На празнуващите, весело прекарване!
Ние ще си бъдем без мама тези почивни дни,но ще се стараем да оздравеем напълно,че за другата събота и неделя да сме във форма и да лудеем,когато мама е тук.
Приятни почивни дни на всички.
! Много здравичка и щастлива да расте!
. Два дни го караше на лечебни сокчета, но днес и тях отказва. Много ме е страх да не се обезводни и само му бутам, сокче и чайче в устата, но той само ме гледа подозрително и се гушва в мен. Голямото ми момче пък се прибра рано рано от работа с 38 градуса температура, повръщане и разстройство. Сега се опитвам и двамата да ги накарам да хапнат малко пилешка супичка, но не ми минава номера
. Големия поне мога да го накарам да пие чайчета, витаминчета и колдрекси. Надявам се да не се разболея и аз, че ще стане много забавно
.
. Уплаших се да не би да е шарка, понеже вече имаме резервация и билетите са купени. Хубавото е че е просто реакция на организма след къпането с този ОТВРАТИТЕЛЕН шампоан. Да ме извинят мами които го ползват, но просто като си гледам детенцето колко е шарено като мартеничка и ми се плаче, а джиоката каза присто че при някой деца няма проблеми и родителите са доволни, но при много дечица както и при Марина "не минава номера".
Това заради разтройството. Хубаво че днес до този момент не е акала. Дано да е по добре акото после като акаме. Толкова се разписах че взе да намирисва вече. Извинете ме.

.Дано при Ина бързичко отшуми и пак си е веселото детенце от снимките
И по-често се мяркай тук 

. Пък и двамата еднакво злояди
. Сега заспаха, но след малко очаквам някой да се събуди и да започне да иска нещо и за това няма да подхващам къщна работа
. Ще бъда мед. сестра
. ... А трябва и багаж за село да стягам, но не мога да помръдна от стола
. Тази
иконка като че ли днес ми е съвсем подходяща 

АКо знаеш и тя каква крива е на моменти...от тия зъби е ужас.