Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 189
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте,някоя от вас да си е правила процедура Трибела?На снимки изглеждат отлични резултатите още след първата процедура,но дали наистина е така?В Нирвана има промоция-480лв.А резултата е като след моя лазарен пилинг преди една година за двойно повече пари.

# 466
Момичета, може ли отзиви за saypha volume(за челюст и брадичка), обмислям да взема пакета на дерма акт, но съм имала проблеми с princess в устни и затова имам леки притеснения.
Какви проблеми?
Според мен за лице е идеален!

Получиха се нещо като балончета

# 467
Това често се случва и отминава.И аз имах и вече ги няма.След месец се махнаха горе-долу.

# 468
Здравейте,момичета. Относно белегче направих веднъж микронидлинг при доктор Георгиевски. Предвид ситуацията в момента,не съм в София и той ме посъветва да продължим наесен. Аз не искам да прекъсвам и звънях тук на няколко клиники. Та чуденката ми е- според вас да продължа с микронидлинг или някакъв вид фраксел.

# 469
Скрит текст:
Здравейте,момичета. Относно белегче направих веднъж микронидлинг при доктор Георгиевски. Предвид ситуацията в момента,не съм в София и той ме посъветва да продължим наесен. Аз не искам да прекъсвам и звънях тук на няколко клиники. Та чуденката ми е- според вас да продължа с микронидлинг или някакъв вид фраксел.
Според мен е добре да намерите лекар, на който имате доверие. Белезите са различни видове и взависимост от това се преценя с какъв метод да се работи. Фракселът според мен е хубава процедура за цялото лице, защото има възможността да избистри тена, да позаличи някоя фина линия, дълбоките не се заличават. Гадното при фраксела е, че има кофти период на възстановяване и ако се прави на цяло лице,поне една седмица е необходима да се добие вид за пред хора. Ако се прави на малка част, няма да е толкова зле, но при всички случаи вече е късно за фраксел, след октомври месец. Микронидлингът, макар и да не е силен като фраксела, пак си е доста инвазивна процедура /ако си е с правилните апратати/, та пак си крие риск от пигментации, когато се прави при по-силно слънце. Все пак, кожата трябва да се пази не само след като изглежда заздравена, поне 1-2 месеца след това си е необходима по-силна защита. Лично моето мнение е наистина да си изчакате есента и да отидете при добър специалист, а не просто при някой, който работи в момента.

# 470
Аз мисля,че и тук в Пловдив имаме добри специалисти. И наистина вече не знам,доверие почти на никого нямам,защото съм си патила от специалисти.

# 471
Момичета, може ли отзиви за saypha volume(за челюст и брадичка), обмислям да взема пакета на дерма акт, но съм имала проблеми с princess в устни и затова имам леки притеснения.
Понеже и аз се поинтересувах от тези пакети със Saypha, видях в интернет, че ефектът на филъра е до около 9 месеца, което ми се вижда малко. Това мен лично ме разубеди и обмислям да си платя нормална цена, но за по-траен.

# 472
Аз не мисля, че запазването на филъра може да се отчете като срок.При всеки различно се усвоява той от организма.
Аз слагах в назо и ми издържа година.
По спомен и други момичета в темата бяха доволни.

# 473
Скрит текст:
Аз мисля,че и тук в Пловдив имаме добри специалисти. И наистина вече не знам,доверие почти на никого нямам,защото съм си патила от специалисти.
Далеч не казвам, че в Пловдив няма добри специалисти, просто казвам, че е добре да се направи при добър специалист, а не просто при някой, който работи. Нямам представа в Пловдив в момента може да работят страхотни специалисти по време на ип, казвам го по принцип  Simple Smile И, да ясно, че при всеки се получават грешки, просто моето мнение, че рискът е по-малък като отидеш при специалист с повече опит в по-добра клиника, а не при такъв който работи от два месеца напр. Естествено всеки си преценя, това си е моето мнение, не смятам, че е единственото валидно.

# 474
Да,разбрах ви напълно. Просто не искам и да го отлагам във времето.

# 475
Здравейте хубавици, днес е Международен ден на здравето и здравния работник! Та да си ги поздравим, да са ни живи и здрави и все така всеотдайни, творейки красота! Simple Smile

За филъра съм на същото мнение, всеки го абсорбира различно,  начина на живот също оказва влияние. Сега сме под стрес, та бързо, бързо ще се топи...

# 476
Като стана дума за Пловдив и тъй като нищо не съм си правила до сега, но мисля, има ли добри клиники или специалисти, които да споменете?
Целите са ми стягане на лицев контур, обем под очи и филър в устни.

# 477
Честно казано преди месец като го сложих моя филър бях решила да живея по учебник, въпреки, че изобщо не пиех вода се научих, спрях горещите душове, бях решила да опитам да го задържа максимално....ноо дойде това положение и  да ви кажа в момента пет пари не давам имам ли нямам ли филър, само до него ми е. И да сега се погледнах, защото вече и в огледалото много много не искам да се гледам, ами почти го няма.

# 478
  • Някъде там на юг...
Като стана дума за Пловдив и тъй като нищо не съм си правила до сега, но мисля, има ли добри клиники или специалисти, които да споменете?
Целите са ми стягане на лицев контур, обем под очи и филър в устни.

Аз съм доволна от Дермавист. Лично според мен трябва да си направиш няколко консултации на различни места, за да си избереш твоя лекар.

# 479
Относно специалист в Пловдив- попаднах на страхотни коментари за д-р Чокоева от ПроАрт, Пловдив.Аз съм решила да я посетя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт