Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 448
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Забравих да кажа, обикновено малката яде макс по 2-3 лъжички мляко с ориз или не го яде изобщо, но вчера изяла цялата кутийка на другарчето което не я искало...за да не се похабявала храна Joy

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 15:27 от dolce miele

# 511
  • shumen
В Петък за закуска имаше-домашна баница„за обяд в стола-боб яхния и плод„за СЗ-филия с течен шоколад и Орео.

# 512
  • София
Добро утро!
Снощи щерката сама си спретна сандвич с масло, свинско филе и айсберг. От мен добавих банан и резен бананов хляб.
Хубава седмица!

# 513
Добро утро.
Детето пожела да направя портокалови мъфини, та ще носи два мъфина, банан и сандвич с масло и телешка луканка.

# 514
  • София
Добра седмица и от мен! Моят човек днес ще има дълъг ден, ще се прибере чак към 20:30..та целта ми главно беше "Да има детето"
Сандвич, Тилапия с печени сладки картофи, питка с кайма.

# 515
  • Sofia
Кутиите с храна на щерката и приятелката ѝ (същото такова ящно и всеядно, и кльощаво като моята). 🙂
МЗ - пъпеш
Обяд по индийски - любим Даал с жълта леща със сладки картофи и морковена раита и хляб Наан; линцер

# 516
  • shumen
За закуска-принцеса с кайма,за обяд в стола-пиле с ориз,сусамка,за СЗ-питка с течен шоколад и банан.

# 517
Ето какво спретнах снощи. В кутийките има "сух" таратор, т.е. както си се прави нормален таратор, само че без водата. Обядът е пълнени чушки. Нямам идея какво са добавили за сутрешна закуска.

# 518
  • София
Здравейте и от мен! Тази седмица сме отново в нормален режим Simple Smile
Закуските са мъфини с крем сирене; пълнени чушки, кисело мляко и листа айсберг; чай и нещо за душата Wink

# 519
Добро утро!
Постно зеле в термоса, тиква на пара, орехи и кокосови кубчета!

# 520
Добро утро и от мен и хубава седмица! Simple Smile

В кутиите има любимите кюфтенца, бейби моркови, броколи в уок, черна сусамка, пълнозърнеста палачинка с мед и 1/2 мъфин с плодове (извън кадър), био плодове- ябълка и банан.
Скрит текст:
Подариха ни ги; заради био елемента не съм обелила ябълката- малката може и да се намръщи, а банана пък обелих, че нямаше много добър вид Laughing А и да си изпробваме новите мини вилички Simple Smile   
Морена, доставки на храна ли правиш вече? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 521
За дребната солени палачинки.
За мен пилешко и криво отрязано парче кашкавал

# 522
  • София
Mama na Mimi, може ли рецептата за мъфините? Тестото по-скоро кексово ли е или като за хляб?
ZedTeeEm, от теб ако може рецептата за бананов хляб- звучи много интересно!
mimi.7299, умирам за зеленце!!! А от Арлен какво взе Simple Smile

# 523
А от Арлен какво взе Simple Smile
Два шампоана на Керастаз!  Wink А как разбра? АААА видях на снимката е излязло картончето! Joy

# 524
  • Бургас
Днес - въглехидратен ден - триъгълни банички с шунка и кашкавал, айрян и за десерт - круша.

Общи условия

Активация на акаунт