Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 418
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Днес сме без снимка, че с татко си се справяха сутринта, аз реших да поспя. Бях им оставила заготовки де Simple Smile
Сложили са помело, варени кестени, салата с чери домати, карфиол и малки пъдпъдъчи яйчица сварих вчера.
Тостер й е направил с прошуто и чедър, ще оцелее Laughing

При моите деца не се чува да минават всички онлайн, отделно Вълчев каза, че онлайн ще са само карантинираните паралелки и чак при 20% болни деца цялото училише ще мине на дистанционно.

# 601
  • Sofia
Бипс, за София... ама се чудя аз... не съм чула/чела такива новини, възможно ли е у-щето да си е решило така... та така. Но в у-щето няма уж болни деца, но пък има такива контактували с болни и си седят вкъщи. Иначе така или иначе сме наясно, че ще дойде и това... Абе скапана работа с тоя Ковид (каквото и да е то).

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 10:29 от Morena

# 602
Скрит текст:
Като знам лятото какво скупчване беше по детските площадки, много ми е трудно да повярвам, че точно училищата са най-големият бацилник... Flushed
Морена,
Скрит текст:
лидълските термос бутилки оглеждам за себе си по-скоро Grinning Не знам защо ми се струва, че за малката термос чаша ще е по-функционална и като размери Thinking 

# 603
  • София
Честит ни петък Simple Smile Днес в кутиите има: принцеси с кайма; сандвич с итал. плосък хляб, песто, шунка и зеленчуци, отделно зеленчуци за хрупане и малка бутилка със сок от череши и вишни.

# 604
Днес нямам кутия, че много бързах, но ще се върна да обядвам у нас...днес ще е "плодов" ден!
З грозде
О печени чушки, гриловани тиквички с копър

Скрит текст:
Ние в неделя смятаме да си прибираме каката от Сф, не вярвам вече студентите да продължат присъствено!

# 605
Готова съм за утре Blush

За хлапачката- солен кекс на Мими и Хелоуинска близалка.
Утре съм в офиса и ще си взема за закуска ягоди със заквасена сметана. За обяд- айсберг, чедър, маслини и риба тон ( като съм я купувала не съм я видяла,че е в слънчогледово олио и ще го излея)

# 606
  • София
И аз спретнах кутията:

Айсберг, морков, сушени домати, маслини и яйце, фритата с гъби и чушки.
Отделно девойката си блендира малко замразени боровинки, къпини, един банан и бадемово мляко. Остави го в хладилника, дано издържи до утре.

# 607
Ще издържи Wink
И аз съм готова почти с всичко, но утре ще сглобявам/затоплям и снимам. Simple Smile

# 608
Приготвих кутиите за утре. Ябълка, сандвич с кашкавал, колбас и маруля. Чушка пълна със сирене, черита, солетки, бисквити с шоколад. За пиене домашна лимонада.

# 609
И аз почти готова. За закуска ще добавим геврек.

# 610
  • София
Добра седмица!
З: Ръжени ядки с кисело мляко и мед О: Яхния от жълта леща и крем карамел СЗ: Домашен бейгъл с крема сирене,  моцарела и свинско филе. Запарих му и чай.

# 611
Добро утро и честит имен ден, ако има празнуващи! Simple Smile
Ето и кутиите на детето:

Рибен бургер-сърце, любим паниран карфиол, картофки, спагети. Ябълка и в синята кутия 2 бр. гофрети с мед- директно от фризера и затоплени във фрайъра за хрупкавост Grinning
Beeps, стана ми любопитно за крем карамела- в какво го приготви (виждам, че е в пластмасова кутийка)?

# 612
  • Бургас
Обяд - руло Стефани и салата Айсберг. Закуска - несниман сандвич.
Тази седмица нищо не си хареса от стола, май повече му харесва да си има домашна кутия Simple Smile

# 613
  • София
Скрит текст:
Снощи намерих приложение на най- малките пликчета с цип, които стават само за шепа ядки, сложих в тях дресинг за салатката Wink

# 614
Скрит текст:
За тази цел имам бурканче от мини Нутела Laughing Но още не сме го използвали...Дълго се чудех обаче в какво да и сложа меда за гофретите и в крайна сметка си ги намазах с мед, обърнах една срещу друга и подложих салфетка... Blush

Общи условия

Активация на акаунт