Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 303
  • 815
  •   1
Отговори
# 270
Капят  по 2 капки вин. К

# 271
Дрехи само за изписването. Второто ми и по- скорошно раждането премина спокойно и без никой да ми дава зор. Бях с избор на екип. Много пъти назад в темата съм споделяла за тях- любимият ми д-р Василев и страхотната акушерка Имир Ибраим ❤
Леко раждане 🍀

Има ли вариант само избор на акушер ? Също така каква цена е, ако може само такава опция Simple Smile Благодаря

# 272
  • София
Дрехи само за изписването. Второто ми и по- скорошно раждането премина спокойно и без никой да ми дава зор. Бях с избор на екип. Много пъти назад в темата съм споделяла за тях- любимият ми д-р Василев и страхотната акушерка Имир Ибраим ❤
Леко раждане 🍀

Има ли вариант само избор на акушер ? Също така каква цена е, ако може само такава опция Simple Smile Благодаря

Има, мисля че струва 250лв.

# 273
  • София
Леко раждане 🍀

Да, със сигурност има. Нещо 300-350 лв ми се върти из главата, но не съм сигурна. Обадете се на информация, ще ви кажат.

# 274
Леко раждане 🍀

Юни месец раждах само с избор на акушерка. 250 лева струва.

# 275
  • София
Леко раждане 🍀

Юни месец раждах само с избор на акушерка. 250 лева струва.

Кой лекар ви се случи на смяна? Доволна ли сте от отношението му и всичко, предвид, че не сте заплатили избор на лекар?
Благодаря!

# 276
Леко раждане 🍀

Има, разбира се. Струва 250лв. Препоръчвам с две ръце акушерката Жени Коричкова.

# 277
Отново Аз, мамчета Simple Smile Благодаря на всички за отговорите Ви. Има ли такива,които са взимали бебчето нощем? Моля, споделете впечатления.

# 278
Отново Аз, мамчета Simple Smile Благодаря на всички за отговорите Ви. Има ли такива,които са взимали бебчето нощем? Моля, споделете впечатления.

Аз с първото не посмях, но сега живот и здраве второто ще си е при мен Simple Smile
Иначе няма проблем, питат и си ги оставят бебчетата.

# 279
Аз нямах сили при първото, сега ще видим, дано имам!

# 280
  • София
А каква е практиката с бебетата за през деня? И в обикновените и във Вип стаите ли са при майките? Ако да, има ли възможност да се оставят за някакво време?

# 281
  • Седмото небе
Доколкото съм запомнила от момичета писали преди-по желание от страна на майка и през деня, и вечерта могат бебетата да са в стаята при тях. Независимо от това дали си във “ВИП” или стандартна. Взимат ги само за прегледи и евентуално хранене, ако майката не кърми,но може и тя да си го нахрани ако е с АМ или иска да си почива.

# 282
Дават ги в 6 сутринта за кърмене,  после от 10 до 20 часа са при майките.  От моя опит мога да посъветвам, да не се правят планове,  защото не се знае как ще протече раждането и колко ще сте изморени. Ако имате желание, си ги дават не е проблем.

А каква е практиката с бебетата за през деня? И в обикновените и във Вип стаите ли са при майките? Ако да, има ли възможност да се оставят за някакво време?

# 283
Момичета, каква почерпка се носи в деня на изписването и къде се оставя?

# 284
Здравейте!

Имам няколко питания към мамите, раждали наскоро в Шейново, и ще съм благодарна за всякаква информация. Разгледах сайта, но не става ясно всичко, а на този етап още ми е рано да им звъня с въпроси.

- каква е цената на раждането /секцио/, ако се ползва опция "избор на екип" и обезболяване? По мои сметки е 1950 лв., сумирайки трите цени от ценоразписа - 750 раждане + 900 избор на екип + 300 упойка, но не знам дали коректно го изчислявам.
- по колко жени са в стаите на родилното отделение в обикновените стаи и във ВИП стаите?

Успех на всички, на които им предстои раждане.

Общи условия

Активация на акаунт