Отговори
# 135
Честито Да ви е жив и здрави много да ви радва!

Вили, хубаво да си починете и много да се забавлявате  Hug

Иле и на вас приятна почивка, весел купон с приятелите и много романтика и любов с любимия  Heart Eyes

И после чакам от всички снимки  Party

# 136
  • София
Привет и от нас  Hug  Grinning
Днес се прибрахме от Тетевен. Изкарахме страхотно, истинска и пълноценна почивка. Никак не ми се тръгваше, но съкровището има рожден ден в понеделник, а след това заминаваме на море.
Новото е, че Емма проходи на 09.08., а на 15.08. пропълзя  Grinning. Има трето зъбче, което открих съвсем случайно, а сега излиза четвърто, което малко я мъчи. Много добре се чувстваше в Тетевен.
Нямам сили да пиша, адски съм уморена  Tired
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване   bouquet
Успях да прочета почти всичко, но снимки не можах да разгледам.
Лека нощ, че ще заспя на клавиатурата.

# 137
че Емма проходи на 09.08., а на 15.08. пропълзя  Grinning.
Хихих, браво на сладуранката, смело, стабилно и все към стойностни неща да ходи   bouquet .Добре дошли и весело изкарване на РД .Да му подариш хубав подарък, ей .Целувки Heart Eyes ...много.

# 138
Ели, целувки по ходещите крачета на Емма. Все напред и нагоре да я водят. Hug

Като писа че съкровището ти има РД, веднага реших че това е свекито ти- хихихих- при нас така викат на свекървите Mr. Green

# 139
Таня, честит ти племенник, да ви е жив и здрав. На твоята кака й желая бързо възстановяване!
Хот, добре сте се завърнали и честити ходещи крачета на Еммка.

# 140
Момичета, дечицата на които вече е бита тройната жива ваксина, имаха ли Т и обрив след 14-тия ден? И ако да, висока ли беше Т, а обрива с какво го мазахте? Почва да ме тресе, че в сряда стават 14 дни от както ни я биха.

# 141
Здравейте!

Страаашна жега, как я карате, а и малките душички... уфффф

Днес най-после направих прощъпулник на Стили. Хвана си най-напред калкулатора, после фотоапарат и отверка.... Ще видим каква ще е тая странна професия!?!?!
Утре сигурно ще ви пусна и снимки.

Браво на Еммката. Смело напред към живота!

Таня, честит ти племенник! Да е жив и здрав!

Сега отивам да дремна малко. Свеж ден на малки и големи!

# 142
Здравейте Simple Smile
Честито християнче, Дени   bouquet и честито племенниче   bouquet
Браво на ходещата и пълзяща, Емма Simple Smile Много гуш от нас  Hug
Ние се завърнахме от село, изпратих мъжете на разходка и имам малко време за форума  Mr. Green
Най-после си надвих мързела и качих малко снимки http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9980&AlbumId=64279. Мерси, Сети Simple Smile ! Лорката е много сладка и изглежда сякаш замисля следващата пакост Simple Smile
Ники разбира се върши бели! Катери се като маймунка навсякъде  Crazy . Разбира абсолютно всичко! Става в 6-6'30  smile3507  ooooh! . Имитира ме във всичко. Сутрин като стане, стъпва на кантара  Embarassed, после ми взима четката и започва да се реши. Ако седна пред комп-а се качва на масата и ми го затваря... или се качва на масата и започва да натиска копчетата и да мести мишката, включват се разни неща и той гледа изненадано hahaha
Весело изкарване на заминаващите!
Вили, браво за визите!!! Предполагам, че треска те тресе, но ще стискаме палци пътуването да е възможно най-лекото за малкия сладък Ицко  Grinning
Моите се върнаха, чао за сега

# 143
Ееееееех, откога ми се гледаха снимки на Ники...най-после  Grinning.Сладък, сладък, много сладък е малкия, а и неговата усмивка една хитраа, чак не може човек да не се засмее като я види  Hug Така като гледам катери се, бяга, плува...спортна натура ще да е  smile3521 Целувки и поздрави!

Хамелеонче, ти къде се скри, как е малката красавица, вие как сте? Пусни пак някоя усмихната снимка с Ина да й се порадваме, тя хапва ли вече нормално?

Айде, лека нощ на всички и да спинкат добре хлапетата, пък и ние покрай тях  Laughing

# 144
  • някъде ... тук ...
Добро утро Simple Smile
Има ли кафеджийки? Хайде на кафето   food010  food010  food010

Рали, по описанията и оплакванията ти, Ники ми прилича на Ради - имат енергия за още две деца Sunglasses Гледам и ти си имаш "катерица" у вас  Wink Много е сладък Heart Eyes

Сети, на Лора и личи, че е по-голяма от нашите дребоси, изглежда като голямо момиченце вече.

Ели, честити ви ходещи крачета. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪКРОВИЩЕТО ТИ bouquet  Кога и къде заминавате на море?

Дени, ЧЕСТИТ ТИ ПЛЕМЕНИК Sunglasses Да расте здраво, весело и игриво дете Hug

Ако съм пропуснала някой - 'звинете ме  Praynig Mr. Green

В жегите си стоим у нас - вътре Т се качва най-много до 26 градуса и се живее. Иначе в събота бяхме на Белчин баня, а вчера - в басейна, на терасата Laughing

Чао за сега, че стана дълго Hug

# 145
Здрасти и от великите пътешественици. Уж щяхме да си почиваме преди Големия Път, а кръстосахме острова хиляда и два пъти. Натали вече е обзаведена с есенни дрехи, дори и аксесоари има - шапки - тип барета и слънчеви очила. Аз имам всичко освен обувки...нали тук ходим боси и по джапанки. Мисля да си взема един два чифта боти, но като ви чета колко ви е жега и колко е горещо, да си стоя с джапанките май...
Мъжо се прибра от Канада, беше там за 5 дни, видял Ниагарския водопад, скапал се от летене. Каза че нямало да носи никакъв багаж освен този на Натали и въобще да не съм си въобразявала че ще помъкна целия гардероб...той не знае че аз вече пуснах два колета към БГ Mr. Green
Натали няма чанта за памперси...
Айде стига ви занимавах с бели кахъри.

Таня, честито бебе! Да ви е жив и здрав, а на сестра ти бързо възстановяване!
Ели честито прохождане на Емката! Да върви по път , успешен, лек и много щастлив!Честит РД на съкровището! Много любов и щастие!

Към мамите в Сф един бърз въпрос:
Откъде по изгодно може да се купи стол за кола, гърне, една торба играчки - да има с какво да се занимава принцесата, и ако може всичко това да е в един магазин за да не обикалям. Благодаря предварително.

Сети аз обичам да изненадвам;) Много е скоро, почти не остана. Лорчето е със завиден тен , сладкиш вълшебен!

Някакви прогнози казват ли за първите две седмици от Септември - ще вали ли или ще са големи жеги?

Фроска искам и аз в това лъскаво Кафе...Нати може да обърне няколко стола, но важното е аз да излапам една мелба през това време;) Снимките са много хубави, а вие още повече. Това майка ти ли е?

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 10:09 от Jungle

# 146
  • София, център
Мимес, Луси понесе много добре тройната жива ваксина. Нямаше никакви симптоми на разболяване при нея.

Таня, честити събития!

# 147
Офффф,да се пооплача са пореден път  smile3514
Мен ме е хванал някакъв вирус,душа нямам ,едвам ходя.
Бобсънът нощес се събуди в 1ч. с бесен писък,половин час трима не можем да го успокоим.Беше кошмарно.Нищо не иска,само мене.И пищи неистово.На края трепереше е се давеше да повръща от рев.На края се сетих,че имам малко останал Дентинокс,намазах му бибата и успях да му я бутна в устата(че нищо не искаше и блъскаше).И веднага почна само да хлипа и да се успокоява.Пак гаден зъб е тръгнал  #Cussing out #2gunfire.Та на цялата красота,че ми е зле,не мигнах нощес.Сега едвам се влача.Отгоре на всичко е поизстинал и сега текат и сополи,та купонът е пълен.Отивам да се монтирам до него,дано да мога да подремна.

# 148
  • София
Благодаря ви за пожеланията за мъжО  Hug Черпя   cook Вторият повод е, че имаме и годишнина - осем години откакто сме заедно. Пак черпя cheers
Много ми се иска да пиша повече, но нямам никакво време  ooooh!
Прегръщам ви и ви целувам всички  Hug  Heart Eyes

Пете, магазини има много, зависи къде ще живееш и къде ще ти е най-близко. Ще ти пусна ГСМ-то на ЛС.

# 149
  • София, център
Уфф, Изабелке, голям зор видя ти, а и продължаваш да виждаш...

Общи условия

Активация на акаунт