Отговори
# 180
Днес Гинко като заспа имах време да разгледам отново снимките.Дечицата са прекрасни.Рали,съжалявам за Ники, той много ми хареса,много е боен,дано се оправя скоро.Фроска, видях и фешън бабата,как да предположа от първия път,че има такива страхотни баби.Това ми дава идея да се стегна,че излагам хубавото си внуче с тоя посърнал вид.Да я поздравиш от мен и все така да е във форма.ЕлиТ, много хубави снимки на юнаците и на мама и тати,явно умеете да си организирате добре почивката.Вече ще се уча от вас и следващия път дано и нашата почивка не се провали.

# 181
  • Sofia
Ели, ама мъжът ти е с остарели разбирания! Поне да ти беше подарил това
По-модерна е, а и се лети с нея по-удобно. И за него ще е по-добре! (извинявай за черния хумор)

# 182
  • някъде ... тук ...
Ха-ха-ха (няма какво да се извиняваш)
Аз отдавна мрънкам за метла, че ми я отмъкна преди няколко години да си чисти колата. Купи ми четка, но на мен не ми е удобна. Все не си харесвах до сега и днес решил да ме изненада.
Но и това на снимката няма да откажа Mr. Green
Имам си прахосмукачка, но исках и метла Crossing Arms

# 183
ЕлиТ, да си жива и здрава!
Готин подарък ти е поднесъл мъж ти  Mr. Green

# 184
  • Sofia
Лилу дай снимки на сладурковците!

# 185
  • No Line On The Horizon
Да ви покажа какви обувки взех днес на Флора:

# 186
Ели честит юбилей - да си ни жива и здрава, винаги така усмихната и лъчезарна. Весело изкарване на празника и много целувки от нас.
Флора се е сдобила с много хубави обувчици - тези в дясно са страхотни много ми харесаха.
Аз успях да сложа някоя снимка от Варна в албумчето на Марина. Довечера като заспи ще кача и малко нови нейни. Сега отиваме да се къпим - приятна вечер на всички и дано се оправят болничките.
Изабелка мила не се притеснявай - тези вируси са ужасни, но рано или късно минават. Дано Бобсъна да ги надвие по-бързо и да си поспинка, че и ти да починеш малко.

# 187
ЕЛИ Честит Рожден ден! Всичко най-най-по-по-най  Heart Eyes

# 188
  • София
Ели, Честит Юбилей!   bouquet От сърце ти желая много здраве, щастие и късмет! Тримата ти мъже да те дарят с цялата обич на света! И едно момиченце  stork-girl

Заминаваме за Синеморец.

Болничките да оздравяват  Praynig

Целувки на всички  Heart Eyes

# 189
Хот Ели весело изкарване на морето и после чакаме снимки.
По въпроса за снимките - качих и на малката малко нови снимки - имам и доказателство че малката през ноща се хапе. Сутринта като станах на кръчето под коляното имаше "часовник" от малките зъбчета  Shocked #Crazy Погледнах й ръчичките - те също бяха пострадали. Не беше плакала през ноща, но явно зъбаците много я мъчат. Сега отивам да спя че пак укаснях. До утре на кафето - приятни сънища на всички.

# 190
Добро утро на всички - изпих си кафето и отивам да мия и да храня малката че се събуди. Днес сме от по-късно будещите се и се чувствам отпочинала. Приятен ден на всички и много усмихнати и здрави дечица.

# 191
Добро утро и от нас.Хамелионче,успяхме да разгледаме снимките,много любов и красота има в тях.Пожелавам ти ги за цял живот.Маринка е много хубаво дете.Гинко и той се хапе,но чак белези не си оставя,на мен по някога, но рядко.Той сега обикаля в стаята и ме контролира какво правя.Весел ден желая на всички.На отиващите на почивка много любов и забавления.Ние след малко излизаме.

# 192
  • София, център
hamelionche, много сте сладки!

Галя2, как е Гинко?

# 193
Четох темата сутринта и се надявам да не пропусна нещо  Grinning

Честито на Ели   bouquet

На Изабелата и на френда - бързо оздравяване и не се сърди много, ще се реХабилитирам  Mr. Green; ето и малко плодове /нали се носят на болните  Mr. Green/

на Дени - честито бебе   Wink

100% пропускам някого или нещо  Embarassed, извинявам се  ooooh!

Лора - красавица  Heart Eyes

# 194
Честито , Елииииииииииииии!!!!

Ели, много късмет, здраве и сили ти пожелавам, а тримата мъже вкъщи да те носят на ръце Laughing и да се чувстваш най-обичаната и красива мама и съпруга на света!!

HugНие двете с Калина те целуваме и прегръщаме сиииилнооооооо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт