Отговори
# 240
  • Варна
Добро утро, хайде на кафе...тази сутрин май в цялата страна вали Wear Umbrella
Дъжда поуспа Зара и станахме чак в 8.00 Laughing
Много готин Стилян!! Добре сте се забавлявали.

# 241
  • София
ехо ние се върнахме от морето. Май точно на време, като гледам времето!
много хубаво си изкарахме. Децата бяха на седмото небе. Мели много се радва на водата и спеше с часове на плажа. Изкъпе се поиграе си и като заспи поне 2-3 часа на плажа под чедъра хърка.
Мама си почина , абе всички сме доволни!

Забелязах, че още не и се е затворила фонтанелата, дали е нормални. Да я водя ли на лекър?? При вас как е?

Поздрави !

# 242
Здрасти Хриси  Hug,
там сте били значи, радвам се, че сте доволни всички.Целувки на принцесите и СНИМКИ!!!
За ФОНТАНЕЛАТА ето инфо http://www.moetobebe.net/-submod=11fontanelata.htm , не се тревожи.
Лек ден на работа.

Ваня, разгледах ви снимките, Стилиян е сладур Grinning !

Иле, дано намериш добра детегледачка, успех в работата и целувки по хубавото дупе на Зара  Heart Eyes!

# 243
Здравейте мамчета!
И ние бяхме на море, но завърши в болницата с Акса. Първите три дена беше супер, но на четвъртия Акса се събуди със страхотно разтройство, а Алекс с повръщане. На бързо събрахме багажа и се прибрахме в Габрово. Вечерта Акса ми вдигна температура 40градуса и 6 десети по спешност влязохме в болницата. Милата беше като парцал, три дена й вливаха системи и беше на антибиотик. Добре че Алекс се размина с повръщане само за един ден и после се оправи. Акса вече е добре само от тази едноседмична диета е гладна като вълк и само върви след мен и вика папа ам-ма Joy.
Мисля че на Равда видяхме Мона и Адам, бяхме в едно заведение и докато стана да им се обадя те си тръгнаха за съжаление.
Не съм чела нищо после ще наваксвам има и снимки, но и те ще са по-късно. Целувки на всички дечица.

# 244
Здравейте и лека седмица!
Нансен, честити 3 седмици отпуск!
Добре сиси дошла, Ибаг.

Алекс,  Sad тези летни вируси са отврат, добре че ви минава.

Сети, ще звънна тия дни, че съм затрупана, но ми липсвате Hug

Вчера Жорко имаше малко температура и разстройство и малко се е подсякъл, но предполагам е от зъбите, понеже си има апетит, а и се дере зловещо с каквото му попадне.
А Стефи се е изринал и май е от потенето, понеже е на местата, където има дрешки. Давам капки от днес и ще видим, не е нищо сериозно според ДжиПи-то, а той е весел и си хапва.

# 245
Здравейте! Хайде да се включа и аз че напоследък хич ме няма Embarassed
Започвам с лошото, Роси е болничка за първи път се разболява и ми е много мъчно за момиченцето ми Sad. Имаше Т, кашля, сополки ужасссссс иначе не е отпаднала но не спи спокойно заради хремата, изписаха и капки ама с голям зор ги слагам, направо и аз се мъча, кога ли ще и мине????????? то май има някакъв вирус ли какво та всички болнички #Crazy
Та да ви разправям в събота отиваме до поликлиниката нали има дежурни да я видят докторките а те моля ви се били в почивка и сега неможели представяте ли си трябвало да изчакаме 20-25мин. и се опъналии на едно канапенце и си лафят, е полудях  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и ми вика "Ние моето момиче сме от сутринта дежурни имаме нужда от почивка............... " а то беше 12 и нещо. Идваше ми да #2gunfire #2gunfire #2gunfire кокошки не ми се занимава с глупости иначе  днес май нямаше да е на работа вещица такава.
Оооооооо я стига съм се ядосвала че и вас натоварвам с моите проблеми Извинете ме!
  Сега да поздравя всички Рожденници защото пропуснах някои май-май. Всички ви  Heart Eyes
Стига толкова до после милички!

# 246
я аз да се разпиша, че да видите на Марки физиономията в подписа ми:-)
ЕЛИ Т, честит юбилей!! Желая ти много щастие и сбъднати мечти!  bouquet
Стън, Гинко е станал голям и готин мъж вече Hug
Дано Роси оздравее по-бързо! Не ми се мисли за тези грипове и болести - иде зима, а смятам Марки да го пускам на ясла след по-малко от месец  Cry
Благодаря за поздравите - ще цункам малкия ми племенник Никола и от вас  Heart Eyes

# 247
  • Варна
Добро утро и от мен:)

Сиси не се ядосвай, така са повечето лекари. НА една моя приятелка сега детенцето беше в болница и вечерта му сложили катетър, обаче явно засегнали някоя веничка и познали да тече кръв във торбичката, тя извикала сестрата и помолила да извика доктора да му сложи нов катетър, а въпросната казала че доктора спи и не може сега да го  буди #Cussing out #Cussing out #2gunfire

Таня Марк е голям мъж вече. Пу-пу.

Аз май си намерих гледачка. Много ми хареса на пръв поглед, но да видим.... Rolling EyesОт другата седмица идва и ще сме заедно една седмица.

А пък вчера ни протече покрива, след незнам колко часов пороен дъжд, на уж "новия" ни апартамент! Бясна съм!!!

Момичета защо темата винаги седи долу и не отразява че има нови мнение? При вас така ли е?

Хриси добре дошла!

# 248
Здравейте на всички!!!
Болните бързо да се оправят, а здравите да не спират да тичат и лудеят!!!
Ето малко снимки на Кали!
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … 173&ran=30166
 Тази  не знам дали ще я видите:

# 249
Здравейте и от нас. Толкова съм несериозна към форума че даже аз не се понасям. Нямам време да погледа какво става дори, а да не говорим за снимките.  Sad
В щури приготовления за рождения ден на тати сме, а успоредно с това и приготовления за пътуването.  Вили сигурно вече при мама и тати с красавеца Ицко. Мисля че вчера летяха. Дано да е минал добре полета и Ицко да го е издържал геройски.
Иначе какво да се похвалим - папкаме нормално за сега, официално имаме 12 зъба дори ме съмнява че излиза 13-тия, правим бели многооооооо, а най-любимото ни занимание е да крием неща зад кошарата. Всеки ден я местя - днес намерих отзад 2 чифта чорапи, 2 биби, играчки колкото искаш, а разтоянието е само 2 пръста между кошарата и стената - но явно е достатъчно.
Сега пак изчезвам и ще се вясна по някое време, дано довечера да успея да разгледам снимките на дечицата. До скоро сладурчета.

# 250
Хайде мами на снимките моренцето
http://community.webshots.com/album/553580252iMlDzT

# 251
Здравейте, тук съм още  Wink В четвъртък летим, но тези дни събирам багажи, разкрасявам се  Flutter и така. Надничам тук, но все тъй пусто.
Болничките бързо да оздравяват, много неприятно. Ицко и той след морето нещо май е с разстройство, дано да не е от онзи гаден вирус и да ни се размине, че не ми се мисли.
Акси е много сладка, ама какво криете под този цял бански  Sunglasses Баткото е със страшен плувен костюм
А Кали има много сладка усмивка и е започнала да й расте руса косичка Flutter
Хамелионче, как е нашата мома, целувки от нас. Вие кога заминавате?

# 252
Съкровищнице, много сладка пухкавелка е Калина  Heart Eyes. Да нацелуваш принцесата от нас!

Моите хора вече са по-добре Simple Smile Мен ме мързи да пиша Simple Smile

Алекс М и вашите снимки са супер. Никога не съм ходила на аква парк, но изглежда страхотно Simple Smile

# 253
Пак съм объркала датите - Вили извини ме. Малката е добре - не смея да кажа голяма дума но ми харесва за сега. Успях да кача някоя снимка в албума понеже имах работа на РС-то та викам докато правя едното да свърша и нещо друго полезно Simple Smile
Ние летим един ден след вас - на 01-ви септември. Как искам да разгледам снимките на дечицата а стана вече сутрин.
Да взема да почерпя аз - днес моето момченце-тати на Марина - има рожден ден - да ми е живо и здраво, другото само ще дойде. Хайде момичета заповядайте:

# 254
Да ти е жив и здрав съпруга Хамелионче. Да е много щастлив с вас двечките с Маринка.
Охххх, какви вкуснотии, потекоха ми лигите.

Лек полет ви пожелавам и весело изкарване при баба Hug

Общи условия

Активация на акаунт