-подробно,че доста се притеснявам.И без това пълнея от въздуха и все съм на диети,а без метфоргамата и с това ядене по-редовно не знам какво ще става..

Vixen и аз на моменти нямам никакви симптоми,дори и гърдите понякога почти не ме болят и като теб започвам да се притеснявам. Понякога направо мога да забравя,че съм бременна,друг път ми е лошо от сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт