Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 73 420
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, понеже съм си купила за вкъщи микродермабразио и се чудех - дали може да се ползва при филъри? Аз нали в скулите сложих. Страх ме е да не го разместя нещо.

# 271
Момичета,може ли мнения за restylane kysse? Имам час за другата седмица при Баятева,със смесени чувства съм за нея Simple Smile

# 272
Здравейте.
Някой правил ли си е процедурата lip-flip в София и при кого? Не бих казала, че устните ми са малки, но горната изчезва, когато се усмихвам и искам да го коригирам. Знам, че се прави с поставяне на ботокс около устните.
Ще се радвам, ако някой може да сподели опит.

# 273
  • при Arctic Monkeys
Момичета,може ли мнения за restylane kysse? Имам час за другата седмица при Баятева,със смесени чувства съм за нея Simple Smile
Че има ли хора,които работят сега?Приемат пациенти,бодат?

# 274
И аз това се учудих. Дермаакт затвориха.

Аз пак да питам за дермабразиото и филърите? Simple Smile

# 275
  • при Arctic Monkeys
Не мисля , че ще пречи. Аз имам, ползвам рядко. Идеята за стъргане и опъване на кожата не ми харесва.

# 276
И аз доколкото знам, няма проблем, просто трябва да се изчакат около две седмици след поставянето на филъра.

# 277
Че има ли хора,които работят сега?Приемат пациенти,бодат?

И най_важния въпрос/ отговор : а има ли пациенти да се бодат сега?

# 278
Благодаря, момичета.
Мен това ме спасява с моята комедонна кожа. Просто не го заменям.

# 279
  • На топло в неговото сърце.
Само да вметна за тези, които следват Евгения Джаферович във инстаграм резултата й след липолазера е страхотен!

# 280
  • при Arctic Monkeys
Сега ще има хора, които използвайки суматохата, ще работят нелегално, като моите любимци от Хелена фейс. Които и без това си работеха полулегално. Внимавайте.

# 281
Здравейте, прекрасни!
Съжалявам, че нахлувам така в темата Ви!
Гледам снимките Ви от стари теми и се радвам на всяка от Вас! Прекрасни резултати сте постигнали!
Мисля  да се подложа на първата си интервенция.Обмислям хиалурон в устните. За мен е ново и непознато, това което ще направя.
Имам няколко въпроса, реших да ги задам тук, защото споделяте РЕАЛЕН опит, а не само реклама на разни доктори и кабинети.
Обаче имам проблем... Изпитвам огромен страх от игли! Огромен... Става ми лошо още при самата миризма на кабинети, лекари. А за игли.. Да не говорим! Припадала съм по време на имунизация(няколко пъти),лекарите като ме видят вече и настръхват.
Та въпросите  ми са малко банални, но... Боли ли тази интервенция?
Колко време по ВАШИ наблюдения  издържа хиалурона?
На 24 години съм.
Устните ми са плътни, но малки!

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 16:44 от Showbeauty

# 282
Аз вече
доста неща съм си правила на лицето и казвам честно, че устните ме боляха ужасно много, а имам висок праг на болка!!

# 283
ДХЗ, това ме стресна!
Дори с упойка ли усети тази болка?

# 284
Аз имам също висок праг на болка и не ме болеше, когато Ми поставиха хиалУрона в устните .
С упойка бях .

Общи условия

Активация на акаунт