Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 445
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Beeps, навън съм , но рецепта за бананов хляб ползвам от супичка, само намалям количеството захар, там са 2/3 ч.чаша, аз слагам на око около 1/2 и пак ми идва сладък....може би зависи колко са узрели бананите.

# 526
Определено зависи и от това колко сладко понасяте, сладостта на бананите отделно. Аз на всичко слагам по-малко захар и им е ок така.

# 527
  • София
Аз съм яла едно такова между хляб и кекс, но беше приготвено с безглутеново брашно... Благодаря ти Зедче, ще се пробва; заминавам за банани след малко Simple Smile

# 528
# 529
  • София
Айде готово! Утре съм в офиса и сутринта ще ми трябва време за мен си.
З: Бананов хляб Two Hearts Two Hearts и шоко мляко
О: Омлетчета със спанак, грах, царевица, изостанала луканка и топено сирене
СЗ: Сандвич, голям сандвич

# 530
  • shumen
За закуска утре принцеса с кашкавал,за обяд ще имат в стола кебапче,зеле и крем какао,за СЗ-мини кроасани с ягода и банан.

# 531
  • София
Готова съм и аз:

Импровизирано руло от грилована тиквичка, малко Филаделфия, шунка и 1 бъркано яйце с настърган кашкавал; салатка айсберг, чери, маслини и семена, млечен дресинг в бурканче и шепа микс от ядки и стафиди. Миналата седмица 2 пъти си върна гроздето та за утре не и добавих плод.
Beeps, дано ти е допаднал банановия хляб. Аз много уважавам рецепти, за които не се цапа миксер и посуда.

# 532
Чудно изглежда.

Ето ги и моите. Утре ще се добави геврек за закуска (надявам се напълнен с някакви хубавини, ако не ги хване мързела рано-рано).

# 533
Добро утро.

Хлапачката днес ще си вземе сандвич с пастет, кекс от баба й и една Хелоуинска шоколадова близалка.
Извинявам се за сянката на снимката Blush

# 534
Добро утро, за днес Чили кон карне, плодове и нещо за душичката - торта Гараш, че сестра й имаше РД вчера и торта и бонбони има в изобилие 😃

# 535
Добро утро! Simple Smile
Стефи, честит рожден ден на сестричката! Grinning
В кутиите на детето днес има:

Крем супа от картофи, броколи, морковчета и кюфтенца (пасирани и те в супата), сандвич-шишчета, плодове- мандарини, слива и био круша. Извън кадър има и пакет детски солети (имаме роднини които понякога я глезят, та се озоваха в кутията почти в последния момент). Simple Smile

# 536
и моята снимка е безумна, но закъснявах.
за днес пиле с ориз, банан, краставица и обикновени бисквити с масло.

# 537
Благодаря Долче, пораснаха ми децата, а сякаш вчера се родиха 😃 каката стана на 14 г., осми клас, висока е колкото мен...

# 538
  • София
Аз днес без снимка Sad Закуската е принцеса с яйце, сирене и кашкавал; за обяд отново си иска пълнени чушки, кисело мляко и кисели краставички; за следобяд мъфин с крем сирене и оризов чипс.

# 539
  • Бургас
Обяда днес - печени наденички с картофи и салата. Десерт - избран от ученика.

Общи условия

Активация на акаунт