Нашите кухни - 82

• 55 124
  • 885
  •   1
Отговори
# 735
  • Mostly in my mind
Един малко смотан въпрос: Blush къде си съхранявате хранителни продукти като стар лук,  картофи?

Междувременно ние харесахме дръжките за кухнята. Ето тези ще са. Надявам се до края на месеца да се похваля с нова кухня.

# 736
За зеленчуците имам подобен на този шкаф:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 18:00 от Анонимен

# 737
Купувам по малко и съхранявам в хладилник.

# 738
И аз купувам по малко и съхранявам в едни пластмасови високи и тесни кутии под мивката. Картофи и стар лук. Но купувам по кило лук и до 2 кг. картофи, които за седмица-две ги реализирам. Не се застояват много. Картофи в хладилник не знам как би се получило.

# 739
За зеленчуците имам подобен на този шкаф:
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoiler]
Аз ползвам почти същия за картофи, лук и други неща, които не слагам в хладилника.

# 740
Картофи в хладилник не знам как би се получило.

Екстра се получава. Купувам по малко и картофи, и лук и ги държа в кутиите за плодове и зеленчуци на хладилника. Нито увяхват, нито мухлясват, нито се развалят за разумно дълго време (седмици).

# 741
  • Разпиляна във въображението
ToniShu, направо се отказах от тъмния цвят. Ще е или бяло, или нещо в светло сиво. Пак започвам да разглеждам. Харесах една кухня от ИКЕА, но не я откривам в каталога, нито на страницата им в КУХНЯ. Или не гледам както трябва Simple Smile

# 742
  • SF
Хладилниците ви No Frost ли са?

# 743
Аз сега в новата кухня проектиране един шкаф с чекмеджета за зеленчуци. Ще сложим и решетка за проветрение най-долу.да Дано няма проблем, чекмеджетата ще са с телени кошници.Нямам иначе къде да държа плодове и зеленчуци които не са за хладилник

# 744
Здравейте, ще правя нова кухня и по проект горните шкафове ще се отварят нагоре.Притеснява ме ,че размерът е : дължина 90 см, височина 45 см.Няма ли да е проблем , според вас голямата дължина.

# 745
Моите са 120 см..с добър механизъм всичко е ок. На Блум са моите.

Хладилниците ви No Frost ли са?

Да. И в хладилната част включително. Песен е. 10г нищо не правя...не размразявам.

# 746
И аз съм с Total No frost през повечето време през последните 20 години. Единият ми е от 1998 г., още работи.
Но все пак имах проблем с единия - този от 1998 г., прецака ми се компресорът след сигурно 10 г. работа без спиране. Майсторът ме посъветва да го размразявам веднъж годишно. И да, не тече като другите при размразяване, но с течение на годините почва да замръзва изолацията вътре в него . Лятната ваканция е чудесен повод да си го изключите и да си се размрази на спокойствие, без да ви създава неудобство. Връщате се от почивка, забърсвате го и е пушка отново.
Не че няма да работи и без размразяване веднъж на година-две, но по този начин му удължавате живота.

# 747
Teta, 120 см.   е дълъг отделния шкаф ли? Колко са ти на брой, извинявай?

# 748
Имам два такива горни. Те са ми на два реда там горе...долните, тоест първия горен ред, са ми 120 см широки,  на около 50-60 см високи. По-назад показах с кои амортисьори на Блум са...
Какво те притеснява теб..да не са много тежки ли?

# 749
Да, че ще са тежки и като се отварят често, често, ще ми се скапят механизмите и ще увиснат.

Общи условия

Активация на акаунт