Раждане във II САГБАЛ Шейново (2 тема)

• 65 281
  • 815
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Може планово секцио без избор. Не съм минавала по тоя път и  Не знам какви са процедурите обаче. Само знам,че може 😁

Момичета, има ли такова животно като планово секцио без избор на екип? В стари теми намерих постове от 2019 на няколко мами, родили така, но вече дали се практикува? И ако да, как става? Кога се отива, кой определя датата за секцио и изобщо каква е процедурата? Една позната е решила да ражда така (секциото е по медицински индикации, не е глезотия), но мен ме съмнява дали съществува подобна практика...
Благодаря предварително! 💐

# 661
Може планово без екип. Обадете се на болницата и питайте. Всеки ден в някакъв час има консултация с Д-р Китанова (така беше преди половин година) и тя определя дали има медицинска причина. Ако има, дава ви 2-3 дати за избор за секциото, отивате предния ден и ви прави секцио този, който е на смяна. И аз не съм била без екип, но близка беше и по спомени беше това. А, консултацията мисля се плащаше 30 лева.

# 662
Здравейте, бих искала да попитам каква почерпка взехте за отделението и за лекаря и акушерката, и кога ги занесохте- след раждането или на изписването.

# 663
Д-р Китанова преглежда всеки ден между 12 - 13ч без предварително записан час. Прегледът за определяне на вида  родоразрешение е 50 лв.

Почерпка като ходя на тонове всички носят на изписването на бебето. Повечето хора носят предимно солени неща - семейни пици, питки, соленки + коли. Simple Smile

# 664
Пускам снимки от отделението по рискова бременност. Леглата са по 4 в стая, има хладилник. Вип стаите са по 1 или 2 легла.

В родилното на първия етаж сме по 3 в стая. Леглата са хубави, но няма хладилник. След малко ще кача снимка.

здравейте лилавите легла са в нормална стая така ли да го разбирам

# 665
Здравейте, бих искала да попитам каква почерпка взехте за отделението и за лекаря и акушерката, и кога ги занесохте- след раждането или на изписването.
Здравей те.
Аз родих Ноември месец моя бебо във шейново и Не съм носила нищо .
Все пак това са учили това им е  работата. Все пак който иска нека ги черпи с каквото искат.
Може Букет цветя Кола шоколадови бонбони  това е достатъчно .
Държаха ме 24 часа с изтекли води  можело да загубя бебчето си каква почерпка заслужават никаква.
Добре че господ бог е бил със нас.
Синът ми е вече на 3 месеца живо и здраво.
Заради тях на системи ли не беше то антибиотик също и защо защото можеха да не чакат толкова много време.
Но аз забравих лошите мигове
И се радвам на сина си

# 666
Моето беше такова, да. Почерпка занесох на изписването - 3 бутилки вино и 2 торти. Бяха доста доволни от тортите.

Пускам снимки от отделението по рискова бременност. Леглата са по 4 в стая, има хладилник. Вип стаите са по 1 или 2 легла.

В родилното на първия етаж сме по 3 в стая. Леглата са хубави, но няма хладилник. След малко ще кача снимка.

# 667
Първите с прожуни ли са,а вторите обикновени дървени?

# 668

Аз бях на1 етаж 110 стая
Във стаята бяхме две  момичета.
Мога да кажа че доста по добре от другите държавни болници.

# 669
Обичайно при изписване на близък от болница съм носила за отделението през годините торти, безалкохолни, банички, пици или хапки тип кетъринг. За персонален подарък на конкретен доктор - луксозни шоколадови бонбони и вино/уиски/шампанско.
Мисля, че и за изписване на родилка не би трябвало да е по-различно. Simple Smile Да, това им е работата, но когато човек е доволен и благодарен (все пак не всеки ден те оперират или раждаш дете), е хубаво да се покаже уважение и да почерпиш за здраве и късмет. Simple Smile

# 670
Аз до ден днешен съжалявам, че не успях да оставя почврпката си при лекарите от родилна зала, та отиде за неонатология. Иначе бях взела пици.

Иначе държах да дам персонален подарък на израждащия ме лекар. Него дадох едва на контролния преглед.

# 671
При планово секцио от предишния ден ли приемат в болницата ?
Колко общо нощувки се остава, ако всичко е наред ?

# 672

Имам планирано секцио в края на месеца. Викат ме за приемане на предния ден. Казаха ми, че престоя е около 5 дни, ако всичко е наред.

# 673
Мен на 4 ти Ноември сутринта ме приеха
Секциото беше на 5 ти Ноември във 13.50 часа се роди сина ми.
На 8 ми Ноември ни изписаха...

# 674
  • София
Няма пружини. В рискова бременност са  легла с твърд матрак, в родилно са с Ел. Повдигане на части от леглото. И двете снимки са от обикновена стая, не от вип.

Във вип стаите леглата са по-нови, пак с повдигане на различни части. Има още гардероб и люлеещ се стол.

Първите с прожуни ли са,а вторите обикновени дървени?

Общи условия

Активация на акаунт