Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 607
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Първият ти пост тук е свързан с ново поставяне, значи не ти стига това, а искаш още?
Разликата с устните ти преди е много, много фрапираща не може никой да не забелязва разлика. Дори при 0.5 се вижда разлика, а при теб е огромна. Явно хората се правят, че не забелязват за да не се налага да ти казват мнението си. Наистина изчакай и спри.

# 211
А дали някой ще бъде нетактичен, както ние тук, за да каже очии в очи какво мисли?!
Аз само с близки хора мога да си го позволя и то ако ме попитат.
В тази тема всеки пуснал снимки трябва да очаква и критики.
Радвам се, че
на живо не са така, значи и с грима внимавай Simple Smile
Снимай се пак след 10-я ден и на светло.

# 212
Първият ти пост тук е свързан с ново поставяне, значи не ти стига това, а искаш още?
Разликата с устните ти преди е много, много фрапираща не може никой да не забелязва разлика. Дори при 0.5 се вижда разлика, а при теб е огромна. Явно хората се правят, че не забелязват за да не се налага да ти казват мнението си. Наистина изчакай и спри.
Ами лично моя близка беше с мен когато приключи процедурата ,и след това освен по синините които още стоят друго по видимо няма.Все пак всеки човек има огледало и знае как е преди и сега и всеки изминал ден виждам промяна и пооформяне.Не бих желала нещо грозно и фрапантно.Но много зависи и от филъра какъв и е как ще ти понесе и колко ще издържи.

# 213
Еуфория,от трите снимки,който си пуснала,аз разбирам,че и трите са след процедурата или бъркам?
Защото повечето дами пишат,че преди процедурата устните са изглеждали много по-добре.

# 214
Здравейте! Искам да си направя операция на носната преграда, но в същото време искам и да променя формата на носа. Въпросът ми е дали някой има малко повече информация относно цените за риносептопластиката, защото аз не намирам. Също така приемам съвети и препоръки. Благодаря предварително!

# 215
Еуфория,от трите снимки,който си пуснала,аз разбирам,че и трите са след процедурата или бъркам?
Защото повечето дами пишат,че преди процедурата устните са изглеждали много по-добре.
Тя доваби и една “преди “процвдурата в последствие. И аз я видях по-късно.

# 216
На мен пък ми харесват,.още повече .че след 5 дни ще е съвсем различно.

# 217
На мен пък ми харесват,.още повече .че след 5 дни ще е съвсем различно.

И аз така мисля. Предполагам,че ще бъдат горе-долу като втората снимка,която е в деня на процедурата,а там ми харесват устните...

# 218
Но прочетете добре първия пост на момичето.Тя казва, че не вижда никаква разлика преди и след , и иска да добавя ново количество, питайки кой кога е надграждал и дали сега е рано!!!
Мен това ме притесни много!

# 219
  • София

Утре най-накрая ще ми свалят дренажите и ще се изкъпя, нямам търпение! Днес ми е  5ти ден от операцията. Едва ли добивате някаква предава от тази снимка, утре ще сложа без превръзката, като ми я свалят, но нямам нито една стрия, не знам как го е направил доктора, но от корем целия в стрии и то дебели, какво е изпъвал, какво е правил, но ми е съвършено гладък Heart Eyes

# 220
Но прочетете добре първия пост на момичето.Тя казва, че не вижда никаква разлика преди и след , и иска да добавя ново количество, питайки кой кога е надграждал и дали сега е рано!!!
Мен това ме притесни много!
Защото от първия ден до сега всеки ден си снимам устните и търся промяна и се вглеждам може би и по скоро вманиечавам и съм търсила коренна разлика ,но всеки изминал ден се променят и си придават формата,както казах трябва да мине още време и също марката филър има значение и ще си покаже.

# 221
Има промяна голяма, спокойно:) И аз гледах така първите дни:))))
Мъжът ми ме убиваше с поглед като посегнех към огледалото Simple Smile)))
Аз пък се страхувах да не са ми големи ..хаха..

# 222
  • Варна
Euphoria, аз бих те помолила да си снимаш устните след още 5 дни, ще очаквам! Hug

# 223
Ами лично моя близка беше с мен когато приключи процедурата ,и след това освен по синините които още стоят друго по видимо няма.Все пак всеки човек има огледало и знае как е преди и сега и всеки изминал ден виждам промяна и пооформяне.Не бих желала нещо грозно и фрапантно.Но много зависи и от филъра какъв и е как ще ти понесе и колко ще издържи.
Видимо или не, разликата е огромна

# 224
На мен разливането отгоре ми идва в повече.

Буена, браво за успешната операция Blush

Общи условия

Активация на акаунт