Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 434
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро! Днес сме на пълнозърнеста багета с лютеничка и саламче; за обяд спанак с ориз, кисели краставички и две рибки перла (щерката я обожава и започнахме да си правим); последния мъфин с крем сирене и чай.

# 556
  • Бургас
Днешната кутия - паниран кашкавал, салата и за десерт ябълка.
За четвъртък и петък имаме поръчано основно ядене от стола, така че ще приготвяме само за дохранване Simple Smile

# 557
Днес е неучебен ден при нас , заради празник на града.
За закуска има : принцеси с кайма и кашкавал , изцедени портокали.
За обяд : крем супа от червена леща с крутони и дом.кисело мляко.
За следобедна : плодова салата и родопски чай.

# 558
  • София
Simpatiuhche тези замразени питки на Лидл ми станаха интересни. Харесват ли се у вас?

# 559
  • Sofia
Simpatiuhche тези замразени питки на Лидл ми станаха интересни. Харесват ли се у вас?
Ние харесваме бриошите им, добър вариант са, ако нямам от домашните ми.

# 560
ZedTeeEm, аз по принцип ВХ не ям и не съм ги опитвала и не мога да кажа лично мнение.

Дъщеря ми пък, както е видно от кутиите й, се изхранва само с ВХ и ги харесва, но реално аз съм купувала едва два пакета- един пакет с пърленки и тези питки и не мога да дам кой знае какво мнение. Взимам ги за спешни случаи, когато не съм пуснала хлебопекарната и нямам хляб, да имам резервен вариант.

# 561

Кутията за работа. 🙂

# 562
  • София
За по-сигурно, да съм си готова с кутиите.
О: Кашкавал на фурна, мляко с ориз СЗ: Сандвич с масло и кашкавал
Ако е рекъл Господ, утре ще сваря и чай.

# 563
  • София
Ето и нашите остатъци от вечерята са в кутия:

Мачкани картофи с чесново масло, пармезан и малко крутони от шунка, маслини и чери.
Спокойна нощ!

# 564
  • shumen
За утре-за закуска-юфка,за обяд ще имат в стола кюфте,зеле и мляко с ориз,за СЗ-филия с течен шоколад и солети.

# 565
Добро утро!
За днес мусака, салатка. За СЗ - печени тиквени семки. Хубав ден мами!

# 566
Завих една домашна питка с крема сирене, домат и краставица. Парче от снощната пица и банан.

# 567
днес мусака, банан, краставица, бисквита.

# 568

Не се вижда добре, но обядът е руло Стефани. За едната девойка със зелева салата за гарнитура, а за другата със задушена царевица. Кашкавалката я взехме готова снощи, едната е извън кадър + още плодове.

# 569
Добро утро Blush

Пица, домати, 2 крекерчета, другата половина от шоколадовия мъфин, банан, плодово кисело мляко (което спокойно може да мине за хелоуинско Laughing ).
Скрит текст:
  Снощи почина едно от мини хамстерчетата ни и хем настроението ми е едно никакво и не ми се приготвяха кутии, хем подсъзнателно напъхах едни такива утешаващи любими храни...защото малката още не знае, а като се върне ще трябва да и кажа... Cold Sweat 

Общи условия

Активация на акаунт