Нашите кухни - 82

• 55 115
  • 885
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Да, то драмата беше едно време, като нямаше интернет. Тогава ставаше с питане и с проба-грешка.
Сега вече има всичко, и клипчета, и инструменти, и механизми.

Бтв, огледах тия газови амортисьорчета по-отблизо. С кликване се вадят и се слагат. Като 2те основи с болтчетата си остават. Няма нужда от отвиване. Само трябва да уцелиш същия размер. Дърпаш го, и излиза. При нужда може и да го подпъхнеш с отвертка. И момиче ще се справи лесно.
Скрит текст:

# 766
  • Варна
Танграта, сега правиш едно клипче за нас тука Wink Stuck Out Tongue Winking Eye с инструктаж за демонтаж и монтаж.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 18:59 от BVAR

# 767
То неволята учи..като си на зор, ще намериш начин да го смениш.
Ама защо да се стига до зора...
Не знам...може и аз да съм случила на калпав амортисьор, знам ли...но е факт че се прецака бързо, при все че там отварям от дъжд на вятър /въздуховодът на ширма е там та място кой знае колко свободно няма/..
Това е моят /злощастен/ опит, който споделих.

# 768
# 769
  • Раковски
При тия газови амортисьори винаги има едно напрежение между страницата и тавана. Ако ги използвате монтирайте по един в двата края инак се изкривява вратата. За малко повече пари могат да бъдат заместени с aventos hk xs. Единственото сравнение между газовите амортисьори и блума е, че са за вдигащи врати. За по-големи врати блума поскъпова.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 22:38 от shadowman

# 770
  • Варна
...
Ето я и моята, макар и мръсна и не съвсем готова.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 01:04 от Не се сърди, човече

# 771
Честито. От ляво цвета го виждам синьо- черен, а от дясно- кафеникав. Какъв е в действителност?

# 772
  • Варна
Честито. От ляво цвета го виждам синьо- черен, а от дясно- кафеникав. Какъв е в действителност?
Черен perfect sense matt, Egger

# 773
  • Варна
О-о--о,  супер е тази кухня , Емили. Със здравe да се ползва! И всеки да може да си направи мечтаната кухня!

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 11:44 от BVAR

# 774
Хубава голяма кухня-мечта, с много плотове! С удоволствие да си я ползвате, Емили!

# 775
  • Пловдив
Честито!
Тоя тип аспиратори дали са ефективни?

# 776
  • Пловдив
Здравейте, в търсене сме на плот и гръб за нашата кухня. Открихме такъв който да ни харесва, но се оказа че на светлината покритието на плота е на дупчици. Цената не е малка, защото плота е топло и ударо издържлив, но това покритие ни притеснява. Как мислите, дали ще се задържа мръсотия и дали няма да се надуе от течности?

# 777
Нищо му няма, това не е дефект, а опит да се докара на визия като естествен гранит. Е, за чистенето не знам как ще е, ама при гранита не е проблем.

# 778
  • Пловдив
Нищо му няма, това не е дефект, а опит да се докара на визия като естествен гранит. Е, за чистенето не знам как ще е, ама при гранита не е проблем.

То не е гранит, а термоплот. Flushed

# 779
Ми да, аз какво написах? Опит да се докара визия като на гранит. За по-хубаво го правят. На някои ламинати как им слагат релеф, все едно фладер?

Общи условия

Активация на акаунт