Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 452
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Днес сме на добруджанки и айрян за закуска; за обяд хамбургер с шунка, едем и айсберг; грозде.

# 166
Долче, с една кора, намазвам кората със смес от яйце, кисело мляко и мазнина (олио, масло, зехтин по избор) и я прегъвам както е показала Морена. След това слагам една лъжица плънка в горния край и завивам. Много са лесни и удобни, а и вкусни.

# 167
  • Sofia
Много са лесни и удобни...
И аламинутни, ако се пекат на тиган.

# 168
Благодаря, момичета Hug На мен ще са ми аламинутни в еър фрайъра или в сандвич-тостера... Grinning

# 169
Здравейте. Записвам се в хубавата тема, поглеждам ви, но не съм писала досега, но понякога трудно ви откривам, затова по-добре да съм в темата.
Имам един второкласник,  за когото приготвям храна. Днес за закуска -нарязани мезета - чоризо, филе Елена, кашкавал, едно варено яйце. Обяд -пилешка супа, СЗ -банан и меденки. Отделно имаше 3 филийки хляб, от тях върна 1.

# 170
Готова ни е кутията за утре. Имат само 5 часа и затова по- семпло- мързелив шоколадов кекс в хлебопекарната, който леко се счупи като го вадих.

# 171
  • shumen
За утре за закуска-кус-кус„за обяд имат в стола-пилешко бон филе с гарнитура и фастаковка„за СЗ-тост с шунка.

# 172
Едно парче шоколадов кекс и за мен, моля. 🧁
Де да не бях на диета. 🥴

Кутиите за утре (манджата е пълнени канелони):

Към сивата кутия има и още една с ябълка и яйце.
Към бялата - термос с въпросните канелони.

А баща им (на момичетата, не на кутиите) ще им спретне още нещо дребно за закуска, който иска да си носи, който иска да яде... Sunglasses

# 173
# 174
  • София
Добро утро! Все си мисля, че е понеделник!
О: Мариновани пилешки филета; СЗ: Питка с кайма.

# 175
Добро утро.
Не кутия, куфар ми трябва за храната на малката ламя.

В пликчето има триъгълна баничка, много благодаря за подробното разяснение.  В кутията е крем супа с крутони, шишчета с кюфтета, меденки и банан.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 07:59 от Sunny29

# 176
Закуска баничка; обяд гъста супа топчета, междинките плодове

# 177
  • София
Закуската ни е сандвич с шунка, лютеница и кашкавал; за обяд: пълнена чушка с ориз и кайма, таратор, моркови и маслини.

# 178

За днес омлет със сирене, малко салата айсберг и филия хляб (извън кадър), диня, бисквитена торта с кокос, сладкиш с какао, стафиди и овесени ядки.

# 179
  • София
Долче, овесените ядки с мляко ли са? Това е идея за някоя сутрин, когато нямам нерви да го чакам да закуси преди да тръгнем. Може да му сложа за голямото междучасие.

Общи условия

Активация на акаунт