Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 508
  • 747
  •   2
Отговори
# 240
Каквото съм виждала на приятелки-да . Трендафилова категорично каза, че няма да ми пипне устните , така че е плюс, че не те зарибяват излишно.

# 241
Cielo, много си хубава!!!

# 242

Пускам снимка на моите устни  след поставяне на филър в ъглите с цел повдигането им .И макар че се работи в малък участък горната устна от Лидокаина се увеличава .

Правя това за да не се бърза с негативните коментари за устните на Еуфория а и при нея има сериозна корекция на горна устна .Има значение и как изглежда и на цяло лице .А и най - важното е тя да се чуства добре .

# 243
  • Deutschland
Cielo, много си хубава!!!
Не съм, но благодаря 💐 😍
Включих се и аз в дискусията, провокирана от естествените и хубави  устни на някои момичета тук. Аз лично, ако бях на тяхно място, нямаше нищо да направя освен един хубав глос и червило.

# 244
Абе това куку Луна (президента) при кой лекар ходи? Психо е тотално,но изглежда чудеснооо...

# 245
Абе това куку Луна (президента) при кой лекар ходи? Психо е тотално,но изглежда чудеснооо...
Мхм...и си е оправила зъбите

# 246

Преди пак ги беше оправяла,ама приличаше на кон Simple Smile

# 247

Преди пак ги беше оправяла,ама приличаше на кон Simple Smile
Баш! 😁

# 248
А мен може ли някой да ме запознае малко с цените при риносептопластиката на носа и да ми даде някаква препоръка? Много ще съм благодарна!

# 249
Пак с опита ми от познати-Дилбер , около 7000 е цената.

# 250
Включвам се отново да кажа, че аз се възхищавам на Луна за фигурата и.
Поддържа се жената много и не вярвам, че е това, за което се представя.
Тя пазеше строги режими и си лягаше рано помня от формата Вип Брадър. Евала!

# 251
Имам нужда от съвет, който ще подкрепя със снимков материал. Това увисване на бузите ме притеснява, макар че това си ми е структурата на лицето. Минимизира се, когато съм крайно слаба, т.е. явно са мазнини. Как да поправя малко положението?

# 252
Мазнини са, плюс загуба на колаген в кожата и увисване от възрастта.
Лекува се със скалпел , иначе се поддържа някакво ниво с разни техники и процедури, които дават различни резултати при хората.
При мен: скули с филър за повдигане на средна част на лицето, запълване на назолабиланите, Радиес филър в скули, назолабилани, брадичка, ли ив на челюстта,масаж
Иначе: има апаратни процедури(спорен ефект), масажи(ежедневни), различни филъри за скулптуриране намлуцето(Радиес, Скулптра,Еллансе), точково постаевне на филър (МД кодове)
Обща поддъжка на кожата чрез козметика и процедури

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 15:49 от ДХ3

# 253
  • Sofia
Лекува се със скалпел , ...

За класически facelift ли иде реч?

# 254
Говорим все пак за лице, чиято структура си е такава от 18 годишна. Е да при всички положения липсва колаген. Подхранвам за сега единствено и почиствам усърдно. На 33 съм от съвсем скоро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт