Отговори
# 195
  • някъде ... тук ...
О-о-о, кой се появи Hug
Радвам се да те "видя" Sunglasses Нещо повече няма ли да кажеш?

Благодаря Ви, момичета Heart Eyes
Снощи кръчмата се поизложи доста с храната (а уж проверена), но и днес настроението ми е на ниво newsm08

Хотчето сигурно е заминала вече, но... Весело и приятно изкарване на морето  grinning039  Nature Sunny newsm10

Аз докато напиша за Бубанка, ето че и нашата Съкровищница се появила  Heart Eyes Добре дошла и на теб Hug

# 196
Нямам май какво да кажа в момента Rolling Eyes Поне не съм си събрала  мислите със сигурност.........и многоооо ми се спи Confused
Приключих с преводите - даже съм готова преди крайния срок Crazy
Готвя се пак да пускам Кали на ясла от септември, да видим как  ще е .......... newsm78 Thinking
 ThinkingИ трябва да започна да чета за държавен изпит.............
Уф, съвсем съм заспала, айде, като влезна в ритъм ще пиша редовно Sunglasses

# 197
Бубанка-сладуранка  Heart Eyes 
Съкровищнице, стискаме палци за градината и изпита  Hug
На болните дечица-бързо оздравяване.

# 198
Нансен, Гинко е добре,но продължаваме с лекарствата до петък,така каза лекарката и пак сме на преглед.Вече се смее и щурее,а аз съм по-спокойна.Луси ще ходи ли на ясла,или бабите ще я гледат?
Сети, по график Стън трябва да е в Бургас,когато вие идвате,така че може да се видите,ако нещо не се промени.

# 199
  • София, център
Галя2, за сега бабите ще я гледат, а изгледите са да не ходи на ясла. Майка ми нещо им е върл противник, макар че аз нямам нищо против да запиша Луси, за да може тя да си почива повече. Те нашите баби не са от младите, и възрастта и преумората, а и разни болежки тук и там си оказват влияние. Бяхме го обсъдили с Емо да опитаме от есента да дадем Луси, но майка ми като чу, направи изказване, че едва ли не трябва да е умряла, за да не се грижи за нея и да се стига до ясла. И при това положение ще продължават да се гледат. Но въпреки всичко на мене си ми е жал за майка ми, защото тя е ангажирана на 100% с Луси през деня. Тя, и другата баба идва, но само сутрин, пък и не всеки ден. Помага и тя, но на нея не мога да разчитам, така както разчитам на майка си - абсолютно безрезервно и безпрекословно. Така както Стън разчита на теб. Свекърва ми все има условия. Но важното е, че детето е добре, и аз съм спокойна, че ако на зялата ми работа трябваше да се притеснявам и за това какво се случва в къщи...

# 200
Добро утро  Hug
Галя2, благодаря за отговора,радвам се, че малкото човече отново щурее   bouquet
Рали, а Ники как е?
Нансен, с майка ти мислим еднакво  Grinning, при нас бабите много рядко идват и то за малко и мъжът ми като вижда, че се преуморявам намекна за ясли, а аз като му скочих  smile3527 не му дадох шанс да си довърши изречението, твърдо против съм /стига да има кой да гледа бебоците, де/ Peace
Успешен ден на всички!

# 201
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug

Нансен, Сети, аз пък съм на обратното мнение Peace Не, че има някакво значение, но аз да си кажа.
А това не го разбирам:
...но майка ми като чу, направи изказване, че едва ли не трябва да е умряла, за да не се грижи за нея и да се стига до ясла...
newsm78
Какво значи да не се стига до ясла - там да не би да е най-ужасното място на света.
Не се заяждам, само изказвам мнение. Може би много дълго време живеем сами с мъжът ми  и не търпя такива изказвания - бабите и не смеят да ги правят. Аз съм достатъчно проклета, за да ги науча Twisted Evil

Извинете, лично мнение Peace

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 11:32 от ЕлиТ

# 202
Тя Нансен май няма нищо против яслите, просто споделя мнението на майка си  Wink !
Аз обаче съм против, защото всеки миг с дъщеря ми ми е много скъп, не искам да я дам в ясли, защото това означава, че това ще ограничи времето ни заедно.Децата растат така неусетно, бих искала да сме заедно възможно най-дълго.Освен това мисля, че се справям с отглеждането й добре, много по-добре от непознати за нея хора, какъвто и опит да имат, не мисля, че ще се грижат за нея по-добре от мен.Не на последно място ме е страх от болести, страх ме е, че има безотговорни родители, които изпращат дечицата си болни, кашлящи и със сополи, страх ме е, че контрола над храните няма да е на ниво и т.н....едни такива мои си страхове...
За съжаление често се налага по финансови причини или поради настояване от работодателя за връщане на работа, да се пусне детенцето на ясла, това го разбирам. Не разбирам как оставят децата си на ясла майки, на които не се налага /по една или друга причина/да се връщат на работа това не го проумявам, но знам, че и те си имат свои доводи, просто всички сме различни  Peace.

П.П.Не се заяждам, всеки има различни виждания!

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 12:22 от setony

# 203
  • някъде ... тук ...
Сети, разбирам те Peace
Не се чувствайте длъжни да ми отговаряте Simple Smile Всеки си има причини и доводи, за да е на съответното мнение Sunglasses
Ето тема за яслата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122549.0  Peace

# 204
Здравейте момичета, аз все още съм сама и изглежда съм имала голяма нужда от такава почивка, защото все отлагам голямото чистене и се занимавам с приятни нещица, чета книжки, лежа до късно, голям кеф. Днес обаче съм решила да започвам с чистенето, че така ще си дойде неделя, Ицко ще се върне и пак ще ме завърти ежедневието, а с него време за чистене нямам.
Хамелионче, не можах да я позная Ина, станала е много голяма, косата е пораснала, като детенце е вече, няма нищо бебешко в нея. Много прилича на теб, сладурана си е тя  Heart Eyes
И аз не съм против яслите, но ако има кой да го гледа предпочитам този вариант. За сега аз ще съм тази, но ако намеря работа, няма кой друг и ще е на ясли. Единственото кофти според мен е, че детето много често започва да боледува, покрай другите, но пък контакта с деца е много важен.
Хайде, стига съм разсъждавала на глас, ами да ходя да чистя, че работа няма да се свърши сама.
Лек ден ви желая.

# 205
Аз също съм по-скоро против яслата и твърдо ЗА градината. Но ако няма друг вариант.......................... Не ме притесняват толкова и болестите, колкото това, че непрекъснато ми е пред очите Жорко с големите пъстри очи, пълни със сълзи и онова ангелско изражение. Голяма съм лигла, но направо не мога да го допусна. Слава богу за сега имам вариант с моите златни баби, така че не ми се налага. Имам позната, която не прати сина си на ясла и почти не беше боледувал. Отскоро е на градина и положението е отчайващо. Ето на мен ми се наложи против волята ми да се върна на работа и времето прекарано с децата ми е крайно недостатъчно.

# 206
Аааа, не, теми за ясли не ща, аз за себе си съм си решила  Laughing , но не се въздържах да ти отговоря  Blush
Вили, айде яхвай метлата  Grinning, то и аз отивам да чистя, че и моята работа сама не се върши  Mr. Green После на отчет-кой колко е изчистил  hahaha

# 207
Оооо, Лилу привет   bouquet Целувки на сладурите! Звънни като ти остане време плс  Hug А в Кн няма ли да дойдете скоро?

# 208
  • София, център
Ели, няма за какво да ти се сърдя аз, освен мога да питам майка тя да не ти е нещо сърдита Laughing

Но въпреки всичко ми е по-спокойно тя да я гледа, а яслата и я предложих за нейно улеснение, ама на, пуста проклетия...имам чувството, че за нея "ясла" означава детско заведение за изоставени деца Shocked!!!

# 209
Така като ви чета, май не бива да пиша повече за преживелиците ни покрай яслата Simple Smile
Истината е, че и на мен много, ама неимоверно много ми се иска да имаше някоя баба, която да гледа Кали, та дори и за по няколко часа, или пък дори само да я взема и води от ясла/градина!
Ама - НЯМА!
За сведение - отсъствала съм 1 година от работа и сега вече имам чувството, че много трудно ще си намеря нещо по специалността и явно съм доста обезсърчена (макар че за момента аз отказвам предложения Mr. Green) и съм склонна на невероятни компромиси по отношение на длъжност и заплата!
Абе, какво да пиша, нищо няма да пиша, за да не оставям погрешни впечатления.......А на старата си работа хич не си и помислям да се върна Sunglasses
Та така.........

ЦЕЛУВКИ НА ДЕЦАТА!

Общи условия

Активация на акаунт