Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 10 тема

• 43 410
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Dolce, не, старият ни термос на Nuvita е, само е с капака Simple Smile
И петък, и понеделник са неучебни дни.

# 631
И аз купих две мини нутелки - хем да зарадвам децата, хем да ползвам после бурканчетата за дресинг.... И мъжът ми изхвърлил капачките...

Трябва и аз да мина през Джъмбо тези дни, но пусто ме е страх да влизам там с малкия. Извинете за лиричното отклонение.

# 632
И аз купих две мини нутелки - хем да зарадвам децата, хем да ползвам после бурканчетата за дресинг.... И мъжът ми изхвърлил капачките...
И той чевръст като моя... Joy
Аз ползвам малки дозаторчета на Тапъруеър! Те са без бисфенол!
Кутията за салата на Икея има контейнерче, но не съм доволна, тече!

# 633
За голямото межучасие утре освен топъл сандвич и ябълка приготвям чийзкейк с диня. До сега не съм правила такъв и ми е интересно дали ще се хареса.
За пиене домашен сок от арония.

# 634
Една плодова кутия от мен за каката. Сигурно ще й направим сандвич за закуска. За обяд има кус-кус с риба тон и домати, но добавям доматите сутринта, за да не омекнат много през деня.

Малката ще си хапва вкъщи, защото имат болен учител и ни помолиха, който може да задържи децата у дома да го направи. Което означава, че ще ми свършат всички плодове до обяд... 🤣🤣

# 635
  • София
Приготвих кутия, но девойката не беше във форма и да видим утре дали ще ходи на училище:

Баничка с праз и сирене на тиган, зеленчуци и кисело мляко, 2 джинджърки за подслаждане.

# 636
  • shumen
Утре за закуска-кус-кус,за обяд ще имат в стола бял боб яхния и плод,за СЗ-кроасан с масло и банан.

# 637
Момичета,
Скрит текст:
вас караха ли ви да попълвате онлайн анкета или е някаква инициатива на нашето училище? Въпросите бяха дали детето има достъп до компютър и лаптоп, технически грамотни ли са децата и родителите да боравят с програми и имат ли нужда от помощ..."Мирише" ми на опипване на почвата за ДО... Flushed Имаме втори карантиниран ученик от класа- и пак е понеже е контактен на родител с ковид. И двете деца нямат никакви симптоми.

# 638
  • shumen
Ние не сме попълвали такава анкета.

# 639
  • 1st floor
Скрит текст:
Подготвят се, разбира се! С тези бройки в последните дни...От МО са отпуснали 14 милиона лева за лаптопи за училищата. Това още преди седмица-две.

# 640
  • София
Скрит текст:
Още на РС при започване на учебната година казаха , че при ДО ще осигурят техника на всеки в затруднение. Иначе попълвахме декларация за завършено образование на родителите

# 641
Добро утро
Хлапачката ще си вземе сандвич с пастет и шоколад. ( Не мога да обърна снимката Blush)
За мен ( без снимка)- котлетни пържоли, домат, краставица, маслини, сирене

При нас също не са пускали, но при приятелка в Ловеч вчера са Simple Smile

# 642
  • София
Аз таз анкета май още миналата година я попълвах...
О: Картофена салата, Стефани, помело и парче и тиквеник
СЗ: Бейгъл (даже мушнах два във фризера)

# 643
Добро утро!

За днес микс от тортелони (с месо, със спанак и рикота) с гъбено-лучен сос, гофрети с шоколад с ядки и стафиди, мъфин, банан, йогурт, мляко с какао (най-накрая започна да оценява истинското какао, с мляко и съвсем малко кафява захар). Доволна ще е, но довечера ще си навакса със зеленчуците.
Скрит текст:

Нетърпелива ръчичка Laughing Искаше да се увери наистина ли гофретите са с шоколад и държеше да снимам... Grinning Оставям парченцата шоколад да се разтопят между топлите гофрети.  
Beeps, имаш ли трик за това така добре изглеждащо в разрез руло Стефани? Blush

# 644
  • София
Нямам, даже не ми се и споменава, че водя преговори с БНД да наточи ножовете вече 5-ти ден..

Общи условия

Активация на акаунт