Отговори
# 150
Здравейте  Grinning
Хотче, честити ти празници   bouquet . Да ти е живо и здраво съкровището, да празнувате и много да се забавлявате  bouquet
Джънгъл, както е казала Ели, магазини да искаш  Laughing. Навсякъде има и цените са сравними. Може би в Метро е най-изгодно, но пък не се сещам има ли гърнета  Thinking .
Изабела, а Бобсъна не се ли успокоява, ако го вземеш да спи при теб? Ники като има тежка нощ, спи при нас. Иначе рев, рев, викове до припадък  Crazy . Пробвала съм! Издържах 1 час!!!!!(да ме пита човек, защо си правя експерименти с детето и слушам разни баби, че не трябва  да спи при нас) Не спира! Слава богу като го взема при нас се успокоява. Ако не си пробвала - пробвай. Ако и това не помага - лошо. Стискам палци! Бързо оздравявайте!
Чао за сега

# 151
Той отдавна спи при нас,но и това не помага.

# 152
Здравейтееееееее,
върнах се и сега малко по малко ще изчета написаното.
Прекарахме си невероятно, нямаше нито един лош ден, видяхме се с мнооооого приятели. Снощи се прибрахме и аз още свиквам. Cry

иначе моите юнаци вече проходиха стабилно и ще правим прощапулник в най-скоро време. Опитват се да ми говорят и са много смешни. И на тях им тръгнаха сериозните зъби и спят по-неспокойно от обикновено, а сега към товя се прибавя и жегата.

Хайде отивам да чета.

# 153
Ех най-накрая и аз да се разпиша. В петък рано рано сутринта отидохме във Варна с тати. Малката беше при баба ми - върнахме се вчера. Изкарахме страхотно, плаж, дискотека, хапване, пийване. Мама направи малко тен, но не повече от тати. Взехме малката от баба ми като се прибрахме. Беше към 23:00 часа. Тя беше заспала вече умореничка от беснеене. Но сутринта в 07:30 не искаше да става и се събуди с плач. Много рядко го прави този номер. После се излежаваше и клюмаше до към 9:00 часа. Примерих й температурата понеже когато лешкуни така в леглото само това ми идва наум. Имаше 37,7 - дадох Нурофен. Свалихме температурата, но с яденето пак сме скарани. То от началото на месеца е така и направо не знам какво да я правя. Записах я пак на кухня - днес докато спинкаше отидох да взема манджите и чета бележка "Поради високите температури кухнята няма да работи на 21, 22 и 23-ти август". Направо побеснях  #2gunfire #Cussing out Надявах се поне от кухнята да папка манджите - сега чак в четвъртък ще ходим за манджа.
Илиянка мислех да ви званна един телефон да се видим, но просто бяхме за 2 вечери и не можах да насмогна с познати и приятели. Обещавам че следващия път ще се видим ако имате възможност.
Не мога да прочета назад - може би довечера ще наваксам.
Ерия разгледах снимките ви - Ники е много сладък но колкото сладък толкова и опасен. Много трябва да се пазите Simple Smile
Отивам да чистя момичета - че в нас бомба паднала.

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 14:59 от hamelionche

# 154
Хайде и аз да се включа, че не съм се вясвала скоро, ама започнахме строежа с къщата и в нас е лудница Crazy е няма да се оплаквам ще стискам зъби една година Mr. Green

Хотче честита годишнина и РД на мъжо да се обичате все по-силно и бъдете щастливи  bouquet
Хамелионче, много неприятно това с Т малката дано се оправи бързо.Целувки Heart Eyes
Привет Лилу, кофти се свиква след почивка ама какво да се прави ежедневието пак ни завърта.

Общо взето покрай нас няма ново Роси расте, щъка навсякъде от беля в беля е.
Как издържате в тези жеги бе мацки аааааааааа голям ад е добре че са климатиците в къщи иначе незнам, а на вън  Sick нямам думи. Сутрин рано излизаме, ходим на кафе с площадка да поиграят децата взимаме храната и обратно в къщи.
Сега отивам да си видя фасула че бандата довечера какво ще яде като го загоряяяяяяяяя...........

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 16:08 от Сиси&Роси

# 155
Ето ви малко по нова снимка на Гинко Simple Smile

А ето и последното ни албумче, за който иска да гледа.

# 156
Стън, Гинко голямо момче вече, много готин с ризка бреййййййй  Hug
Лорката и тя е една госпожица сега и видях снимката   EmbarassedHug

# 157
  • No Line On The Horizon
Ау, ама много пораснали нашите мъже - и Гинко, и Ники. А за Лорка определено може да се каже, че е по-голяма от другите бебоци.

Jungle, малко ще те разочаровам може би, но това е МакДоналдс,   Naughty но като дойдеш ти обещавам да намерим подходящо заведение за мелба. Жената на снимките е майка ми и както правилно отбеляза villy e фешън баба  Joy Joy

Хотче, честито прохождане на Еммата и весели семейни празници!

hamelionche, дано да се размине само с тази Т.

Lilu 76, а къде бяхте на почивка?

Tanya, честито ти християнче и племенниче! Да са ти живи и здрави.

villy, подготвяш ли вече багажите. Колко време ще останете?

А сега за моя милост. Вече съм пълно куку, мили дами. Ние продължаваме с ремонтите и по цял ден ходя и чистя, защото както се досещате и двете госпожици са си в къщи. Флора не спира да лази и да се търкаля. Така си прекарвам дните, но като ми стане хубаво, аз ще съм доволна и ще ми е приятно. Но има светлина в тунела - очертава се началото на септември да отида с мъжът ми за няколко дни в Барселона. Много съм щастлива и като се потвърди веднага ще ви уведомя  Grinning

# 158
Хотче, да ти е жив и здрав рожденика, да радва прекрасните си момичета,а и вие него.Честита ви годишнина, да сте винаги влюбени и много щастливи! Ти преди 8години какво му подари на любимия за РД Laughing ?

Стън, страхотен е малкия, а снимката пред компа е направо велика  Joy hahaha сладур  Grinning !
На 02.09.сме в Бургас, наши приятели се женят и ще сме им кумуве.Без Лорката ще сме.Ти ще си ходиш ли тогава /неделя е/? Може да се видим за по-дълго.

Лилу, добре сте си дошли  bouquet

Фроска, стискам палци за Барселона  Hug
Целувки на всички!

# 159
Да ви се похваля, днес Ицко замина на море с баба му и дядо му и няма да го има цяла седмица. Ще си почина много, но и много ще ми липсва, вече дори ми е скучно, нооооо ме чака и голямо чистене, тъй че ще си намирам забавления.
Хот, честит ти рожденик и честита годишнина и на двама ви желая много любов и щастие заедно.
Дени, вече трябва да сте кръстени, затова честито. Включи се по-скоро със снимки.
Хамелионче, за такава температура знам че не се дават температуросвалящи /ама лекарство измислих/. След като има ниска температура, значи организма се бори сам с някакъв вирус. Дано да не е нещо сериозно и да се оправи напълно вече малкото бонбонче. Може ли да е от зъб, излезнаха ли й вече всичките?
Стън, Гинко е малък сладкиш, много е чаровен.
Ериа, посмях се с твоя постинг, но като разгледах и снимките се убедих, че Ники е малък терминатор. Да ти е жив и здрав такъв е сладурчо!
Лилууууу, чакаме снимки.
Изабела, как си оправяш ли се?
Фроска, не съм започнала още с багажа, не мисля да мъкна много, от там ще си купим всичко необходимо, само някоя друга дрешка. Не ти завиждам за ремонта, ние ще го правим докато ни няма и така ще си спестя нервите и ще дойда направо на хубаво.

# 160
  • No Line On The Horizon
ЧРД, ЕлиТ-че! Желая ти много здраве, щастие и късмет! Весело прекарване на юбилея!

# 161
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ ЕЛИ, МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 162
  • някъде ... тук ...
БЛАГОДАРЯ Heart Eyes

АЗ ДА ПОЧЕРПЯ ПО СЛУЧАЙ СЛУЧКАТА  Simple Smile

За начало
 (не са 30 свещите, но става)
За по-късно

Който каквото си хареса - да наблегнем на пиенето  Twisted Evil

Много ми е весело нещо, не се чувствам толкова стара - 30 години май вече са си сериозна възраст, но не ми пука Crazy

# 163
Стън и Галя 2, разгледах всички снимки на Гинко.Много е сладко момчето,да ви е живо и здраво.Вие също  изглеждате добре на снимките.

# 164
  • София, център
ЕЛи, честит юбилей!

Общи условия

Активация на акаунт