Отговори
# 225
Нансен, приятна почивка, полага ти се.Да се върнеш свежа и отпочинала от многото работа.
На празнуващите, весело прекарване!
Ние ще си бъдем без мама тези почивни дни,но ще се стараем да оздравеем напълно,че  за другата събота и неделя да сме във форма и да лудеем,когато мама е тук.
Приятни почивни дни на всички.

# 226
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Елена!
Да растеш весела и щастлива!

Честит юбилей на Фапуа!
Много щастие в къщи с детски усмивки и най-новия член на семейството, живот и здраве!
Нансен приятна почивка ти желая!

Аз да ви се оплача малката е яхнала метлата. Къде ми е доброто детенце? От вчера само се тръшка и реве за най малкото. Дигнеш я реве, сложиш я пак реве. Направо ме побърка. Вчера се възстановявах от вируса с рядкото щастие и температура, а тя само ми пилеше нервите! ВЪРНЕТЕ МИ ДЕТЕТО!  smile3511

# 227
Честит рожден ден на Бубанкината Елена  bouquet! Много здравичка и щастлива да расте!
Честит юбилей на Фапуа! Много радостни мигове с дечицата и едно красиво пухкаво бебенце   bouquet

Нансен, весела отпуска, да си починеш много хубаво и да се радваш на Лусилката.

Ники днес е по-добре, от онзи ден не е повръщал, но не яде Sad . Два  дни го караше на лечебни сокчета, но днес и тях отказва. Много ме е страх да не се обезводни и само му бутам, сокче и чайче в  устата, но той само ме гледа подозрително и се гушва в мен. Голямото ми момче пък се прибра рано рано от работа с 38 градуса температура, повръщане и разстройство. Сега се опитвам и двамата да ги накарам да хапнат малко пилешка супичка, но не ми минава номера  Naughty. Големия поне мога да го накарам да пие чайчета, витаминчета и колдрекси. Надявам се да не се разболея и аз, че ще стане много забавно  Crazy .
Чао  засега от нас

# 228
Честит Рожден Ден на сладката чаровница Елена! Много здраве, забавления и подаръци! Весело парти! Бубе, честит празник и на теб, много да те радва красивото ти голямо момиченце!

Фапуа, весел празник, желая ти много любов, романтика и щастлив детски смях !

Лора е с шест зъбчета.

Рали, бързо да оздравеят момчетата ти! Praynig Hug Heart Eyes

# 229
Здравейте мамита,
аз пак нямам време за нет - пощата си дори не мога да погледна. Вчера пак разтройство слетобяд, вечерта температура и повръщане. Какво да ви говоря не знам. За капак смених на малката шампоана понеже нямаше Нивея, купих Джонсън - от 1 седмица сме целите изприщени - челцето, бузките, брадичката, вратлето, ръчичките, крачетата, тялото, дупето. Много съм разочарована и никога повече не бих купила нещо на тази марка  #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Уплаших се да не би да е шарка, понеже вече имаме резервация и билетите са купени. Хубавото е че е просто реакция на организма след къпането с този ОТВРАТИТЕЛЕН шампоан. Да ме извинят мами които го ползват, но просто като си гледам детенцето колко е шарено като мартеничка и ми се плаче, а джиоката каза присто че при някой деца няма проблеми и родителите са доволни, но при много дечица както и при Марина "не минава номера".
Оплаках ви се хубаво. Днеска папкаме добре, пак сме на диета - никакви плодове и зеленчуци, без яйца, мляко - само попари, картофи и пак попари Sad Това заради разтройството. Хубаво че днес до този момент не е акала. Дано да е по добре акото после като акаме. Толкова се разписах че взе да намирисва вече. Извинете ме.
Не мога да смогна да чета, не мога да седна да пиша спокойно,трябва да чистя в нас, имам неща да подготвям още много.

Fapua - честит рожден ден миличка, да си жива и здрава, усмихната и много обичана мама и съпруга.
  bouquet
Честит рожден ден и на щерката на адашката - Елена - да ръсте весела, щастлива, усмихната и обичана - за радост и гордост на мама и тати. Честито мило детенце.  bouquet

Сега офейквам че имам толкова неща които ме чакат - а аз   Whistling Tired

# 230
Оооо, миличката Ина, дано скоро вече спре с това боледуване и само да се забавлявате, много ви се събра... А за Джонсън аз знам, че много дечица правят алергична реакция към продуктите, за Лора използвам изцяло тяхна козметика, защото при нас няма проблем, но ми се е случвало да ме предупреждават когато купувам, явно има нещо в продуктите им, което предизвиква реакции  Sad.Дано при Ина бързичко отшуми и пак си е веселото детенце от снимките  Hug

# 231
Честит Рожден Ден Фапуа, много здраве, щастие и любов!    bouquet И по-често се мяркай тук  Wink
Честит Рожден Ден на Елито, да расте много щастливо и усмихнато дете, каквото пожелае винаги да й се сбъдва. Бубе, да ти е жива и здрава  Hug
Нансен, приятна почивка  Sunglasses
Хамелионче, какво става с нашата Инка, желая й бързо да се оттървава от тези неприятни вируси, много да я нацелуваш от мен  Heart Eyes
На всички желая приятен уикенд с любимите хора!

# 232
Днес Бобсънът ме докара до истерия,ама в буквалния смисъл на думата.Цял ден се тръшка,рева,скимтя и недоволства.Иска всичко,не иска нищо.Полудях  smile3514 smile3514 smile3514.Толкова изтощена не съм се чувствала никога.
Честит рожден ден на Фапуа   bouquet!!!
И на адашката на Бубанка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!!И много да слуша майка си   bouquet

# 233
Здравейте, ние сме на гости на баба и дядо в Гоцето. Страхотно е.
Поздрави и целувки на дечицата по дупенцата. Heart Eyes

# 234
Хамелеонче, дано и мине скоро всичко на Маринка! Аз като бременна се намазах 1 път с олио на Джонсън и се изпъчих. А не съм алергична и никога не съм имала реакция от друго мазило. Четох из форума, че има много ментата и за това едни имат реакции, други не. За мен тази марка е забранена  Naughty
Изабела, какво съвпадение днес   Mr. Green .
И Ники цял ден се тръшка за нещо, но така и не разбрах за какво  Rolling Eyes . Да не говорим големия като е болен какво оплакване и мърморене пада  Crazy . Пък и двамата еднакво злояди  Crazy . Сега заспаха, но след малко очаквам някой да се събуди и да започне да иска нещо и за това няма да подхващам къщна работа   Crossing Arms . Ще бъда мед. сестра Simple Smile . ... А трябва и багаж за село да стягам, но не мога да помръдна от стола  Crazy . Тази   Crazy иконка като че ли днес ми е съвсем подходяща Simple Smile
Лека

# 235
Благодаря ви много за пожеланията!

Каня ви ей тук

,

за да ви почерпя разни нещица, всички "он рокс"  Wink

# 236
Бубе, това място тук на наше село прилича;) Ми заповядайте всички, от мен пиенето, от Бубанка тортата и рожденичката;) Ели честит Рожден Ден Мило дете! Да си винаги здрава и усмихната а мама, тати и Яна да те слушат;)

Маринче, пожелавам ти да оздравееш бързо!

Фапуа и на теб весел празник! Леко раждане и силно бебе;)

Момичета ние минахме вече над единия океан и сега сме си в къщи в Кали! Много ми липсва всичко, не предполагах че толкова съм привързана към всяко кътче тук...тук ни е домът, истинския, тук забременях с Натали, тук се роди...все мили спомени...а мъжо зад мен добавя че и тук му се била прошарила косата ( пак заради мен;))
Свеки и свеко се радват на малката, съседите си играят с нея, аз успях малко да си почина.
Нати издържа полета без броблеми и спа нон стоп.
,бл0йгхцфтфгх лфл
ш - тва е от Нати;)

# 237
Здравейте и от нас.По-спокойни сме,но и по-болни  Confused.Носът на Бобсънът все си тече,а почна от сутринта и да кашля лошо.Вече ми писна.Утре ще ходим пак при педю,да видим какво става.

# 238
  • Варна
Tу добри, ту лоши новини...ами така е с деца Wink
Честито на празнуващите, да са живи и здрави и много щестливи и обичани!!
Нансен хайде разпускай активно, а пък може и онова "нещо да свършиш" дето Фапуа  го потретва Mr. Green
Пете, браво на Нати тя е герой, ама то какво ли не прави детето само и само да види пак любимата си баба! Вярвам че и полета до тук ще издържи геройски! Мисля че домът е там където ти е сърцето, твойто явно на е на Хавай:)
Изабела, тоя нашия зет ти взе здравето.....нацелувай го и го заплаши че Велизара такива ревльовци не обича Wink АКо знаеш и тя каква крива е на моменти...от тия зъби е ужас.
За протокола щото някой питаше ние сме с 6 зъба. Сега избиват вторите горни резци, ама май едновремнно.
Иначе сме добре, бяхме малко на почивак....наспах се!
В търсене съм на гледачка щото ше почвам работа, ама това си е сложна работа, аз искам да е някоя дето да е с препоръки от познат....така пт обява не смея. За съжаление и при нас бабите са кът а и още работят!

# 239
Здравейте.

Май всички почиваме усърдно през укенда, или по-точно сме се отдали на семейството. Това са хубави неща.

Ние днес се забавлявахме в южния парк с нашите кумове и моля, който иска да разгледа снимков материал - http://snimka.bg/album.php?album_id=57963.

Лека нощ и всички да спинкат непробудно!

Общи условия

Активация на акаунт