Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 095
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Аз и преди съм писала, но да не търсите по темите. Правих тази зима 2 фраксела с 2 прп-та и между двата лазера един микронидлинг. Според мен и само протокол от 3 микронидлинга без лазер пак би дал голям резултат. Не ми е станала кожата като на бебешко д, но има голяма промяна, доволна съм си. При Шаркова ги правих във Вдерм. До следващият зимен сезон ще се е разгърнал напълно резултатът и ще я оставя да прецени дали нещо ще се повтори.

# 616
Хибрид, това колко струва като пакет?

# 617
Ами не знам за кое ме питаш от всичко  Grinning, в пакет правих лазера с прп-то, на някакви промоции беше алелуя Grinning  ноемвири и февруари пак ми го намалиха, обаче дали беше 750 лв или 700 ще излъжа, прави се първо лазера и веднага след него ти правят прп-то, бях писала, че много боли прп-то в такава ситуация, иначе микронидлинга на цяло лице е 350 лв, обаче пакет от три процедури е 750 лв трите

# 618
Супер, мерси.Точно си ми отговорила.

# 619
Аз правих преди две седмици IPL, заради пигментации. Началото на май ще правя втора процедура и приключвам, заради летният сезон. Есента, ако има нужда още 1-2.
За сега резултата е много добър, петната доста се поизчистиха щом мога да излизам без ФДТ Simple Smile Изписаха ми три кремчета на Биотрейд, малко съм скептична, но.....Дано след втората е още по добре и да се задържи във времето. Аз съм правила различни лазери за пигментацията, мезотерапии, кремове.. До сега само дълбокия хим. пилинг имаше такъв ефект. Не знам, защо по рано не направих IPL
Правих го при Каляшева, д-р Йорданов го прави, струва ми 250лв

# 620
Кой е апарата, Lumecca ли ?

# 621
  • София
Днес правих аквапилинг с радиочестотен лифтинг и ултразвук. Супер доволна съм,направо ми светна лицето,много добре ми подейства на кожата

# 622
Здравей, къде я прави процедурата и колко струва? Искам нещо за хидратация.

Днес правих аквапилинг с радиочестотен лифтинг и ултразвук. Супер доволна съм,направо ми светна лицето,много добре ми подейства на кожата

# 623
  • София
В дерма акт,на промо пакет е 100 лв

# 624
Супер, благодаря! А някой да си е правил интензивна хиалуронова терапия, има я при Денкова по принцип, не знам за други места, уж дълбоко хидратира?

В дерма акт,на промо пакет е 100 лв

# 625
  • Стара Загора
Благодаря много за отговорите! Есента ще помисля за микронидлинг.  От Дермаакт ми препоръчаха Pico laser, Palomar или микронидлинг, но консултацията беше онлайн.

# 626
  • Sofia
Здравейте дами, аз съм нова тук и виждам, че сте обменяли опит и информация по много въпроси по темата. Моят основен проблем са бръчките под очите ( не пачи крак). С ботокс не става. С какъв филър имате опит, доволни ли сте и в коя клиника сте го слагали?
Аз миналата седмица направих Рестилейн лайт под очите. Супер доволна съм. Запълни ми хлътването, а оттам се хидратира много цялата област и бръчките почти изцяло изчезнаха. Преди това правих ботокс на пачи крак и тези двете процедури генерално решиха проблема. Просто разликата е фрапираща преди и след. Но не знам дали за всеки това е най-доброто. Трябва да се прецени от специалист.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 12:34 от Scarlett83

# 627
Скрит текст:
Благодаря много за отговорите! Есента ще помисля за микронидлинг.  От Дермаакт ми препоръчаха Pico laser, Palomar или микронидлинг, но консултацията беше онлайн.
А колко процедури ти предложиха? Питам от чисто любопитство дали са ти предложили същото, каквото ми бяха предложили и на мен

# 628
Здравейте дами, аз съм нова тук и виждам, че сте обменяли опит и информация по много въпроси по темата. Моят основен проблем са бръчките под очите ( не пачи крак). С ботокс не става. С какъв филър имате опит, доволни ли сте и в коя клиника сте го слагали?
Аз миналата седмица направих Рестилейн лайт под очите. Супер доволна съм. Запълни ми хлътването, а оттам се хидратира много цялата област и бръчките почти изцяло изчезнаха. Преди това правих ботокс на пачи крак и тези двете процедури генерално решиха проблема. Просто разликата е фрапираща преди и след. Но не знам дали за всеки това е най-доброто. Трябва да се прецени от специалист.
И аз запазих час при Трендафилова за Рестилейн пакет- да видим какво ще стане. Аз по принцип нямам хлътвания под очите, но бръчки- дал господ. Ботоксът на пачи карак до някъде ми помага, но при мен трае само 2-3 месеца. Искам нещо, което ще е по-дълготрайно.

# 629
Какво включва този пакет Рестилейн? Не го намирам на сайта им

Общи условия

Активация на акаунт