Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 33

• 72 138
  • 747
  •   2
Отговори
# 600
Е, да се надявам, че още малко остава.

# 601
  • Пловдив
Дами препоръчайте ми маска/терапия/процедура която да направя в домашни условия за почистване на порите на лицето. Ходех всеки месец да си правя хидрафейшъл в салон, но сега е затворен и това се отразява зле на кожата ми. Поричките започнаха да се запушват, и да ми излизат пъпки. Усещам, че е от замърсяване. Някаква детокс маска или такава за почистване на порите, може ли да препоръчате нещо от което сте доволни?
Може да звучи много тъпо, но едно от първите неща които ще направя когато отпаднат ограниченията е да отида да ми почистят лицето, не мога да го понасям такова...

# 602
Маска с прясно мляко и желатин(има рецепти из нета).

# 603
  • в 1001-та нощ
Цитат
Дами препоръчайте ми маска/терапия/процедура която да направя в домашни условия за почистване на порите на лицето. Ходех всеки месец да си правя хидрафейшъл в салон, но сега е затворен и това се отразява зле на кожата ми. Поричките започнаха да се запушват, и да ми излизат пъпки. Усещам, че е от замърсяване. Някаква детокс маска или такава за почистване на порите, може ли да препоръчате нещо от което сте доволни?
Може да звучи много тъпо, но едно от първите неща които ще направя когато отпаднат ограниченията е да отида да ми почистят лицето, не мога да го понасям такова...

Аз харесвам пилинг маските, както и кремовете с киселина. Хубави, рафинирани пилинг маски, които са нежни и с грижа - в моя опит са на Clinique и Estee Lauder. Със сигурност има и други, но не съм пробвала всичко. По-евтините или са много груби, или не вършат работа, само замазват. От кремовете с киселина - Скнорен, още един ми бе препоръчан от лекар, но не помя името.

# 604
Nabella и Melany99, при кого сте слагали Радиес? ДХЗ беше при Чилингирова до колкото помня..
и аз обмислям щото и се чудя къде, при кого..
Аз слагах при д-р Мирчевска. Бабуни не съм имала, леко запълване непосредствено след слагането,но аз целя стягане,което не се получи. За моделиране си ползваме хиалуроновите филъри.

# 605
здравейте искам да попитам нормално ли р да имам топче след поставяне на филър преди месец...на допир е. болезнено под долната устна

# 606
здравейте искам да попитам нормално ли р да имам топче след поставяне на филър преди месец...на допир е. болезнено под долната устна
Не

# 607
Момичета, имам малко странен въпрос, но се надявам някой да ми даде съвет за крем.
Незнам дали ще го обясня добре - на двата крака горе, между коляното и дупето, от нагряване от печка духалка си докарах нещо, което изглежда като паяжина кафява  и вече повече от седмица не минава. Много ми е грозно и незнам с какво да се мажа. Преди 1-2 години имах такова зачервяване след 15 мин престой в солариум, но изчерна до края на деня, а сега стана кафяво и не се маха.

# 608
Опитай с Пантенол, който помага при изгаряне.

# 609
здравейте момичета , коя марка мезотерапия препоръчвате за зряла кожа ? И какво мислите за матрикс?

# 610
Здравейте дами, аз съм нова тук и виждам, че сте обменяли опит и информация по много въпроси по темата. Моят основен проблем са бръчките под очите ( не пачи крак). С ботокс не става. С какъв филър имате опит, доволни ли сте и в коя клиника сте го слагали?

# 611
С филър се коригират хлътвания, бръчки не знам ще се повлияят ли.За тази зона мезотерапия, скинбустъри и подобни интервенции са ок.Може би и някакви апаратни процедури биха повлияли.

# 612
  • София
Момичета, мислите ли, че крем против белези (от скъпите, като Келокот) биха помогнали за заличаване на белези от акне?

# 613
Аз лично не смятам, че крем би помогнал за заличаването на белезите, но естествено има голямо Но...много зависи от видът на белезите, ако са хлътнали, по-големи според мен няма как да стане, но ако става въпрос по-скоро за пигментации, то тогава би имало резултат. В първият случай вариантите са лазери и микронидлинг.

# 614
  • Стара Загора
В тази връзка- има ли някой от вас,който си е правил лазерни/ микронидлинг процедури за вдлъбнати белези от акне и ако да, къде и доволни ли сте? Аз имам една процедура с фраксел на двете бузи. Имаше някакъв ефект, но минимален.

Общи условия

Активация на акаунт