Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 251
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Алена, това са снимки на Марион Котиар преди и след и съм в потрес, че си е направила това. Благодаря за видеото! Flowers Hibiscus

# 301
Алена, това са снимки на Марион Котиар преди и след и съм в потрес, че си е направила това. Благодаря за видеото! Flowers Hibiscus

Прави се повдигане на ъглите на устните , самата аз го правя на няколко месеца .Ефекта е добър и "тъжното " спускане се повдига .Аз пуша а това по - бързо изконсумира ХК .

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 20:41 от nkv_sz

# 302
Ако не съм халюцинирала, мисля че дамата беше сложила снимки и на своите устни, но то от толкова качване и сваляне на снимки, може и да съм в грешка

# 303
  • Sofia
Явно не е, защото постът не е бил редактиран в последствие.

# 304
Значи трябва да се наспя 😂

# 305
Нормално ли е две три седмици след поставянето на филър в устните с език да се усещат бабунки по вътрешната част на устната, по лигавицата?
Не знам дали е нормално,но при мен също ги има вече около месец.На горната устна изчезнаха,но на долнта още не.

# 306
Момичета, филър в носа някой слагал ли е?

# 307
  • София
Ако не съм халюцинирала, мисля че дамата беше сложила снимки и на своите устни, но то от толкова качване и сваляне на снимки, може и да съм в грешка
Ако става дума за мен, не съм качвала мои снимки. Мислих да го направя, но не се "хващам"добре, а и не обичам да се снимам. Все пак ще се пробвам тези дни, за да покажа проблемът.

# 308
  • София

Преди/след (11ти ден след абдоминопластиката, имам следи от риванол, йод, пудра и лепенките, не е много чиста снимката)

Ще пусна пак като махнем конците.

# 309

Дами, привет. На 35 съм и се чудя дали не е време да потърся дерматолог за филъри/конци. Ето близка снимка без грим и продукти. Ще съм благодарна за съвет от хората с повече опит.

# 310

Дами, привет. На 35 съм и се чудя дали не е време да потърся дерматолог за филъри/конци. Ето близка снимка без грим и продукти. Ще съм благодарна за съвет от хората с повече опит.
Изглеждаш прекрасно трябва ти само някой серум за лице и нищо повече 😁 Аз от малка по наследство имам отпуснато лице бръчки и хлътвания 😒

# 311
Според мен не:)

# 312
  • при Arctic Monkeys
Аз бих  препоръчала масажи и йога за леката птоза на челюстта. С времето се задълбочава и много разваля общия вид.

# 313
  • София
Много неща съм правила по себе си. Определено имам адски висок праг на болка,обичам игли и обичам да ме бодат. Мислих,че филърът в носа е най-болезненото нещо,което ми се е случвало,но разбрах,че са устните. Много ме боля. Не знам дали е за това ,че са ми много лувствителни устните по принцип,ама и секцио и всичко ми бледнее пред това 😂

# 314
  • Parsberg

Преди/след (11ти ден след абдоминопластиката, имам следи от риванол, йод, пудра и лепенките, не е много чиста снимката)

Ще пусна пак като махнем конците.
Доста добре изглежда. Боли ли те?

Общи условия

Активация на акаунт