Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 199
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Когато ви покажа мустака ми, тогава ще е хейт.

Утре ще покажа мустак и устни:stuck_out_tongue_closed_eyes:

# 451
Момичета,ще кача снимка, но имайте предвид, че в момента са още тъмни от боята, плюс са още залепени за кожата от лепилото/серума. До 2-3 дни ще се види реалният ефект и ще кача отново снимка. Трябва да станат пухкави и като тези моделските, тип Бела Хадид.
Отварят погледа много.
Иначе дават,че ги подхранват и подсилват растежа. Общо взето повдигат косъмчетата нагоре и слагат разни серуми, които прави косъмчетата по-плътни, веждите изглеждат много по-гъсти.
Аз лично смятам да не си правя микраблейдинг и да правя веждите така.

Скрит текст:

# 452
Момичета,ще кача снимка, но имайте предвид, че в момента са още тъмни от боята, плюс са още залепени за кожата от лепилото/серума. До 2-3 дни ще се види реалният ефект и ще кача отново снимка. Трябва да станат пухкави и като тези моделските, тип Бела Хадид.
Отварят погледа много.
Иначе дават,че ги подхранват и подсилват растежа. Общо взето повдигат косъмчетата нагоре и слагат разни серуми, които прави косъмчетата по-плътни, веждите изглеждат много по-гъсти.
Аз лично смятам да не си правя микраблейдинг и да правя веждите така.

Скрит текст:

На мен много ми харесва. Нямам търпение и аз да си направя. Би ли споделила къде си ги направи?

# 453
Да, правих си ги в Lashtag в София. Бяха 60 лв. Simple Smile Издържат месец и половина.

# 454
  • Велико Търново
Ето устни, мустак, бръчки и увисване.Радост ще съм за дерматолозите. Убедена съм, че имам нужда от доста подобрения, обаче пари нямам..

КРР, прекрасна си!

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 06:26 от siska79

# 455
Siiska79, съжалявам,но на снимката не виждам нито едно от избровните.Много яка си!🌹

# 456
И според мен Siska79 изглежда чудесно. Евентуално само  малко хидратация трябва. И по мое мнение, добре че няма да се пипаш.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 10:57 от alex_jp

# 457
  • София
Siska, екстра си.

# 458
  • Велико Търново
Вече помадите не помагат.Хидратацията и анти-ейдж грижата ми е на ниво, но годините си казаха думата.Ако ми видите челото и зоната под очите...но пари няма.

# 459
  • София
Сиска, допълнителни обеми според мен не ти трябват.
Само хидратация е нужна - мезотерапия или нещо друго, което да хидратира отвътре, но без да дава обем.

# 460
  • Велико Търново
Благодаря ти, змия! Ще помисля и проуча.

# 461
Сиска и аз така смятам.

# 462
Момичета, може ли отзиви за saypha volume(за челюст и брадичка), обмислям да взема пакета на дерма акт, но съм имала проблеми с princess в устни и затова имам леки притеснения.

# 463
Аз съм с такъв филър в брадичката-много съм доволна!

# 464
Момичета, може ли отзиви за saypha volume(за челюст и брадичка), обмислям да взема пакета на дерма акт, но съм имала проблеми с princess в устни и затова имам леки притеснения.
Какви проблеми?
Според мен за лице е идеален!

Общи условия

Активация на акаунт