Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 433
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Днес сме само със сутрешни и следобедни закуски, защото по обяд ще я водим на лекар и ще хапне с нас. Та: принцеса с кайма и кашкавал, багета с лютеница и малко оризов чипс.

# 571

Кутията за обяд.
Омлет, домати, кашкавал, ябълка.
Хубав ден! 🙂

# 572
Radsf,
Скрит текст:
възхищавам ти се на количеството хапване, аз изяждам двойно по толкова. Божеее!

# 573
  • София
Днешната кутия на ученика - тортиля с майонеза, прошуто и някакво сирене от италианската седмица в Лидл. За салата чери домати, а за десерт - какаови бисквити и сурово барче. В термоса този път има чай с мед вместо вода.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 16:01 от Соник

# 574
Днес отново са онлайн , за закуска има : мързелива баница с чай утро , за обяд е на свинска пържола на фурна ,гарнитура ориз с маслини.
За следобедна ще хапва пр.мляко с корнфлейкс и 1 ябълка.
За вечеря ще е мусака.

# 575
Здравейте,
Дублирам си въпроса, но не мога да намеря къде в темата бях питала за термоси за храна с широко гърло. Помня няколко момичета ми бяха повхвалили някаква марка. Може ли да я споделите пак, моля.

# 576
Здравейте,
Дублирам си въпроса, но не мога да намеря къде в темата бях питала за термоси за храна с широко гърло. Помня няколко момичета ми бяха повхвалили някаква марка. Може ли да я споделите пак, моля.
Това е моят, супер съм доволна! Пак се повтарям, но има затварачка-купичка, която ми е супер удобна да си сипя яденето и да не се капя, бъркайки с дълга лъжица в дълбокия термос.

http://zelenotodrakonche.com/%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE%D1%8 … D%D0%B0-reer.html

# 577
  • на последния етаж
Как приготвяте тортиите?

# 578
Освен това, някои момичета имат термоси за храна на Нувита.

# 579
Ето тук предложени различни варианти, но не знам дали всички се продават в България?
https://bg.thisfamilywelove.com/35128-the-10-best-baby-food-thermoses

# 580
  • София
Как приготвяте тортиите?
Аз ползвам готови питки от Лидл като има италианска седмица. Загряват се малко на сух тиган и са готови.

# 581
Купих Нувита на детето и сме много доволни, не е дълбок, 350 мл мисля е, спокойно си хапва от него. От сайта Зеленото драконче го поръчах - 24 лв. Държи топла храната до обяд и вече нямам върната храна. Студено не обича да яде.

# 582
  • Sofia
Щерката още в 3 клас се научи да яде от Нувита 350 мл (накланя го леко, за да остане пълна лъжицата), пък не знам как ви изглежда гърлото. Вече се случва да ползваме и 500мл и пак е Нувита разбира се.
Лита, какво по-точно за тортилите питаш - как се правят домашни или... ?!

# 583
моят е от Икея, купуван е преди 2 г., но мисля че още ги има.

# 584
  • на последния етаж
Да, извинете, че не съм уточнила. Интересува ме как се приготвят домашните питки - намерих разни рецепти в интернет, но ми се иска да се доверя на изпитана. Blush

Общи условия

Активация на акаунт