Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 111
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Сложих днес Рестилейн пакета в Дерма акт, назолабилани и скунбустъра под очите.
Ще се снимам като съм в подходящ вид вече.
Скинбустър остана още, но ще го сложим на два пъти, за да видим дали долният клепач
поняся тежестта, да не висне като торбички.Затова внимателно.
Бодна ми лекаря в едната скула малко, че явно спя на нея и съм я смачкала.
При кой беше? И аз още се чудя под очите какво, имам още Раденсити2, та не знам дали въобще нещо ще стане без разграждане...дразнят ме много фините бръчици там.
Бустера добавя ли обем под очите? Аз съм правила на брадичката, покрай устата, но нямаше обем.

# 91
Аз си ходя ори др.Чилингирова.С нея сме любов от пръв поглед.
Скинбустърът дава обем, но не е траен като филър, но и много по-безопасен за работа в  в областта на очите.

# 92
Скинбустър остана още, но ще го сложим на два пъти, за да видим дали долният клепач
При кой беше? И аз още се чудя под очите какво, имам още Раденсити2, та не знам дали въобще нещо ще стане без разграждане...дразнят ме много фините бръчици там.
Бустера добавя ли обем под очите? Аз съм правила на брадичката, покрай устата, но нямаше обем.

Какъв точно беше скин бустера под очите и как протича процедурата? С много обождания като мезотерапия ли? Има ли възстановителен период след това?

# 93
Скинбустърът дава обем, но не е траен като филър, но и много по-безопасен за работа в  в областта на очите.

Аз в четвъртък съм на микродермабразио за 2ра процедура и също ще  питам за същия пакет. Иначе доволни ли сте от резултата и от филъра?

# 94
Момичета, прекрасни устни сте постнали!
Най-много харесах тези на aletea и lili-rumi.
Моите не са коригирани, аз си ги харесвам и нямам комплекси относно тях, макар че биха понесли една идея повече обем, който пък с грим не е проблем да се постигне.
Аленка, хареса ми мнението ти за индивидуалността. Ужасно е гоненето на някакви калъпи.

# 95
Скрит текст:
Скинбустърът дава обем, но не е траен като филър, но и много по-безопасен за работа в  в областта на очите.

Аз в четвъртък съм на микродермабразио за 2ра процедура и също ще  питам за същия пакет. Иначе доволни ли сте от резултата и от филъра?
Ще мога да кажа във времето.Рестилайн съм слагала в скули, държеше ми, но на мен си ми държат по принцип. И принцес ми държи/ Сейфа сега.

Скрит текст:

Какъв точно беше скин бустера под очите и как протича процедурата? С много обождания като мезотерапия ли? Има ли възстановителен период след това?
По-горе написах- Рестилейн.
Слага се като филър, с канюла под очите.
При мен има, защото се подувам и най-вече посинявам.
При други хора може и да не се случи.
Още съм подута и синя( при мен винаги така става) и ще пусна снимки след време.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 18:21 от bubanka

# 96
На теб колко време ти държи?

# 97
  • София
Вчера мина моята дългоочаквана абдоминопластика при др Молов. Направо ме е отремонтирал из изнови, хернии, диастаза, платна, нов пъп, всичко, 5 часа операция. Чувствам се идеално, не ме е боляло въобще, никакви реакции нямам от упойката, но опъна е сериозен. Чакам доктора да ме види и да ме изпише. В момента приличам на мумия Joy

# 98
  • в 1001-та нощ
Честито и бързо възстановяване Simple Smile Защо е бинтовано и под коленете?

# 99
Аленка, благодаря за споделеното!

# 100
На теб колко време ти държи?
За първи път слагам, ще
видим.
Buena esperanzaц оправяй се бързо и дано си щастлива с новото коремче!🌹

# 101
  • София
Buena esperanza, очаквам повече подробности, когато можеш да пишеш.

# 102
  • София
Благодаря ви Heart
Бинтована съм под колената със силно стягащ ластичен бинт, превантивно да не слезе някой тромб във вените от операцията. На доста места увиват така краката или слагат ластипни чорапи при всякакви операции.
Шесе снимам после като махнат голямата превръзка и ми сложат медицинския корсет.

# 103
  • В.Търново
Buena esperanza, честито! Simple Smile
Може ли да споделиш колко ти е струвала операцията?
Не ти ли поставят някакви инжекции против тромбове?На мен ми поставяха.
За първи път виждам и чувам превантивно да слагат ластични чорапи след абдоминопластика. Simple Smile

# 104
Сигурно изглежда кукленско, което е симпатично. В предходните векове се харесвали жени с бяла кожа и малка уста - признак на аристократизъм.
Доколкото си спомням за пропорциите на лицето иделния размер на устата е дължината на отсечката,  която се получава като се спуснат вертикални линии от средата на зениците.

Аз разгледах това, което сте написали и видях две теории за спускане на линия от окото към устата:

- или от началото на ириса (по-близкия до носа)
- или от средата на ириса

Видях и теория, че ширината на устата е 1.6 пъти ширината на носа ... в моя случай съотношението е около 1.2, като не съм с особено широк нос. Neutral Face

Как да е, благодаря много на всички, дали мнение, изключително важно е да имаме волята да приемем нещата във визията си, които не можем да променим. Който ме харесва с мъничката ми уста, ще ме харесва и с холивудска усмивка и обратното.
Пък и устата ми може да е тясна, но пък не спира да мели по цял ден. LaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт