Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 256
  • 747
  •   2
Отговори
# 420
  • Sofia
А би ли дала профила ѝ?

# 421
Между другото... дерматолога на Калина е д-р Чокоева от Про Арт,Пловдив Simple Smile

# 422
# 423
Дерма акт вече работи.

# 424
  • София
Между другото... дерматолога на Калина е д-р Чокоева от Про Арт,Пловдив Simple Smile
При повечето ѝ клиентки долна и горна устна са еднакви, което не е ок.

# 425
  • Sofia
Здравейте, реших и аз да споделя моя опит... След дълго четене и проучване - много благодаря, момича, че обяснявате подробно всичко - вчера отидох на първата си процедура. Преди около 2 г всъщност си правих една мезотерапия при д-р Баятева, но нещо в самото място, където тя работи не ми допадна и не продължих тогава.
Сега съм на 37 г, със сериозна загуба на подкожни мазнини, доволно количество бръчки около очите и на челото, защото много гримаснича, както и изразени назолабиални и хлътване под очите.
Вчера отидох в Дерма акт, бях правила консултация с д-р Трендафилова, но тя сега не работи и реших да направя още една консултация с д-р Чилингирова. Изрично обясних, че искам, каквото и да правим, да не се набива на очи и да е максимално естествено. Тя предложи ботокс в чело и пачи, Радиес в скули и контур и Рестилейн в устни и в назолабиални. Аз съм голяма бъзла и толкова неща ми се сториха прекалено, но реших да я послушам. За сравнение, преди време ходих на консултация и при д-р Валянова, но тя не ми отдели достатъчно време и никак не бях убедена, в нещата които искаше да ми направи, нахвърлени така набързо.
Е, сега съм изключително щастлива, не мога да се нагледам, имам чувството, че 7-8 години ми ги няма, виждам си лицето повдигнато и свежо. А тя каза, че от първия ден няма да се вижда ефект. Може и да е, защото още ми е поддуто от убожданаията, не знам. Нямам нито една синина на лицето, а преди от мезото имах доста, които стояха повече от седмица. На горната устна имам 2-3 леки синини, но толкова ми харесва ефектът, че въобще не ги отразява, а аз бях много стресирана как ще се получи. Сложихме 0.4 само, но засега това, което виждам, е точно както исках - естествени, съвсем лек обем. Знам, че като спадне отокът, може и да не личи нищо 😁
Относно как мина всичко - явно кремът-упойка ме хвана много здраво, защото почти нищо не усещах, а имам супер нисък праг на болка. Или просто лекарката е наистина добра. От мезото, което правих преди, ми бликаха сълзи от болка. Тук само на два-три пъти усетих леко болезнено убождане - при ботокса в челото и в устните. След около 5-6 часа ме болеше цялото лице и масажите, които трябва да правя не са никак приятни, но съм наистина доволна. Дано ефектът се запази повече. Мога да пиша по-нататък пак, като мога реално да преценя резултатите.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 09:08 от Scarlett83

# 426
Сларлет, това е моята лекарка.И аз съм много доволна и благодарение на нея изглеждам суупееер!
Радвам се, че си доволна и щастлива! Масажирай въпреки болките, ще намалее отокът да, но аз виждам най-голям ефект от Радиеса сега, след 6м след поставянето.Устните ми , 4м след поставяне, са още по-хубави.Въобще съм много удовлетворена на почти 43г Simple Smile
Планирам ботокс в чело и гневна и може би  Радиес на шията, а до края на април ще допълна под очи скинбустър, имам останал отпреди месец.

# 427
  • Sofia
ДЗХ, радвам се, че и си доволна. Не е за вярване какво може да направят няколко корекции... Просто едва сега осъзнавам разликата с преди. Явно съм била свикнала да се гледам с този леко уморен и тъжен вид, придобит от системно недоспиване.
И аз щях да правя и скинбустер под очи Рестилейн лайт, но беше свършил и ще го сложа след 2 седмици, когато ходя на ретуш за ботокса.

# 428
Здравейте, реших и аз да споделя моя опит... След дълго четене и проучване - много благодаря, момича, че обяснявате подробно всичко - вчера отидох на първата си процедура. Преди около 2 г всъщност си правих една мезотерапия при д-р Баятева, но нещо в самото място, където тя работи не ми допадна и не продължих тогава.
Сега съм на 37 г, със сериозна загуба на подкожни мазнини, доволно количество бръчки около очите и на челото, защото много гримаснича, както и изразени назолабиални и хлътване под очите.
Вчера отидох в Дерма акт, бях правила консултация с д-р Трендафилова, но тя сега не работи и реших да направя още една консултация с д-р Чилингирова. Изрично обясних, че искам, каквото и да правим, да не се набива на очи и да е максимално естествено. Тя предложи ботокс в чело и пачи, Радиес в скули и контур и Рестилейн в устни и в назолабиални. Аз съм голяма бъзла и толкова неща ми се сториха прекалено, но реших да я послушам. За сравнение, преди време ходих на консултация и при д-р Валянова, но тя не ми отдели достатъчно време и никак не бях убедена, в нещата които искаше да ми направи, нахвърлени така набързо.
Е, сега съм изключително щастлива, не мога да се нагледам, имам чувството, че 7-8 години ми ги няма, виждам си лицето повдигнато и свежо. А тя каза, че от първия ден няма да се вижда ефект. Може и да е, защото още ми е поддуто от убожданаията, не знам. Нямам нито една синина на лицето, а преди от мезото имах доста, които стояха повече от седмица. На горната устна имам 2-3 леки синини, но толкова ми харесва ефектът, че въобще не ги отразява, а аз бях много стресирана как ще се получи. Сложихме 0.4 само, но засега това, което виждам, е точно както исках - естествени, съвсем лек обем. Знам, че като спадне отокът, може и да не личи нищо 😁
Относно как мина всичко - явно кремът-упойка ме хвана много здраво, защото почти нищо не усещах, а имам супер нисък праг на болка. Или просто лекарката е наистина добра. От мезото, което правих преди, ми бликаха сълзи от болка. Тук само на два-три пъти усетих леко болезнено убождане - при ботокса в челото и в устните. След около 5-6 часа ме болеше цялото лице и масажите, които трябва да правя не са никак приятни, но съм наистина доволна. Дано ефектът се запази повече. Мога да пиша по-нататък пак, като мога реално да преценя резултатите.
И аз съм в същото положение,състоянието на лицето ми е същото,годините също са ни еднакви,тъкмо реших да взема някакви по сериозни мерки и ИП.Много съжелявам,че когато в  края на Февруари ходих при д-р Трендафилова не се престраших да направя повечко корекции,а реших да става на няколко пъти.Тогава при нея сложих 0.5  хк в устните.Устните ми след спадането имат нужда от корекции и те,но като гледам как стоят нещата с КПП ,извънредно положение и тн.хич не знам кога ще стигна до клиниката.Аз не съм от София и нямам идея как ще стане.Браво,че ти си се престрашила всичко на един път.

# 429
Момичета ,правили ли сте няколко поредни пъти микродермабразио? Аз съм правила веднъж и бях  доволна ,но не видях кой знае какъв ефект  и ще ми  е интересно да прочета дали имате опит.

# 430
Здравейте момичета,искам да споделя мнение за д-р Баятева! за първи път ходя при нея.Много съм доволна от резултата! снимката е 10-ти ден след поставяне

# 431
  • Варна
Ужасен резултат!

# 432
  • Варна
MOON1, а какви са били устните ви преди тази процедура? Не знам... вероятно хората сме доста различни и някой приема за красиво това, което за друг е доста грозно. Въпрос на вкус.

# 433
много малки,аз исках точно такива Simple Smile

# 434
  • Варна
А може ли снимки пак преди и след? Щом сте искала точно такива и сте доволна, всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт