Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 500
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Петя Танева 604618, по мое мнение може да се постигне доста и без скалпел, предвид възраста. Според мен липсва обем в средната част на лицето и трябват филъри, липсва форма и в брадичката и челюста - филър, но подходящ за тази област. Конци също ще повлиаят добре. И преди всичко - много добър специалист за всичко това.

# 256
Ами значи и генът участва, да не го забравяме: физически и възрастови заложено ни е.
Включете още полезни съставки отсвг: пептиди, вит.Ц, ресвератрол, ретиноиди...има много варианти чрез серуми и кремове.Трябва да се чете по въпроса и да се опитва.
Включете анти-ейдж козметика, маски..
Аз от няколко дни ползвам ролер за масаж на лицето от ДМ .Мн е приятно и мисля, че на моята кожа й се отразява добре.
  Колкото до скалпелът: има разни техники за фейс лифтинг  за различни проблеми по лицето, както и отстраняване отвътре на тези мазни натрупвания на бузите, но нямам наблюдения , не съм
чела.

# 257
  • Sofia
Колкото до скалпелът: има разни техники за фейс лифтинг  за различни проблеми по лицето, както и отстраняване отвътре на тези мазни натрупвания на бузите, но нямам наблюдения , не съм чела.

Да, аз точно за това се чудех – дали има разлика между facelift и бишектомия (за втората процедура, признавам си, научих от темата наскоро, но ме заинтригува). Явно, обаче, това са неща (какви са конкретните нужди и очаквания на пациента), които човек трябва да обсъди tête-à-tête с пластичния хирург.

# 258
Ако се набухаш с филъри ( скули, назолабиални, челюст, брадичка) има риск да станеш медената питка.  Толкова много неща не стоят естествено. Пред вид и възраста ти и формата на лицето ти, мисля, че един точков лифтинг и си готова. Заличаване на обем ( мастните натрупвания) с добавяне на още обем мисля, че не е разумно.
Редактирам за да покажа подобно лице с точков лифтинг.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 259
Мисля, че само добър лекар може да каже за кое лице какъв подход е най-добър.
Мен двама лекари ме убеждаваха, че
ще стана медената питка и още преди години не смеех да сложа филър в назолабиалните.
Сега съжалявам, щях да си омекотя бръчките там.
Слагам филър в скули и назо, Радиес в цяло лице сложих, брадичка и челюст .
Не само, че не станах медената питка, а лицето ми стана много хармонично.
Мн. съм доволна как изглеждам сега.

# 260
Добре де за такива процедури кой е добър? Следя някой доктори посменавани тук, но по-скоро оставям с впечатление, че са за други неща добри.

# 261
Петя Танева, писах Ви на лични.

# 262
Петя Танева 604618, казваш че като отслабнеш се заличава увисването? Аз имам същия проблем, като по млада бях с кръгло лице и бузи, сега се свличат, а освен това почнаха и някакви мазнини под брадичката и около шията та се чудя дали да не поотскабна малко. Но не мога да кажа че е от килограмите.

# 263
Е не си личи толкова, да като човек е по слаб. Иначе и аз имам на брадичката, странно ми се трупат кг като цяло.

# 264
Аз съм обратно. Като кача 3-4 кг и загладя косъма Simple Smile При слабо лице ми личат всякакви хлътвания, като кача се запълват и е по добре. При мен струва ми се започна след поставянето на филърите в скулите. Сега някак се свлича филъра надолу..

# 265
Конци и то лифтинг конци - другите са ала-бала! Ако доктора е добър, нещата се получават страхотно.Точно с тях се репозиционира мазнината, за да застане в позиция, която променя цялото изражение. Овала също се стяга, погледнете мнението на дами, които вече са го правили.Успех!

# 266
  • Пловдив
Milla_11, бихте ли дали малко повече информация за този точков лифтинг? Намирам инфо за 8 точков -той ли е?

# 267
Milla_11, бихте ли дали малко повече информация за този точков лифтинг? Намирам инфо за 8 точков -той ли е?
Напишете МД кодове

# 268
Аз да кажа, че филър под очи при Георгиевски ми се капсулира.
Какво ще предприемете сега????

# 269
А мен може ли някой да ме запознае малко с цените при риносептопластиката на носа и да ми даде някаква препоръка? Много ще съм благодарна!

Цените са различни зависимост от това при кой хирург изберете да се оперирате.  По нагоре написах че ако примерно ринопластиката е 6000лв ако е септоринопластика е с 2000лв отгоре и става 8000. Мнението че при Дилбер е 7000 това е стара цена и след новата година я увеличи малко но Дилбер не е от най добрите за септопластика а по скоро само за Рино. Има група във фейсбук "Ринопластика" там пишат много жени и има повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт