Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 281
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Аз ползвам един корейски Purito и е много лек, а е с хубав състав и силна UVA защита.

# 496
Аз малко да размия темата с един въпрос - имам нужда от слънцезащитен продукт,но да не е крем за лице. Искам нещо като основа,леко,което да слагам след крема и преди грима. Можете ли да препоръчате нещо ?
Има тема за слънцезащитата, там със сигурност могат да дадат съвет.

# 497
Здравейте пак от мен! По тукашна препоръка за бустер в околоочен във Варна, посетих Янита Михайлова и тя каза, че това не е за мен. Нямала съм хлътване и можело да изглеждам като с торбички, ако слагам бустер или филър. Предложи ми мезотерапия Guna collagen. Направих първата процедура, но каза че ефект се виждал след 20тия ден. Малко съм скептична към мезотерапията, ама да видим.

На каква цена е там Гуна ?
В Мелисима са пуснали промоция 6 процедури за 299 лв. https://www.facebook.com/Beauty.Center.Melissima/photos/a.456264 … ype=3&theater

# 498
  • Варна
Здравейте пак от мен! По тукашна препоръка за бустер в околоочен във Варна, посетих Янита Михайлова и тя каза, че това не е за мен. Нямала съм хлътване и можело да изглеждам като с торбички, ако слагам бустер или филър. Предложи ми мезотерапия Guna collagen. Направих първата процедура, но каза че ефект се виждал след 20тия ден. Малко съм скептична към мезотерапията, ама да видим.

На каква цена е там Гуна ?
В Мелисима са пуснали промоция 6 процедури за 299 лв. https://www.facebook.com/Beauty.Center.Melissima/photos/a.456264 … ype=3&theater
За 5 платих 300.

# 499
Момичета, тази Гуна има ли хидратиращо и озаряващо действие?

# 500
Здравейте, предстои ми да си направя инжекционна процедура за двойна брадичка, но не Belkyra, а нещо подобно като разтвор. Може ли, ако някоя от вас е правила подобно, да сподели! Има ли големи оттоци и какви са страничните ефекти? Благодаря!

# 501
Aqualyx интралипотерапия  ли ще правиш ?

# 502
Не мисля, че е това. Лекарката ми обясни, че Belkyra вече няма поради неадапативността й за цената и ще ми слага подобен разтвор, който ползват.
Aqualyx интралипотерапия  ли ще правиш ?

# 503
Здравейте момичета,
Разчитам на  препоръка - имам леко увисване в долната част на лицето откъм назолабиалните и се чудя към каква процедура да се ориентирам.
На 40г съм, от 6г слагам ботокс чело и околоочна зона - резултата е прекрасен, но формата на лицето ми е такава, че винаги съм имала леко по-увиснали бузи, а сега с годините стана доста по-осезаемо и се замислих за корекция.
Последните години ботокса си го слагах в щатите, т.к често ходя там  - много естествен резултат, защото Бг докторката на която се доверявах се оля и ме правеше с маска вместо лице.
Та последния път доктора в щатите ми препоръча повдигнане на контура с конци, там го водят PDO thread lift, но нямах време да го направя преди заминаването. Сега с цялата извънредна ситуация не мога да разчитам да го направя там.
Тук наскоро докато бях на профилактичен дерма преглед при една от уважаваните докторки в София й споделих за желанието си да повдигна контура с конци. Тя беше категорично против и започна да ми обяснява как с филър ще попълни скули и брадичка, и така щял да се получи желания резултат много по-естествено.
Първоначално категорично отхвърлих идеята й, това е безумие - аз съм с свикнала с моето си лице - харесвам си го, защо по дяволите ще ми променя брадичката, но си направих труда да изчета цялата тема преди да си задам въпроса и видях, че се прилага точно такъв тип скулптуриране за по-свеж вид.

Интересуват ме отзиви и за двата типа процедури, както и препоръки за доктор в София.
И двете опции ми се струват достатъчно плашещи - гледах как се слагат конци в youtube (бляк), от друга страна съм се нагледала и на безумия сред нашите звезди който дръпнаха с брадичка и скули.
Не знам кое ще е по-добре, търся максимално естествен вид.

# 504
  • в 1001-та нощ
Най-добре се консултирай с още няколко лекаря. Те поне ще предложат решения, базирани на това което виждат. Ние можем да гадаем, а не сме и лекари.

Условно казано - филърите са по-подходящи за слаби и изпити лица, а конците за по-месести. Но се подхожда комплексно, и според ситуацията. Тук ще добавя и Радиес.

Предвид колебанието ти, най-добре направи още консултации.

# 505
Здравейте момичета,
Разчитам на  препоръка - имам леко увисване в долната част на лицето откъм назолабиалните и се чудя към каква процедура да се ориентирам.
На 40г съм, от 6г слагам ботокс чело и околоочна зона - резултата е прекрасен, но формата на лицето ми е такава, че винаги съм имала леко по-увиснали бузи, а сега с годините стана доста по-осезаемо и се замислих за корекция.
Последните години ботокса си го слагах в щатите, т.к често ходя там  - много естествен резултат, защото Бг докторката на която се доверявах се оля и ме правеше с маска вместо лице.
Та последния път доктора в щатите ми препоръча повдигнане на контура с конци, там го водят PDO thread lift, но нямах време да го направя преди заминаването. Сега с цялата извънредна ситуация не мога да разчитам да го направя там.
Тук наскоро докато бях на профилактичен дерма преглед при една от уважаваните докторки в София й споделих за желанието си да повдигна контура с конци. Тя беше категорично против и започна да ми обяснява как с филър ще попълни скули и брадичка, и така щял да се получи желания резултат много по-естествено.
Първоначално категорично отхвърлих идеята й, това е безумие - аз съм с свикнала с моето си лице - харесвам си го, защо по дяволите ще ми променя брадичката, но си направих труда да изчета цялата тема преди да си задам въпроса и видях, че се прилага точно такъв тип скулптуриране за по-свеж вид.

Интересуват ме отзиви и за двата типа процедури, както и препоръки за доктор в София.
И двете опции ми се струват достатъчно плашещи - гледах как се слагат конци в youtube (бляк), от друга страна съм се нагледала и на безумия сред нашите звезди който дръпнаха с брадичка и скули.

Точно видеата в ютубе с поставяне на конци ме отказаха от тази процедура. Има много рискове!
Лицето се работи от горе на долу, когато се пъпълнят скули и нужни места, то под тях се повдига. MD кодовете са нещо което не прави ненужни обеми но лифтира. Твоята лекарка правилно те е посъветвала.
Аз последно си правих консултация при д-р Люси Попова и съм впечатлена от добро отношение и професионализъм. Не ми е  правила процедури, само консултация, ако има правили се при нея, моля да споделят резултати.

# 506
  • Sofia
Здравейте момичета,

Мен ме притесняваш същият проблем и направих Радиес преди 10 дни. Много съм доволна от резултата, всеки ден се наслаждавам.  А всъщност би трябвало да става и по-добре след месец - два. Но не знам дали и при теб това ще е най-подходящо. Също си сложих ботокс в чело и пачи крак и направо се чудя защо чак сега се реших. Имам си мимиките и стои супер естествено. Успех с избора на процедура и лекар.

# 507
Да, по-едро ми е лицето, месесто чак не бих го определила, но със сигурност не е слабо и затова се притесних какъв би бил резултата с филъри, т.к нямам хлътвания.
Точно с Люси Попова ми беше консултацията, която е страхотен професионалист - била съм за дерматологични проблеми при нея и преди, но ме уплаши с това как нявсякъде иска да ми запълни лицето. Отделно тя се изказа категорично против ботокса, което ме изненада, знам че няма негативно отражение дори при дългосрочна употреба.

Скарлет, би ли споделила снимки преди и след, може и на лични, ако тук те притеснява?

При кои други бихте ми препоръчали да се консултирам, наистина ще е добре поне при 2-3 други да мина преди да избера процедура и доктор?

# 508
  • Parsberg
Здравейте, тъй като изобщо не разбирам от филари, разни други подобни процедури, ще може ли да ми кажете какво бих могла да направя за тази моя двойна брадичка? Слаба съм, но явно е наследствено защото и майка ми има такава. Като бях по-млада не беше така, но вече на 41г стана доста зле.
Как да приложа снимка в скрит текст?

# 509
  • в 1001-та нощ
Поставя се между [ spoiler ] [ /spoiler ] -- без паузи между скобите и думата spoiler.

[_spoiler][_img]https:snimka.jpg[/img_][/spoiler_] - тук без долните черти. Ако не ги сложа - ще се опита да визуализира снимка в скрит текст

Общи условия

Активация на акаунт