Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 538
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Операцията ми струваше 4000лв, в които влизат и два броя платна (мрежи) за укрепване на коремната стена. Много съм доковолна от др Молов и неговият екип, бяха много внимателни. Нямах никакъв проблем от упойката, обезболяването беше много добро. В момента съм с дренажите вкъщи, нося си торбичките с мен. В петък ще ми ги махнат и ще сменим превръзката и ще снимам корема. Като нов е, с нов пъп,изпънат. Но за мен е по- важно, че докторът е оправил всички поразии, които имах вътре. В момента ме боли, все едно съм в цикъл, нищо кой знае какво. Гадно е като се изкашлям...
Иначе ластичнитее чорапи против тромби са стандарт, ама тука рядко с еорави, иначе отделно си бия и Клексан за разреждане на кръвта.

# 106
  • Бургас
Buena esperanza честито! Бързо и безпроблемно възстановяване и много радост и доволство да ти носи новата визия!
Ще чакаме подробности и снимки като се повъзстановиш! Simple Smile

# 107
Моите корекции от вчера:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 108
ДХЗ, супер изглежда, устните ти не ги бях виждала и те са много хубави  Simple Smile

# 109
Под очите много хубаво се е загладило, браво. Имаше ли остатък от нещо? Ако може тези дни снимка при усмивка как седи... Дано се задържи във времето.

# 110
Под очите много хубаво се е загладило, браво. Имаше ли остатък от нещо? Ако може тези дни снимка при усмивка как седи... Дано се задържи във времето.
Ами при мен имаше хлътване под очите, в слъзната долина, особено на едното око.Не сме целяли опъване на бръчки, тях си ги имам при усмивка.Самото хлътване ме дразнеше много, защото ми даваше уморен вид и леки кръгове.
Остана от скинбустъра, ще досложим в рамките на месец-два.
От филъра нищо не остана, отиде в назото и едната скула.
Така бях преди:
Скрит текст:

# 111
  • Бургас
ДХ3 Много добре се е получило и под очите и устните! Честито! Simple Smile

# 112
  • София
Здравейте момичета,
И аз да добавя една снимка , че боря назолабиални гънки. Имам по 1 мл в скулите ХК.при д-р Георгиевски. Мн обмислям и филър под очите...

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 18:57 от pepina_prima

# 113
ДХ3 Много добре се е получило и под очите и устните! Честито! Simple Smile
Устните ги правих декември, сега назолабиалните.Simple Smile
Благодаря!
Pepina prima, не знам при теб филър дали ще е ок, защото имаш оформен долен клепач, а филър се слага само в слъзната долина.Миже би скинбустър, но пак не знам..
Какво каза лекарят ти?

# 114
ДХ3, ефекта при очите  страхотно се е получил.
За Пепина и аз мисля, че скин бустер ще е по-удачно.

# 115
  • София
Ох незнам момичета, Георгиевски е на мнение , че под очите е мн нужно, но аз мн се страхувам да не се напомпа много или да се капсулова или мигрира и обмислям да посетя и д-р Трендафилова да потърся и втори мнение. снимките са съответно преди и след филър в скулите и положението е малко по добре, но не и желания ефект...Благодаря ви за съветите Simple Smile

# 116
В Дерма акт съм почти сигурна, че няма да искат да ти слижат филър под очите.Трендафилова и Чилингирова не искат да работят там с филър, пине на мен това са казвали, когато е ставало на въпрос.

# 117
Ти първо при едната ли си ходила и после си сменила с другата? И ако е така, защо? Питам, защото и аз мисля при коя от двете да ида.
Пепина, само с филър в скулите няма да има кой знае каква фрапираща промяна като цяло във физиономията. Ако искаш драстична промяна трябват повече неща.

# 118
Мин. година ме поканиха на промоция за редовни клиенти, но др.Трендафилова не взимаше пациенти по тази промоция.Предложиха ми няколко нови лекаря там.Аз исках ботокс и реших, че ще се справят, а и моя близка направи ботокс преди мен при Чилингирова и вече имах наблюдения.Харесах я много и останах при нея по-нататък.
Иначе и др.Трендафилова ми допадна, но тя има и по-малко свободни часове, защото пациентите и са доста.

# 119
Значи, Чилингирова няма много опит, щом на промоцията е слагала. Знам, че тогава пускаха само новите да се учат Simple Smile Категорично отпада за мен. Тя и Трендафилова е млада, ама знам ли Simple Smile За под очите не смея да рискувам, много ме е страх. Чудя се да отида пак при Ванеска ( страхувам се да не ме убеди, че ми трябва нещо по хард) или при Каляшева заедно с устните....Ще ходя и при Паскова на IPL, но пък от нея няма хептен никакви отзиви тук. Има клипчета в Инстаграм, работи уж.

Общи условия

Активация на акаунт