Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 342
  • 815
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да, до третия ден е записването, но реално ти дават зор още от първия 😁

# 241
Благи и Ева, благодаря за отговорите!:) Добре ами ако родиш в петък, най-късно понедлник трябва да се случи ?

# 242
  • София
Благи и Ева, благодаря за отговорите!:) Добре ами ако родиш в петък, най-късно понедлник трябва да се случи ?
Хм, сигурно, не знам, аз раждах вторник и сряда 😁
Какво те притеснява, Caprice?

# 243
да не изпуснем срока за записването Simple Smile Нищо друго. Той сам ли отива или трябва двамата да присъстваме?

# 244
Двамата отивате. Няма да го изпуснете,  акушерките напомнят, а и в моята стая имаше разпечатано и залепено на вратата съобщение с дните и часовете за припознаване.

да не изпуснем срока за записването Simple Smile Нищо друго. Той сам ли отива или трябва двамата да присъстваме?

# 245
Момичета, имам въпрос към скоро раждалите. Покрай това извънредно положение знам, че таткото няма да види бебо до изписването, но аз ще мога ли да се видя с мъжа ми? Поне на двора пускат ли ги или Хич не дават Confused

# 246
Ние се видяхме с мъжа ми на другия ден, заради припознаването. Но иначе свиждания и срещи на двора, хич не дават.

# 247
Ние се видяхме с мъжа ми на другия ден, заради припознаването. Но иначе свиждания и срещи на двора, хич не дават.
Жалко, ние сме женени и няма да припознава. Значи като ни изпишат чак Sad
Благодаря за отговора Simple Smile

# 248
  • Седмото небе
Аз бях преди две седмици в Шейново на преглед и със сигурност на двора имаше поне 3 двойки майки по нощници и притеснени татковци. Едните бяха отвън на кафето, другите по пейките отпред. На регистратурата имаше един тати, който пък чакаше майката да слезе, за да и даде нещо. Така, че може би зависи, но какво и от кой не знам.

# 249
Аз родих май, тогава не пускаха. Явно вече разрешават.

Извинявам се, за подвеждащия отговор.

# 250
  • София
Аз съм в момента в Шейново за задържане в рискова бременност. Всеки ден се виждам в двора с мм, единственото условие е да са ми откачили системата.
Не мисля че има ограничения за родилките, и те са на същия режим като нас.

# 251
Това, че сте женени няма връзка със записването на детето, а само с това, дали ще плащате. Всеки баща идва и си припознава детето, просто за вас няма да струва 50 лв.

Жалко, ние сме женени и няма да припознава. Значи като ни изпишат чак Sad
Благодаря за отговора Simple Smile

# 252
Ако сте женени , майката записва детето само с личната карта на бащата - няма нужда той да идва. С мъжете може да се виждате в двора, но той бебето ще види чак при изписването.

# 253
Привет, и аз там ще раждам - за втори път; какъв багаж трябва? Не видях на сайта.

# 254
  • София
Ето списъците - в картинките са:
https://sheynovo-ag.eu/za-pacienti/razhdane

Привет, и аз там ще раждам - за втори път; какъв багаж трябва? Не видях на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт