Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 457
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Привет!
Не ме бива със снимките. За петъчната кутия има батати и карфиол на фурна, два слайса свинско филе и сурова чушка с яйчена разядка. Ще има и малка кутийка с бяло и червено грозде.

# 496
Дъщеричката днес ми върна почти всичката храна Joy
Скрит текст:
От безплатните закуски давали мини порцийки мед, изяла и 3 кашкавалки (три за късмет каза Satisfied ). Освен това, забърсала от другарче (хранещо се в стола) и порция мляко с ориз Laughing От плодовата салата хапна малко на връщане, от двата мъфина беше гризнала 1-2 пъти, манджата с кюфтенца недокосната, крушата и тя цяла....дааа, има и такива дни Sweat Smile Поне имаше останала храна за вечерята!

# 497
  • София
А ти рукола ще слагаш Laughing
Моите кутии за утре са готови- ще стана половин час по-късно или ще пия две кафета.
З: Кекс  О: Пилешки хапки СЗ: Бъркана пица

# 498
Beeps, как правиш бърканата пица?
Скрит текст:
  Мисля да и' сложа рукола още утре Grinning Тъкмо имам една която е...да кажем "неутрална" на вкус и може и да мине номера.
С безплатните училищни закуски е малко като лотария- хареса ли и яде, иначе не ги поглежда (пък не се знае предварително какви ще са). Joy

# 499
Предхелоуинска снимка на свещ, то защото по-арт идва някак си така. Не, че е спрял тока, не.

Петъчно ми се отпусна сърцето и освен зеленчуците/плодовете сложих по половин парче кекс и три солени бисквити на всяко дете. Обядът е макарони на фурна.

# 500
Храната за днес:

Ризото с гъби, гарнитура от бейби моркови и грах, круша и 2 земел сандвича с крема сирене, луканка, рукола Smiling Imp , айсберг, краставица и домат. Руколата добре скрита под луканката... Laughing И бейк ролс, и мъфин Simple Smile
Джилиан, колко арт снимка Grinning

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:54 от dolce miele

# 501
  • Sofia
Честит ни петък, следват два дни наспиване! Simple Smile
Кутията с храна за моята щерка. Simple Smile
МЗ - плодова салата (манго, банан, пъпеш, грозде, круша, синя слива, ананас и нар) с медено-лимонов дресинг и индийско орехче
Обяд  - цветни орекиете (паста) с резене, круши, синьо сирене и орехи;  салата - броколи и резене с млечно-балсамов дресинг;   шоколадови слънчогл. семки

# 502
  • София
Долче, бърканата пица си се прави сама, само първия път трябва човек да се пребори със съмнението, че от "това" ще излезе нещо...Напиши в Гъгъл бъркана пица, рецептата е една и съща.

# 503
долче, да не пазаруваш в лидл Wink
и моята като ми връща си го дояжда вечер.
днес сме много зле с кутията, но ми беше зле и нямах сили.
банички с извара, ябълка, бисквита, краставица.
бърканата пица е ок, но аз първо леко я запичам и тогава слагам отгоре нещата.

# 504
Добро утро!
Много съм заета и не снимам!
За днес,
З грозде
О пиле лютика в термоса и салата от зеле, морков, краставица и маслинки
хубав ден, всеки ден се облизвам по кутийте на вашите деца! Heart Eyes

# 505
  • Бургас
За днес - пилешки шницел и салата, ябълка за десерт.

# 506
Моята е вкъщи ,днес са дистанционно.
За закуска ще има топли сандвичи с яйце,масло,сирене и кашкавал.
За обяд картофена яхния с пилешко и домашно кисело млеко.
Следобед - плодова салата.
И вечеря кюфтета на фурна с гарнитура салата зеле с моркови.

# 507
На нас ще ни се дръпнат очичките тия дни 😃 ориз със зеленчуци и яйце по китайски, детето си оформи като гнездо и си добави моцарела и маслинки 😅 Круша и боровинки, сладичкото като се прибере.

# 508
Zenata, да, най-често пазарувам в Лидъл Simple Smile Но...така като гледам...май (почти) всички пазаруваме там Stuck Out Tongue Winking Eye
Мими, Hug Липсват ми твоите кутийки Blush

# 509
Zenata, да, най-често пазарувам в Лидъл Simple Smile Но...така като гледам...май (почти) всички пазаруваме там Stuck Out Tongue Winking Eye
Мими, Joy Липсват ми твоите кутийки Blush
Не смея да се появя при вас - изпълнени с въображение... но много ме радвате! Hug

Общи условия

Активация на акаунт