Отговори
# 165
Честит празник, Ели, желая ти здраве, щастие и любов!

# 166
Честит рожден ден !!!

Ние сме по-болни  Cry.Ходихме сутринта на доктор.Лошото е,че не мога да му дам нищо-нито сироп за кашлица,нито Панадол,а като види капките за нос... smile3514
Цяла нощ е пищял,че не може да диша,просто ужас Crazy Crazy Crazy

# 167
  • някъде ... тук ...
Izabela, защо не можеш да му дадеш нищо? Аз някой път съм доста сурова и рев-не рев - наливам в устата, държа здраво и чистя носа с клечките Embarassed

# 168
Пищи и се върти,не можем двама да го озаптен,а сега съм сама и просто се чудя какво да го правя  Crazy

# 169
Eли Т, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Много здраве и семейно щастие ти пожелавам.

# 170
  • някъде ... тук ...
Ами аз обикновено го слагам легнал по гръб(трудно, но...), затискам с моите крака тялото му през кръста, с едната ръка държа устата и пазя ръцете, а с другата тикам лекарството. Усъвършенствала съм се Mr. Green Ако на някой му се струва садистично - извинете Twisted Evil

БЛАГОДАРЯ за пожеланията Heart Eyes

# 171
Някой давал ли е туй чудо ?
http://www.admedicine.co.uk/p_line2.asp?p=6

# 172
# 173
  • София, център
Изабела, не съм го чувала, но го прочетох, и нищо не ме притесни.
Питай педиатъра!

# 174
  • No Line On The Horizon
Изабела, чувала съм, че е хубаво, но не съм го давала. В момента след варицелата и на двете давам Есберитокс, където също има Ехинацея, за засилване на имунната система.

# 175
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 176
                                         ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ , ЕлиТ!
Здравейте,момичета.Не ми се пише,нямам настроение,Гинко е болен, от четвъртък сме на лекарства. Изабела, като чета и вие сте като нас.Гинко първите две нощи изобщо не спа от това,че не можеше да диша нормално.Аз като ЕлиТ съм за даването на лекарствата - правя всичко възможно да ги приеме.Слагам капките в носа, насила пием сиропите,даваме и ние Есберитокс за подсилване на имунната система.Той плаче,но аз не се отказвам,вече започна да се оправя.
Баби, благодаря за вниманието и хубавите думи.Чакаме снимки и от вас.
Фроска, не знам защо,но не мога да видя снимката на фешън бабата.

# 177
Честит рожден  ден, Ели
Желая ти всичко най-хубаво, много да те слушат мъжете и след някоя и друга годинка една сладка госпожица  Heart Eyes
Избирам си коктейла с ананаса Simple Smile

Лилу, радвам се че сте починали добре и сте се забавлявали! Честито прохождане на близнаците! Все напред и нагоре да вървят!
Гинко е много сладък  Heart Eyes .
Изабела, дано другите зъбки не ви мъчат толкова Praynig, че и 2-мата вече имате нужда от почивка. Пожелавам ви бързо да се оправяте   bouquet
Хамелеонче, радвам се че все пак успяхте да отидете до морето! Дано  Т на Маринка е била нещо моментно. И Ники не яде по време на жегите. Аз не го и карам много-много. Обича кисело мляко с бисквитка (явно го разхлажда).
Фроска, казах ли ти че десантчика е страхотна мацка  Grinning . Много ми хареса аватара ти  Grinning . А за чистенето представям си какво ти е!Аз с 1 брой дете смогвам само да замия на 2-3 дена веднъж. А с 2  #Crazy

Аз да се оплача! Ники спа неспокойно и сутринта започна да повръща Sad. Отидохме на лекар и тя каза, че от храна му е раздразнено стомахчето. Днес цял ден до довечера трябва да му давам, някакво лечебно сокче на Хипп. С моркови и ориз и калиев нещоси! И детето върви по мен и само вика ам-ам-ам. Горкичкото Sad . Иначе добре му повлия, защото като се върнахме от лекарката пи 60 гр и заспа. И спа 5-6 часа. Беше скапан миличкия. Сега на 1/2 час му давам по 50 гр. сокче и явно му се позасища глада. Сега май пак му се спи  Thinking . Иначе е деен, макар че се гушка повече и е малко по-унил  Tired .
Чао мамита за сега!

# 178
  • Sofia
Здравейте и от нас!
Много мъчно ми стана като влязох да ви видя как сте и прочетох за толкова много болни дечица.  Пожелавам на всички болни мъничета да се оправят бързо!
Ели ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Желая ти поне 2 пъти по толкова години щастие!

И приеми едни скромен подарък

# 179
  • някъде ... тук ...
Благодаря за подаръка, Преси Hug

Имате много поздрави и целувки от Галя (Съкровищницата) - има доста работа в къщи, търси си работа и не може да стигне до форума Confused

Току-що мъжът ми се върна с подарък за мен - МЕТЛА  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт