Отговори
# 120
Добро утро!
миме, аз само топли компреси, цедене само за облекчаване и често слагане на гърдата съм прилагала Simple Smile
Фроска, много сте сладки!
изабела, съчувствам ти за ремонтите и недоспиването, но пък после ще ти е приятно. Повече усмивки ти пожелавам и Боби да те оставя да си почиваш!  bouquetНедоспиването ми със София продължи само три години. Laughing
Приятен ден!

# 121
  • София, център
Мимес, с топли компреси и с гореща вода да се облива по гърдите твоята приятелка. ОХ, миличката, и да се изцежда, докато не й омекнат съвсем гърдите.
Докато те са напрегнати, бебето няма да може да суче.

Бубанкова значи виладжийка го раздава!

Благородно й завидях.

Аз тези дни ще врътна в офиса.
Сама съм, и съм затънала в работа, която е супер срочна и спешна, а лошото е, че и аз самата го съзнавам, и си давам такъв зор, че накрая като излезна в отпуска, май ще трябва на санаториум да ходя да си лекувам нервите, вместо на море.

Момичета, един съвет от мен - опитайте се максимално дълго да си стоите при дечицата.

Ако имате възможност отлагайте връщането на работа.

# 122
  • някъде ... тук ...
Поздрави на всички Heart Eyes Hug

Аз най-после качих снимките от почивката: Август 2006 Гледайте  Sunglasses

Нансен, права си! Но за мен е достатъчно 1-1,5г седене в къщи. После - на градина Peace

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 10:02 от ЕлиТ

# 123
много благодаря за отгорорите момичета  bouquet  bouquet

# 124
Здравейте момичета!
Да ви се похваля,че вече и Васи обикаля стаите,а как изведнъж променя посоката на движение,че направо ми се изправя косата на главата.
Ели,много са хубави снимките,най-вече тази със спящия Гого.
Фроска,Флора също е голяма красавица.
Нансен,съгласна съм с теб,че мама трябва да е максимално дълго с детето си стига да може разбира се,защото тези пропуснати минути никой не може да ти ги върне.Аз бих и добавила-гушкайте и целувайте дечицата си докато са малки и ви дават,защото после като пораснат ще ви се иска,но те няма да ви дават.

# 125
Здравейте!
Ели много хубави снимки Simple Smile . Обиколили сте на много места. Радвам се, че сте прекарали добре Simple Smile
Цунки на Флора, много е сладка Simple Smile
Мързи ме да пиша Simple Smile
Чао

# 126
Здрасти, благодаря за хубавите пожелания  bowuu

Ех, то и мен ме понамързява, само шпионирам и не пиша, засрамвам се и се самопорицавам публично  smile3538 .
Ама снимки гледам и се възхищавам на пораснали дечица...
ЕлиТ, добре се забавляват момчетата ти, личи ви, че сте си изкарали супер, много красиви места виждам на снимките и най-важното много щастливи усмивки  bouquet .
Фроска, страшно добре изглеждаш с тази прическа /то и преди съм ти казвала/, ама снимки на Мия и Флора не видях, що така, аз ли нещо пропускам...както и да е, да ги нацелуваш от мен  Heart Eyes
Голямо гуш за работещата мама Нансен  Hug , мъчно ми е, че въпреки желанието ти да си с малката сладуранка си претрупана с бачкане, само не се претоварвай доколкото е възможно.
Пете, сигурно си цяла-вълнение и трепети,да знаеш и на мен ми се стяга гърлото като се сетя, че ще водиш малкото си бижу на родна земя.Много цунки, с теб сме, виртуално ама то и виртуалното не е за подценяване.Ти що не казваш датата а?Сигурно те е страх  от неконтролируеми вълнения, форумски митинги и многохиляден комитет по посрещането.Их, подшушни поне на лични кога идвате де... Heart Eyes
Рали, пусни някоя снимка на Ники плс, примъчняло ми е,стига те е мързяло да пишеш, кажи как е малкия, каква грандиозна пакост е сътворил, знам си аз, че не скучаете с него  Grinning Heart Eyes
Моята мацка вчера заспа в 1.30ч. Sly , първо мъжа ми я приспива, после аз, после той... накрая я оставихме да обикаля докато й свършат "батериите"  Mr. Green Нещо пак започна да си ляга много късно, сега още се приспиват с татко й.Иначе е голяма фурия, все повече придобива навици на голям човек.Имитира ме като говоря по телефона, танцува много сладко, храни се /ъъъъъ почти/ с лъжица, пие от сламка, толкова малки неща, а толкова важни.
Това е от нас, целувки на всички от мен и от Лора:

# 127
  • Варна
Само дзак правя:)
Искам да се похваля че и ние заминаваме на почивка днес, без детето-чудо!
Само двамата заедно с една голяма тумба приятели! Хайде чао!
Целувки на всички!
Сети, Лорката е гоооооляма кукла!!

# 128
  • София, център
Лора е сладкиш с глазура!

# 129
Лорчето е невероятен бонбон  love001

# 130
Фроска, Флора е страхотна с тази капела, както винаги и трите сте страшни мацки. А това да не е баба? /много фешън/
Сети, Лорка е станала много голяма и красива, какъв тен и на него как изпъква тази руса коса и тези големи сини очи.
Иле, къде заминавате? Весело изкарване!
ЕлиТче, не мога да отворя вашите снимки. По-късно пак ще пробвам, може и от нета да е сега.
И аз да се похваля, вчера бяхме в София до Израелското посолство, взехме си визите, взехме билети и живот и здраве на 31 август и ние заминаваме да си починем с Ицко. Ще останем един месец. А в понеделник Ицко заминава на море с баба и дядо, мама през това време ще чисти и събира багажи  Sunglasses
Хамелионче, моля те пиши ми на лични за полета  Praynig
От мен поздрави и целувки, отивам да довърша мусаката.

# 131
И така аз влизам само за малко да кажа честити годишнини от сватбите и именни дни на празнуващите:-)
Мноого готина усмивка на Маринка и пу-пу на Лорчето ама все по-сладка става!
Ние се кръстихме на 15ти - Марки мнооого добре се държа и почти съвсем не плака, кротува си и се закача с попа:-) снимки май няма, щото има на камера и на обикновен апарат, а аз нямаше как да снимам.
Кака в момента ражда - днес влезе в шейново, цял ден е на системи да й предизвикат раждане и от 18 часа е в родилна зала... така че може и вече да съм леля Shocked
Марки горкия днес почти не спа следобяд, защото тука едни майстори тропаха, макар че им направих бележка да престанат от 2 до 4 -  #Cussing out #Cussing out не спряха  #Cussing out и сега горкия след половин час рев заспа от изтощение в 7 и 20 гол на спалнята - даже не ми даде да му сменя памперса... сега се надявам да не я опишка  Crazy

# 132
Леле ква е жега !!!
Не знам вие как издържате,ама аз умирам  Crazy.
Общо взето при нас си е все същото.Сутрин разходка,беснеена на площадката 1swing или на двора с каката (голяма лудница са двамата  Crazy Crazy Crazy ),после малко разхлада по гола дупе вкъщи,сън ,ако реши да яде-яде,беснеене пак с каката,къпане,(на терасата двамцата правят голямо наводнение    sport027) разходка да посрещнем по хлад тати от работа,пах беснеене и след 21 часа,когато успея да го узъпня-сън.А през ноща....купон. Crazy

# 133
  • Sofia
Сетони малката Лорка е голяма сладурка. Как е застанала само! Като фотомодел е!
Вилли честито! Пожелавам ви весело изкарване в Израел!
Таня предполагам, че вече си леля, ЧЕСТИТО!   ylinfant
Изабела и днес ще се пържим в собствен сос, но се задава леко захлаждане, така че дерзай. А на малкият бяс много усмивки от нас!

# 134
И така горда съм да се похваля, че наистина вече съм леля - бебе Никола се е родил в петък в 18:50 и е 3 кила точно и 49 см   Grinning Днес бях при кака, макар че пътувахме с Марки в рейса в най-голямата жега, исках много да видя кака и бебето. Бях забравила какви малки мишцици се раждат! Хайде, днес раздавам добро настроение за всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт